Thursday 3 November 2011

Pendulum Clocks: hvordan de virker

Pendulum klokker arbeidet på prinsippene om fysikk og ansette oscillasjon bevegelse og potensiell energi som overføres til kinetisk energi, med jevne intervaller. Svaret på spørringen, 'Hvordan en pendel klokke arbeid ", er ikke akkurat komplisert eller vanskelig. Dens arbeide Prinsippet er enkelt, pendler swing med tilsvarende energien i hver sving, som kan brukes til å effektivt og jevnt flytte klokke armer.
Dersom du har en titt på historien til pendelen klokken, vil du innse at mange mennesker har forsøkt å utvikle og finne på det. Galileo Galilei kom opp med pendelens mekanisk prosess og vellykket beviste at det kan bli en effektiv enhet for nøyaktig tidtaking. Hans oppfinnelse ble dessverre aldri fullført. I grunn løpet av tid, flere grunnleggende modeller utviklet, men ingen var i stand til å perfeksjonere mekanismen. The moderne Pendelen klokken var vellykket introdusert av Christiaan Huygens i 1656. Mer om tid klokker.
Hvordan Pendulum Klokker Work?
Følgende er en kort forklaring av hele prosess som foregår inne i klokken. For din bekvemmelighet, har denne prosessen blitt delt inn i trinn.
Pendulum Clocks: Hvordan de Work # 1; Det viktigste aspektet ved pendelen klokken er svinger pendelen. Pendelen er bundet ned av en hyssing til en fast punkt. Vekten av pendelen, og effekten av tyngdekraften gir det til svinge i en bue. Tidsperioden innenfor ett frem og tilbake bevegelser er kjent som en oscillasjon. Hver oscillasjon påvirker bevegelsene til armene til klokken.
Pendulum Clocks: Hvordan de Work # 2; Det andre steget er ganske enkel, men svært viktig. Det er to varianter av pendelen klokker, dvs. vekten drevet enere og våren drevne meldingene. Det tyske gjøken klokker er vanligvis vekt drevet. I vekt drevet gjøken klokker, er en solid vekt suspendert av en kjede som går rundt en trommel når klokken er avviklet. Trommelen er koblet til et sett med tannhjul (også kjent som tog) som gjør armene på klokken flytte. Girene er utformet på en slik måte at de opprettholder farten på armene på klokka. Minuttet armen beveger seg med større hastighet enn time arm. Våren drevet klokkene har samme mekanisme, den eneste forskjellen er at de er drevet av en avviklet våren.
Pendulum Clocks: Hvordan de Work # 3; Den siste delen som kommer inn i bildet er sammenhengen mellom gir systemet og pendelen. Vekten slår girene som festet til trommelen. Denne snu ville gått fullstendig ukontrollerte i fravær av pendelen. Den faste punktet i pendelen går inn i en to-tannet gear kjent som Escapement. Denne to-tannet gear er koblet inn i den endelige utstyr som slår armene på klokken. Den svingende av pendelen aktiverer Escapement, som styrer bevegelsen av den endelige gear. Den konvensjonelle «flått-takk» lyden er laget av Escapement skli inn i tennene av den endelige gear.
For å vite mer om pendelen klokker, les videre:; Slik reparerer en Bestefarsklokke; gjøkur reparasjon; Dette var alt om pendelen klokker, hvordan de fungerer. Den tidligste tre klokker som den tyske gjøken klokker og bestefar klokker ble de vanskeligste å produsere som de var laget av tre, og store antall studier ble pålagt å perfeksjonere dem. Den senere klokker var litt enklere å produsere på grunn av innføring av bedre legeringer til gir og formler for å sette dimensjoner av tannhjul. Avansert metallic pendler og vekter ble innført. Den beste aspektet om pendelen klokken er deres nostalgisk getup og eldgamle effektivitet.

No comments:

Post a Comment