Wednesday 23 November 2011

Flettet hodebøyle

Flettet is hodebånd en svært populær frisyre som gir en definert utseende. Uansett om du vil beholde smell fri eller tie dem, en flettet hodebånd frisyre på forsiden ser classy. Det vil holde din låser tilbake og holde dem fra å falle på ansiktet. En ung friskt utseende er hva du kan få ved å legge til at flettet hodebåndet to frisyre din. Du kan enten ha en egen hodebånd på håret eller bare har din hodebånd laget av dine egne flettet hår. Så du kanskje lurer på hvordan du kan flette en pannebånd. Her er en steg-for-trinn prosedyre av samme som du kan følge.
Flettet Pannebånd Instruksjoner; være seg en enkelt fletninger eller fransk braid pannebånd, er det sikkert å se vakkert. Her er instruksjonene for et hodebånd med enkle hår pyntebånd teknikker.
Steg 1, Start denne flette frisyre ved å kombinere håret og gjør det uten rot. Sørg alle knop frigjøres og hår er glatt. Du vil jobbe på håret i hele seksjonen rundt det ene øret.
Trinn 2: Ta en del av håret ditt fra foran på det ene øret, sier venstre øre. Hvis du ønsker å gi hodebånd, en opptreden av en ferdig band, ta en del fra bak øret. Seksjonen skal være 2 inches bredt og minst 3 inches i lengde (lengde betyr avstand fra øre mot kronen), følger kurven på hodet.
Steg 3: Ta resten av håret, og med at fra hairline din, bakover og bind den på baksiden av hodet. Comb låsene like foran avsnittet gjort i trinn 2, forsiktig og ta dem over til den ene siden av hodet. Det er best å bruke noen gel til disse låser slik for å holde dem på plass og unngå forstyrrelser mens du arbeider på denne søte flette frisyre for jenter.
Steg 4; Del denne delen inn i tre seksjoner og begynn pyntebånd dem til enkle braid. Å ha det løst eller tight er vårt valg. Når du når slutten av dette seksjonen, må du ta det bak en annen øret, fra krone din. Pass på at pannebåndet hviler kun ca 1 - 1 ½ inches bakover fra hårfestet ditt. Igjen sørg all håret fra hårlinjen er ordentlig tatt bakover. Les mer på hår pyntebånd instruksjoner.
Steg 5: Nå sikre den flettede delen bak rett hår. Du kan først sikre flettene med en strikk som passer med din hårfarge og deretter sikre hele flettet delen i resten av håret.
Steg 6: Bruke Bobby pins å brette-i løs håret rundt braid. Spray flette hodebånd med hårspray å holde den på plass. Flettet pannebånd av håret ditt er klar og rett der på manen ditt!
Les mer på:; Hvordan Braid Hair; Hvordan Plait Hair; Hvordan få Ribbon pannebånd; Du kan ha en dobbel flettet pannebånd bare ved følge nevnte instruksjonene. Bare legge til én seksjon i tillegg til en gjort i trinn 2 og følger de samme instruksjonene for pyntebånd håret og sikring dem. Hva mer kan du finne mange varianter av søte headbands i flettet stil i markedet. Du kan velge en form som er laget av tråder, bånd, trykte stoffer eller til og med syntetisk hår, slik at det passer med din hårfarge. Du kan også få en plastisk pannebånd av ønsket bredde og hele 3 båndene på ønsket farge. Wrap disse båndene danner en flette rundt plast band. Med disse ideene, får klar til å bære det håret tilbehør og ser nydelig.

No comments:

Post a Comment