Saturday 19 November 2011

Pincher Bugs

Pincher bugs, vanligvis kjent som tang, er seks bein insekter fra Dermaptera insekt rekkefølge. Du har sannsynligvis identifisere den ved sin særegne tang som fungerer som tang som ligger på baksiden av buken. Denne karakteristiske for å ha knipetang er kjent som cerci. Rekkefølgen Dermaptera består av ca 12 familier og rundt 1800 arter av insekter. De har også vinger foldet under. Selv Pincher bugs har vinger, de sjelden fly. Pincher feilene er scavengers av natur, men andre er rovdyr og altetende. De lever av planter, frukt, grønnsaker, og på død og råtnende dyrekropper. De spiser også levende insekter som anlegg lus og fange store insekter som bluebottle fluer med tang. De har også blitt sett spise korn silke og skade på kornet. Lær hvordan du skal gå om å identifisere insekter.
Hvordan bli kvitt Pincher Bugs
Pincher feil eller saksedyr kan virkelig være en frustrerende problem i ditt hus og hage. De spiser grønnsaker og frukt, skjemmer plantene i hagen. Vel, kan Pincher være uutholdelig bugs når de lever i hjem og hage i lang tid. Noen drastiske og effektive tiltak må treffes. Ta en titt på saksedyr i huset. , Bli kvitt alt avfall mat eller hauger med skrot fra huset ditt. ; Rengjør regelmessig støv og kast eventuelle verftet avfall som løv eller små gress stykker. ; Unngå vanning av plen og hager. ; Som disse insektene alltid komme ut på natten alltid holde kjøkkenet rent etter middag. , Seal opp noen små sprekker og hull laget rundt fundamentet i huset ditt. Pass også på at det ikke er noen hull i vinduene og dører, dekke dem opp umiddelbart hvis du finner noen, dekker opp sprekker og hull vil redusere den relative forekomsten av denne skumle seks legged besøkende. , Siden disse skumle insekter meste kommet ut på natten, prøv dette glimrende idé å fange dem, om kvelden tar din gamle avisen river den inn i små biter og våt det litt. Pass på at det ikke blir for vått, bare fuktig den og plassere disse fuktig papir biter i planter og områdene fra der Pincher bugs inn ditt huset. I neste ettermiddagen, ta en plastpose, bruke gummihansker og samle alle disse papir stykker og legg dem i en pose. Du vil finne alle Pincher bugs har gjennomsøkt mellom brett og hviler å rømme morgenen varme. Gjenta dette trinnet par ganger i uken og du får selv kvitt denne stygge besøkende. ; Do Pincher Bugs Bite?
Pincher bug eller saksedyr er et insekt du ønsker ikke var i ditt hjem. Du finner en Pincher bug ofte der du sjelden venter det. Denne feilen bærer også den kjente myten rundt med den, det er ofte antatt at det kommer til å legge egg i en menneskelig øret og skade hjerneceller. Ifølge min kunnskap har aldri skjedd. Vi pleier ikke se Pincher bug mye i løpet av dagen som den foretrekker å tilbringe tiden i mørket. Det skjuler under ting med en flat overflate det er derfor du finner den under avisen din, under dine kjøleskap og garderobeskap. Den foretrekker vanligvis fuktige steder, men du vil også finne den på tørre steder. Når du både komme ansikt til ansikt, går det å løpe vekk så fort som det kan. Ingen posten har noensinne vært der en Pincher bug truende ett menneske. Selv om det biter deg, er det skal være litt smerte og en brennende følelse for en liten stund. Men det kan sikkert bite plantene i hagen og bli en alvorlig trussel mot dem. Hvis de er i en lite antall så er ingen skade, men hvis det er en infestation så må du spenne opp. Pincher bugs generelt ikke komme inn i rene hjem, så hold hjemme støv og rusk gratis og du kan unngå å ikke bare tang, men alle slags insekter.
Les mer på:; kjøttetende saksedyr, saksedyr i øret, og jeg håper denne artikkelen har besvart alle dine spørsmål på Pincher bugs som hva spiser Pincher bugs? Disse insektene er ikke skadelige til mennesker, men skal vegetasjon og naturen rundt seg. Så hold huset rent og regelmessig sjekke opp på hageplanter.

No comments:

Post a Comment