Saturday 26 November 2011

Fippskjegg Beard

Fippskjegg is skjegget en hårlokk økt med menn på deres haken som en type skjegg. Navnet fippskjegg kan ha sin opprinnelse fra hårlokk som vokser på den voksne bukken skjegget. Mange menn som er bevisst om sitt utseende, prøve mange forskjellige typer fippskjegg skjegg design. Skjegg har blitt i og ut av mote gjennom mote historie. Jeg antar goatees må ha dukket opp under forvirringen periode for å ha eller ikke ha skjegg. Du kan lese mer på å vokse et skjegg.
Menn har vært kjent for grooming sine skjegg og barter, akkurat som kvinner er opptatt med håret. Det finnes tre deler menns ansiktshår: det kinnskjegget, haken og overleppen. Mange menn utføre permutasjoner og kombinasjoner å vokse ulike skjegg stiler. La oss gå inn i detaljene omkring fippskjegg skjegg design. Du kan lese mer på trimme skjegg.
Fippskjegg skjegg stiler
Det er mange forskjellige fippskjegg skjegg stiler som er prøvd av menn over hele verden. Noen av disse fippskjegg skjegg stiler avhengig av ansiktstrekkene av wearer og hans personlighet. Disse fippskjegg skjegg renskjæres daglig for å opprettholde sin stil. Få mennesker med et rundt ansikt kan beskjære deres fippskjegg i én type en stil. Disse goatees kan også være lang og tynn, lik den bæres av James Hetfield. Du kan lese mer på skjegg stiler for menn.
Fippskjegg Beard Designs
Det finnes noen fippskjegg stiler som du kan prøve og forbedre ansiktstrekk. La oss se noen av de fippskjegg stiler:; Moutee: The moutee, også kalt sirkelen skjegg er en type fippskjegg skjegget stil hvor fippskjegg og bart er koblet sammen med hår på hver side av munnen. Dette fører til dannelse av en komplett sirkel. ; Tiered fippskjegg: Denne fippskjegg skjegg design der fippskjegg har variable hår lengder som brukes til å lage flere nivåer skjegg. Disse variable lengder er brukt til å lage tydelige inndelinger i skjegget. ; Imperiale: Imperiale eller Royale er en fippskjegg stil der det er en dusk av hår rett under underleppen uten fippskjegg. Det kan være slitt med en bart som en Vandyke skjegg stil i engelsk vilkår. Denne typen skjegg ble båret av den franske offiserene som et merke, eller å vise sine militære rang eller status. Det er også referert til som en smak saver eller "sjel lapp", og regnes ikke som fippskjegg teknisk. ; Vandyke: Dette er en fippskjegg skjegg stilen der fippskjegg, og bart ikke kan tilkobles. Dette fippskjegg stil er også kjent som den franske Beard. ; Chin Bush: Disse haken busk eller haken busker er akkurat som et fippskjegg med en renere kutt. ; Fransk Fork Style: Denne fippskjegg skjegg design har en dobbelt pekt fippskjegg som bæres av Richard Francis Burton, en engelsk utforsker av det 19. århundre. , Rico: The Rico er en veldig fin pil pekte fippskjegg som kan brukes med en sjel patch. Det er ikke nødvendig at sjelen patch kontakt med fippskjegg. Denne stilen ble forbrutt ved George Rico, master sigar maker og fikk dermed navnet "Rico". ; Dette var noen av de konvensjonelle fippskjegg skjegg stiler. Noen andre fippskjegg stiler inkluderer Balbo, der fippskjegg er slitt med en selvstendig bart. Eller kanskje du kan prøve Chain Puff som en skjegget som dekker bare den runde delen av haken din.
Du kan prøve mange slike fippskjegg skjegg stiler for ansiktsform som passer din personlighet. Snakk med håret stylist angående fippskjegg skjegget design som passer ansiktet samt hår stil. Jeg håper denne artikkelen på fippskjegg skjegg har hjulpet deg lære noen interessante fippskjegg skjegg stiler å velge mellom.

No comments:

Post a Comment