Saturday 12 November 2011

Emu Oil Fordeler

De helsemessige fordelene av emu oljen er mange. Som navnet antyder, er dette oljen kommer fra fett hentet fra emu fuglen. Den australske Aboriginene har brukt denne oljen for generasjoner å kurere ulike hudlidelser. Det antas at aboriginerne var klar over den store helbredende krefter av denne oljen. Nå et yndet ingrediens i mange skjønnhetsprodukter har emu oljen dukket opp som en svært allsidig skjønnhet produkt.
Bortsett fra oljen, er den også tilgjengelig i form av skjønnhetsprodukter som ansikt kremer, solkrem lotion, anti rynke øye kremer, såper og kremer. Ikke bare forynge den slitne huden, gjør tilstedeværelse av anti oksidanter i denne oljen det en stor anti aldring hudpleie produkt. Oljesyre og linolensyre finnes i denne oljen har anti inflammatorisk egenskaper, og det er grunnen bak dens evne til å gi nødhjelp til dem som lider av ledd-og muskelsmerter. Emu olje er noncomedogenic og ikke tette porene. Siden emu olje er hypoallergenic olje i naturen, kan den trygt brukes for ansikts hudpleie.
Emu Olje Fordeler for hud
Er huden tørr? Vel, kanskje emu oljen komme til unnsetning. Emu olje har evnen til å gå dypt ned gjennom flere lag av dermis og fukte huden. På grunn av tilstedeværelsen av fettsyrer, er denne oljen stand til å trenge dypere inn i lag og gi næring til huden. Alle klager på kjedelige og dehydrert hud kan håndteres ved anvendelse av emu olje. Sapogens stede i denne oljen holde huden fuktig.
Om akne er rane deg av din skjønnhet ved å gi deg en arret ser, må du prøve emu olje for ansiktspleie. Arret-reduserende egenskaper emu oljen er godt kjent. Det kan gjenopprette ditt ansikts skjønnhet og hjelp i behandling av akne. Flere hud infeksjoner kan behandles med denne oljen. Å være anti bakterielle i naturen, kan den brukes til behandling av eksem, rosacea og psoriasis. Den har en fantastisk beroligende effekt på kløende, sprukket, hoven eller irritert hud. På grunn av tilstedeværelsen av vitamin A og vitamin E, gir det rask smertelindring for kutt og sår. The antiseptiske egenskaper terpines stede i emu olje hindrer åpne sår fra å bli smittet.
Den kan også brukes for å gi lindring i soppinfeksjoner, insektstikk og brannskader. De som ønsker å bli kvitt sine strekkmerker kanskje overrasket over å se sin effekt på strekkmerker. Dette alle naturlige oljen vil sikkert gjøre underverker ved solforbrenning. Bruk emu oljen fordeler for ansikt hudpleie og gjør ditt ansikts huden smidig og strålende. Les mer på emu oljen fordeler for huden.
Emu Olje Fordeler for Hair
Har du vært plaget av hårtap? Tilstedeværelsen av omega-3 og omega-6 fettsyrer i emu olje gjør det til et svært nyttig produkt for å takle hårtap. Bruk av emu oljen er funnet å stimulere hårvekst og cellulær gjenfødelse. Du vil bli overrasket over å se bemerkelsesverdig effekt det har på håret problemer som flass, tynt hår og hårtap. Tilstedeværelse av androgener som linolenic syre og oljesyre hjelper å vekke sover follicles.
Selv om du kan finne flere sjampo, balsam og hårpleie produkter i markedet som har emu olje som en ingrediens, kan du bruke den direkte på hodebunnen din. Rubbing eller forsiktig å massere oljen på røttene vil stimulere veksten av hårsekkene. Studier viser at bruk av emu olje kan også forstørre follicles og fremme frontal veksten. Emu olje har evnen til å forbedre veksten fasen av hår livssyklus. Å være en god emulgator, gjennomsyrer det i huden uten å etterlate noen fettrester bak.
En annen grunn til at det trenger inn i hodebunnen lett er knyttet til fraværet av fosfor i den. Hvis noen produkter inneholder fosfor, gjør den menneskelige huden ikke tillate seg å trenge, derfor produkter som emu olje er mer effektive og stimulerer både hud og hår vekst. Les mer på emu oljen fordeler for hår og håravfall løsninger.
Nå som du er klar over ren emu olje fordeler for din hud og hår, bruker denne alle naturlige oljen til å forbedre huden din tone og få deg en feilfri hud. Selv om emu olje generelt ikke medfører noen hudirritasjon, men hvis du ser noen bivirkninger, avbryte bruken.

No comments:

Post a Comment