Saturday 26 November 2011

Federal Style Homes

Den føderale stil arkitektur, noen ganger kalt Federalist arkitekturen, har vært alltid knyttet til den amerikanske identitet. Denne stilen hentet navnet fra Federal Era - den perioden da det ble innført. Noen av de mest kjente arkitekter som omfavnet denne stilen arkitekturen inkluderte slike som Charles Bulfinch, Asher Benjamin, Robert Mills, Samuel McIntyre og Alexander Perris. Blant de ulike egenskapene til de føderalistiske arkitektur, ble den føderale stil hjem langt den mest fantastiske. Selv i dag, disse hjemmene har høy etterspørsel i verden av den amerikanske eiendomsmeglerbransjen.
Historic Federal Style Homes, Den føderale stil hjem er basert på den engelske neo-klassisk design, som er en variasjon av den gregorianske arkitektur 18. århundre. Arkitektur av denne stilen er overveiende lagt merke til i det østlige USA, særlig de kystnære områdene, hvor flere føderale boliger ble bygget i innlegget revolusjonære krigen. De fleste av disse boliger ble bygget av velstående familier i denne perioden. Tidlig handel og industrien bommen i denne regionen brakt i enorme mengder rikdom, som igjen var kanalisert for bygging av slike boliger, som ble regnet som statussymbol i denne perioden. Interessant nok, ble disse hjemmene ikke underlagt angrepet av den moderne konstruksjon, og likevel fortsetter å stå høyt i ulike deler av USA, slik som Massachusetts, Maine, Annapolis, Maryland og Georgia. Les mer på ulike arkitektoniske stiler.
Kjennetegn på Federal Style Homes, The amerikansk ørn motiver og Palladin vinduene var det dominerende trekk ved den føderale boliger i USA. Disse hjemmene var typisk preget av ovale rom, og vinduer som ble arrangert symmetrisk rundt sentrum døråpningen. Disse føderalistenes boliger generelt sported lavt skråtak, som var oval i form, og en dekorativ crown ligger rett over inngangsdøren. Takene i føderale boliger ble enten valmtak, sentrale eller siden gavler. Takene med valmtak mønster hadde bakker på alle de fire sidene, mens side gavler taket inneholdt en rett bakke fra møne til takfot. Disse hjemmene alltid kjennetegnet dører og vinduer arrangert i en symmetrisk måte. Hoveddøren hadde smale sidevinduene, like i antall, flankert av det på begge sidene. Noen av de føderale stil hjem gjorde funksjon rund eller elliptisk vinduer.
I disse føderale stil hjem, var sidelanterner valgfritt, men fanlight var et obligatorisk krav. Dette fanlight, som var normalt halvsirkelformet eller elliptisk i form, sørget for at rikelig med sollys inn i huset i løpet av dagen. Alle disse egenskapene til Federalist boliger kan gjøre en person føler at de føderalistiske arkitektur er samme som den gregorianske arkitektur, men det er ikke tilfelle. Disse husene er forskjellig fra den gregorianske koloniale hjem i flere aspekter, inkludert vingene projisere på sidene som gregorianske boliger manglet. Dekorative swags, kranser og de føderale stil møbler ble også det felles attributtene til føderale stilen hjem.
Standing tall i ulike deler av USA i dag, disse føderal stil hjem har noe i dem som gjør dem skiller seg ut i mengden av gigantiske betongkonstruksjoner. Det faktum at disse hjemmene er knyttet til den rike historien til regionen gjør at folk ønsker for dem, og det vil være ganske overraskende å komme over noen som ikke ville gjerne ha en føderal hjem alle for selv.

No comments:

Post a Comment