Saturday 12 November 2011

Pumice Rock Fakta

Pimpstein rock, også kalt «fjærvekt av stein» er en magmatisk bergart som er dannet av magma eller lava av en vulkan. Med andre ord, er det pyroklastisk, magmatiske, vulkanske avkjølt magma, som har store konsentrasjoner av silika. Den har en vesikulær tekstur på grunn av gass fanget i smelten ved magma eller lava størkning. I motsetning til andre bergarter, pimpstein flyte på vannet, men det etter hvert overmettes og synker. Derfor er pimpstein rock betraktes som et pisket glass som det har en lignende kjemisk sammensetning per obsidian (en vulkansk glass), og er lett nok å flyte på vannet. Begrepet Pimpstein er i utgangspunktet stammer fra det latinske ordet pumex, som betyr skum. Steinen er også kjent med diverse andre navn og begrepet pimpstein er vanligvis henvist til store deler av pimpstein. Imidlertid er begrepet pumicite brukt for å beskrive stykker fra aske til små korn størrelser. Dette var bare et kort innblikk om pimpstein bergart, nå la oss prøve å lære mer om pimpstein rock fakta.
Pumice Rock Fakta
Pumice Rock - Beskrivelse: Normalt er rock lys brun eller grayish i farger og er full av hull. Imidlertid finnes klippen i forskjellige andre farger som hvitt nyanser av grå, rødlig svart, black eller kan også ha band av farger. Mer lysere fargen er, høyere er mengden av silika i det. Bergarten vil også ha små linjer på det, på grunn av lava bevegelse ved kjøling.
Pumice Rock - Dannelse; Pumice dannes eksplosive vulkanutbrot, som inneholder noen form for magma eller lava (andesitt, basalten, dasitt, rhyolitt). Berggrunnen skjer når gassbobler kalles vesikler bli fanget i smeltet magma. Presset på magmaen minker når den renner oppover til områder med lavere trykk, som holder gasser komprimert. Ytterligere nedgang i trykket stivner den smeltet magma, grunn som boblene blir fanget. Derfor, når magma avkjøles, gjør molekyler ikke har nok tid til å danne krystall strukturer og så, ender opp danner porøse glass kalt pimpstein. En annen metode for pimpstein fjellformasjonen er når steinsmelte omdanner vann til gjennomtrengende damp.
Pumice Rock - Bruker; En finkornet versjon av pimpstein kalt pozzolan i kombinasjon med kalk brukes til å lage lettbetong mix eller isolerende lav tetthet betongblokker. Sin annen industriell anvendelse er at det kan brukes til å vaske jeans i vaskemaskiner å gi en "slitt ut". Derfor er pimpstein rock brukes som slipemiddel in polerer blyant viskelær, tannpastaer hånd rengjøringsmidler, kosmetisk exfoliants osv. Et av de mest vanlige bruk av pimpstein rock er å mykne og smoothen grove, calloused føttene ved eksfolierende og fjerne død eller tørr hud under føttene. Pimpstein rock er mye brukt for å fjerne overflødig hår fra ben, armer og andre sensitive områder av kroppen. Men før du bruker det, sørge for at din hud er vått og litt såpe og senere ikke glem å bruke en fuktighetskrem. Les mer på pimpstein bruker.
Les mer på:; pimpstein Rengjøring; pimpstein for Toaletter; Pumice rock, for sitt nyttige egenskaper, brukes og funnet over hele verden. Den største produsenten er Italia, fulgt av land som USA, Arizona, California, New Mexico og Oregon som også dominerer pozzolan og pimpstein produksjon. Jeg håper de nevnte pimpstein rock opplysninger eller pimpstein rock fakta må ha gitt deg en god ide om hvor nyttig denne magmatisk bergart er og hva er de forskjellige andre parametere forbundet med det.

No comments:

Post a Comment