Wednesday 9 November 2011

Brasiliansk Hair Rette Treatment

Curly, er krusete hår ingen tvil vanskelige å håndtere. En person har krøllete frizzy hår er ofte ikke i stand til å ta skikkelig vare på hans eller hennes hår og ender opp med tørking og gjør den grove enda mer. Heldigvis lever vi i en tidsalder der teknologien har løsningen for alt. Teknikken som ble utviklet for å lindre ubehag av personer med uregjerlige manke kalles brasiliansk håret rette behandlingen. Det er også kjent under flere andre navn. Noen av dem er brasilianske keratin håret rette behandling, escova progressiva, brasilianske utblåsning, og keratin straightening. La oss lære mer om brasilianske keratin håret rette behandlingen.
Hva er brasiliansk Hair Rette Treatment?
Brasiliansk håret rette behandling er en metode for midlertidig utglatting av håret. Det involverer forsegling håret med flytende keratin og formaldehyd på håret tråder med hjelp av et flatt jern. Det er for det meste gjort på frankrike, krusete, usunn, skadde og mishandlet håret. Men ifølge eksperter på brasiliansk keratin behandling, kan det være trygt utføres for å få ønskede resultater på alle typer kjemisk behandlet hår som bleket, farget, med høydepunkter, avslappet eller tidligere rettet seg opp og permed.
Brasiliansk håret rette behandlingen har flere fordeler fremfor andre håret rette metoder som bruker kjemikalier. Det kjemiske at den bruker er ikke veldig sterk, og ligner det naturlige håret proteinet keratin. For det andre er det ingen problem med Etterveksten som belegg tendens til å få vasket bort med sjamponering. For det tredje, fjerner den krus, bølger og uregjerlige krøller uten å gjøre dem også flatt. Effekten varer vanligvis i ca 2-3 måneder. Det avhenger av hyppigheten av vask av håret. Den brasilianske håret rette behandling koste ligg mellom $ 200 - 500 dollar.
Hvordan er brasiliansk Hair Rette Treatment Done?
Brasiliansk håret rette behandlingen er tekniker avhengig. Derfor må du besøke en skjønnhetssalong til å få det gjort. Håret stylist vil be deg om å komme med vasket håret. Ved hjelp av en spesiell natriumfritt avklare shampoo er vanligvis anbefalt av hår stylister. I tilfelle du går til salongen med uvasket hår, blir håret vaskes og blåse tørket ved hjelp av en hårføner. Håret ditt blir børstet godt. Klipt vil anvende keratin og formaldehyd løsning jevnt på hver strand av håret ditt ved å dele det i flere tynne seksjoner. Han / hun vil ta hver del av håret separat og rette den opp til fem ganger med en 450-graders flatt rette jern. Dette vil sette mot keratin og formaldehyd løsningen inn i håret.
Du vil bli bedt om å holde håret urørt i tre dager. Du er ikke ment å binde håret med et gummi band, binders eller gjøre noe som trenger håret til å bli rullet eller flettet. Du må holde dem rett og gratis. Også, ikke vaske håret i løpet av denne tidsperioden. Selv om en dråpe vann faller på håret ditt, kan det skade hele innstillingen. I tilfelle gjør det skje, bør du umiddelbart rette ut vått hår med et flatt jern. Når den anbefalte perioden er over, vasker håret med en natrium-free shampoo og en egnet balsam. Resultatet vil være intet mindre enn krusfritt, glatt, blankt og mykt hår. Håret ditt er nå klar til å bli stylet i enhver form. Du kan gå for den brasilianske keratin håret rette behandlingen en gang et par måneder til å rette den nye veksten.
Brasiliansk Hair Rette Treatment Side Effects
Pr ovenfor gitt konto, synes alle å være godt med brasilianske håret rette behandlingen. Dessverre, dette er ikke sant. Dette håret rette teknikken er potensial nok til å forårsake en rekke negative effekter på deg. De er bare synlige etter et par dager for å gjennomgå behandling. Først av alt, betyr det ikke garantere rett hår. Dermed kan du ende opp med penger tap ennå ikke mye forbedring på manen din. Det andre kan ingredienser involvert i løsningen utløse en allergisk reaksjon på deg. For det tredje bruker den formaldehyd, som er et kreftfremkallende stoff. Though mask, gloves, wears good quality eye and various other coverings blir used, yet no en can escape small amounts of formaldehyde present i the air. Det kan bli absorbert i huden din og aktivere kreftsvulst. Endelig har det blitt observert at mange mennesker som opplevde brasilianske håret rette behandling, led av mild til alvorlig hårtap i løpet av 2-3 uker. Imidlertid er hårtap på grunn av denne behandlingen ennå ikke vitenskapelig bevist. Her skjer mer på keratin hår behandling bivirkninger.
Les mer på:, Hair Rette teknikker, Hair Rette tips, altså, ser du at å behandle håret med brasilianske håret rette metoden er kanskje ikke veldig trygt. Men mange mennesker har gjennomgått det og satte pris på etter effekt. Hvis du ønsker å gi det en sjanse, så gjør gå gjennom brasilianske håret rette vurderinger og ta en hudlege avtale på forhånd. Dette vil holde deg på den sikre siden, og vil tillate deg å nyte en helt annerledes opplevelse.

No comments:

Post a Comment