Thursday 24 November 2011

Kjøkken Pantry Cabinet

Hvis du ikke er heldig nok til å ha tur i pantry på kjøkkenet, så et kjøkken spiskammer kabinettet er et must for deg. Pantry skap lar deg lagre og organisere de forskjellige ingrediensene i kjøkkenet. Ofte er pantry det mest rotete området i kjøkkenet med en blanding av råvarer. På grunn av dette tilfeldig ordningen, får mange matvarer mystisk tapt og blir til slutt oppdaget når du minst venter dem. En god løsning på dette problemet ville være et kjøkken pantry kabinett som kan hjelpe deg å holde orden. Nedenfor er noen kjøkken spiskammer skap ideer. Mer om kjøkken spiskammer ideer.
Kjøkken Pantry Cabinet Ideer
Space er den fremste problem som må tas opp mens designe kjøkken spiskammer skap. Hvis du kan ha en ledig vegg på kjøkkenet som kan legges på hylla, da dette kan være en ideell pantry skap til kjøkkenet ditt. Kjøkken pantry skapstørrelser kan variere betydelig avhengig av tilgjengelig plass. Nedenfor er noen populære kjøkken spiskammer skap design. Mer om valg av kjøkken skap.
Åpne skap, åpen pantry skap er det mest praktiske av alle. Disse kjøkkenskapet har ingen dører og hyllene kan arrangeres i henhold til ditt valg. Hvis du må, kan du installere dørene til bare de hyllene der du er sannsynlig å lagre ting du helst ikke vil ha de besøkende se. Den største fordelen med denne designen er at uansett hva du trenger er alltid rett foran øynene dine. En annen fordel er at folk er mer sannsynlig å holde det ryddig da alle som går forbi kjøkkenet kan lett se rotet.
Skjult Skap; Hvis du ikke er komfortabel med tanken på å vise dine pantry produkter til villfaren besøkende på kjøkkenet, bør du nok gå for denne stilen. Ideen er å matche maskinvare og dører med den eksisterende skap for å skape en sømløs utseende.
Skyv Out Skap; Hvis du ikke har råd til den luksusen av å ha et stort skap eller en garderobe, på grunn av begrenset plass på kjøkkenet, så denne stilen er for deg. Skyv opp skapene er også kalt som trekker ut eller rulle pantry skap. Denne typen pantry kabinetter lar deg lagre et stort rekke ting uten opptar for mye plass. Videre kan de være godt utstyrt på trange steder på kjøkkenet, for eksempel mellom kjøleskapet og benk.
Corner Skap, hjørneskap er nok en stil om plassen utfordret kjøkken. Ofte hjørnene av kjøkkenet gå avfall på grunn av manglende bruk. Hjørnet Skapene er konstruert slik at de kan perfekt passer inn i trange hjørner av kjøkkenet. Denne måten kan du sette bortkastet plass til god bruk.
Glass Door Skap; Hvis du har en veldig moderne kjøkken som flaunts en SPIC og span ser, så du sikker på at ikke vil gå for gamle store skap. Glassdør skap er apt for slike kjøkken. Men, hvis du ikke er bra med den klare oppfatning at glass dører tilby, kan du like godt gå for frostet glass dører.
Resirkulert Dør Skap; Hvis du er ute etter noe unikt og trendy, går for resirkulerte dører, noe som gjør en antikk utseende til kjøkkenet ditt skap. Disse dørene kan finnes i butikker som spesialiserer seg på antikk interiøret deler. Dette er en sikker skutt måte å legge til et hint av gammeldags sjarm til kjøkkenet.
Les videre for å få vite mer, Smart Kjøkken Storage Ideer, Kjøkken bagasje Tips: Hvordan organisere Kjøkken, mens designe kjøkken pantry skap, ta hensyn til den tilgjengelige plassen disposisjon så vel som resten av kjøkkenet dekor. Også alltid sørge for å holde pantry ryddig og organisert som det er direkte relatert til kvaliteten på mat du spiser.

No comments:

Post a Comment