Sunday 20 November 2011

Peis Mantel Dekor

Peis mantels er vanligvis det sentrale punktet i de fleste stuer. Du kan gi en blendende se til hele området med riktig peis mantel dekor. Dekorere peisen er ikke en vanskelig oppgave med noen ideer gitt nedenfor for å hjelpe deg. Peiser er laget av ulike materialer og farger. Legge til elementer for å komplettere disse er en viktig ting å bli vurdert under arbeidet på sine dekorasjoner. Her er noen fantastiske peis Mantel innredning ideer for deg.
Peis Mantel Decor Ideer
Kunstige blomster; Kunstige blomster er en flott måte å gran opp peisen mantel. Det være seg grenser peisen mantel eller det øverste brettet, kunstige blomster av ulike typer og farger er best å forskjønne denne plassen. Du kan ha blomster av samme type og farge som går godt sammen med fargen på mantel. Har dem arrangert i dekorative kurver på mantel. Du kan også henge dette i haug på hver side av denne peis Mantel. Legg kunstige blader og lang stett til disse bunter og har en frisk jakt Mantel klar. Få noen tips om dekorere en peis Mantel.
Fargerike Lys, en av de mest populære ideer for ildsted Mantel innredningen er å bruke stearinlys. Stearinlys kommer i en rekke figurer, dekorative motiver og vakre farger også. Du kan ha en samling av disse og vakre stearinlys stands. Få disse og begynne å legge farger til peisen området. Du kan bruke disse på regnbuens farger og har en fargerik peis Mantel dekorasjon klar. Bruk en blanding av størrelse for denne. Du kan velge mellom et stort utvalg av stearinlys står som spiller en viktig rolle i forskjønnende området.
Elegant Rammer; ramme noen spesiell familie bilder ved hjelp av enkle tre eller metall rammer, samsvarer godt med peis mantel. Du kan henge en stor ramme av fotocollage på veggen over denne mantel eller plasser den på peisen mantel. Du kan også legge til to små buketter av kunstige blomster rundt den. Ha en rekke frames ordnet pent å skape et flott dekor. Hvis du plasserer rammene på peisen mantel, ikke bare line opp dem fra venstre til høyre, tenke på lagdelingen dem. Også legge ganske keramiske vaser på hver side med friske blomster av samme farge for å gi en fantastisk se til peisen.
Classy Speil, Speil er beste bitene av peis Mantel dekor. Disse vil gi en dramatisk titt på dette området. Ved hjelp av en rekke speil i ulike størrelser er også en flott idé. Du kan henge 5-7 kvadrat rammer i diamant posisjon i et bestemt mønster over muren. Stor dekorative speil av antikk stil hang på veggen over peisen ser svært vakker. Bare prøv. Her er noen motiver og ideer for rustikk peis mantels.
Vis Deler; Har noen interessante praktverk er blant de beste peis Mantel dekorere ideer. Du kan ha et par slike stykker av enten metall eller tre til å dekorere dette stedet. Du kan også legge herlige skrøpelige varer til elegant dekorere peis mantel. Være det enkelt boller eller pene høye vaser, disse er sikker på å legge en stil element i denne Mantel. Hvordan om noen bambus kurv og dekorative gjenstander for å fiffe opp mantel? Du kan også plassere store ganske bambus eller mosaikk plantasjeeiere på hver side av peisen Mantel. Les om peis Mantel hyller.
Ovennevnte peis Mantel innredning ideer vil gi et friskt preg på denne peisen. Bruk perfekt koordinere farger for å skape en flott effekt. All den beste!

No comments:

Post a Comment