Sunday 27 November 2011

Brilleglass Typer

De fleste av dere kunne ha gått til butikken for øyeglasset og definitivt ble forvirret etter å se på variasjon og typer tilgjengelig i disse. Bortsett fra designeren rammer som gjør en stor forskjell i utseendet ditt, plukke den høyre linsen er like viktig. Mens du går til innkjøp brilleglass for synskorreksjon eller bare for donning et stilig utseende, vil du få se mange varianter. Definitivt vil du ikke være klar av alle varianter, hvis du er fra optometri feltet. Så det du kan be om, eller som passer best for deg? Her er informasjon om brilleglass typer som vil hjelpe deg når du kjøper en.
Typer av brilleglass
Brilleglass Typer: Vision Rettelse
Single Vision; Den grunnleggende type linse er singel visjon. Dette brukes til å korrigere myopi (nærsynthet), og hypermetropia (langsynthet). Linsen er laget for å rette bare ett felt av syn, enten myopi (nærsynt) og hypermetropia (langsynt). Man kan ha en øyeglasset med en linse korrigerer nærsynthet og andre korrigere hypermetropia, avhengig av øyet problemet.
Bifokale, bifokale er reseptbelagte brilleglass, som en kombinasjon av to forskjellige krefter. Betydning hver linse kan hjelpe både nær og fjern visjon. Vanligvis den nederste delen av linsen, en halvsirkel eller en halv nedre del hjelper se objektet på nærmere avstand, og den øvre delen hjelpemidler fokus på langt avstander. Lens delt i to deler, horisontalt kalles executive bifokale og det som har en halvmåne eller D rim nederst kalles flate toppen bifokale. Bifokale briller er best løsning for dem som har litt vanskelig for å se nært og langt borte objekter.
Trifokal; Mens noen har problem med avstand og nært syn kan det på folk som har problem viser "i-mellom"-området, så var trifocals utviklet. Disse linsene, sammen med langt syn og nær visjonen har også en ekstra areal for mellomlagring visjon. Så de linser med avstand, middels visjon og nær visjon er trifocals.
Progressive; Mens du sjekker ut bifokale og trifocals, vil du se at disse er en linje, rett eller buet, dividere objektivet. Det å dele linjen er fremtredende og kjent for å være en av ulempene også. Med progressive linser, er dette problemet løst, og du kan ha en linse som eliminerer linjene mellom det sentrale områdene og gir et bedre utseende. I utgangspunktet skarpe skiller er glattet. De er en av de brilleglass typer som en favoritt av disse mote elskere, så skjulte linjer innebærer at en kan ikke vite at du er iført bifokale eller trifocals.
Brilleglass Typer: Material Brukt
Det finnes også et par alternativer tilgjengelig i objektivet materialer som du kan vurdere før du kjøper en. Tradisjonelt glass ble brukt for brilleglass. Husker de tykke, tunge briller brukes av dine besteforeldre? Men, i dag kan du nesten ikke se noen optisk for disse, er plasten brilleglass mest sett. Plastic brilleglass er lysere og mindre utsatt for brekkasje. Det er igjen et par typer plastmaterialer som brukes til å lage mer holdbare og kvalitet linser.
Hi-indeksen er en type plastikk linse som er veldig tynn og lettere enn hva de vanlige plast linsen for samme makt vil bli. Polykarbonat linser er en av plasten brilleglass typer spesielt anbefales for folk med briller under idrett eller andre slike aktiviteter. Disse er i utgangspunktet mer støtsikker enn standard plast linser og i likhet med hi-indeksen linser disse også er mye tynnere og lettere i vekt. Videre disse har også en innebygd UV beskyttelse og er dermed et overordnet sikkerheten linse.
Brilleglass Typer: Special Coatings
Bortsett fra linser med riktig synskorreksjon, kvaliteten materiale og en stilfull brilleglass rammen, er objektiver med belegg noe som du kan velge. Spesielle belegg for linsene gjøre dem UV eller ripebestandig og beskytter øynene dine er tilbudt av alle optiske butikker. Her er detaljene.
Antirefleksbelegg, Dette er den mest populære typen belegg som du kan velge. Utgangspunktet denne belegget reduserer gjenskinn og dermed forbedrer visuell klarhet. Dette er en god mulighet til å vurdere, da det reduserer både interne og eksterne refleksjoner på linsene og gir et klart utseende. Disse er populære for databruk og nattkjøring. Antirefleksbelegg bidrar ikke bare reduserer gjenskinn som du ser, men også blending at andre kan se på linsene.
Anti-Scratch Coating, Vel, nei linse er scratch bevis. Men å ha en anti-ripe belegg definitivt hjelper. Dette gjør linser vanskeligere å klø når gned mot harde underlag og beskytte dem fra normal riper. Dette er sikkert nyttig, da også de mindre riper noen ganger forstyrrer synet klarhet.
Anti-tåke belegg; Hva kan være mer frustrerende enn Fogged opp briller? Få anti-tåke belegg og har en klar visjon. Disse er i hovedsak eliminere kondensasjon av fuktighet over linsene som danner tåke dermed holde dem tåke gratis og gir deg en all time visjon klarhet.
Ultraviolet Behandling; linser med UV-beskyttelse behandling verne øynene fra skadelige UV-lyset som kan føre til grå stær. Så hvis du ønsker å beskytte øynene fra de barske, brennende solstrålene, kan du sikkert vurdere dette.
Photochromatic Objektiver, Photochromatic objektivet er de som har en endring i skyggen frå lys til mørk avhengig av endrede nivåer av UV-lys. Disse utgangspunktet endre til en mørk fargetone i sollys og slå klare eller endre til lys fargetone når innendørs. Disse er blant de beste brilleglass typer for de som er følsomme for lys. Les også om polariserte linser.
Tint Objektiv; motsetning photochromatic, fargetone linser er av faste farger som forblir konstant hele tiden. Vel, la meg fortelle deg at det er rundt 40 fargene i nyanser. Så, hvis du ønsker å bruke et stilig utseende, disse er de beste brilleglass typer.
Les mer på:; Eyeglass Rammer for Men, Eyeglass Rammer for kvinner, har en rekke brilleglass typer, har du mye flere muligheter til å vurdere når du kjøper en. Sørg for å få øynene kontrolleres fra et kjent oftalmolog som vil foreslå at du rett type synskorreksjon linse. Også gå til et kjent optisk butikken for å få det beste materialet og belegg som passer for dine behov. Endelig plukke riktig øyeglasset rammen og gjør deg klar til å se stilig med ultimate visjon klarhet.

No comments:

Post a Comment