Sunday 6 November 2011

Laminatgulv Reparasjon

Laminatgulv er best egnet for vår moderne livsstil. Til tross for det faktum, at den er laget av syntetisk materiale, gir det et skinn av en tradisjonell tre-eller marmorgulv. De er tilgjengelige i en rekke attraktive design. Selv om dette gulvmaterialet er svært holdbar og krever ikke mye vedlikehold, vil det få forskjellige former for skade som følge av daglig slitasje. Disse slags skader påvirker skjønnhet laminatgulv. For hvert av disse skadene, er forskjellige teknikker av laminatgulv reparasjoner blir brukt.
Hvordan Reparer Laminatgulv?
Problemer med laminatgulv oppstår hovedsakelig på grunn av støv, rusk, hælene på fottøy, flytting av tunge møbler og så videre. Følgende er metodene av laminatgulv reparasjon for noen vanlige former for skade.
Mindre Scratch Repair; Den enkleste måten å fikse dette problemet er ved hjelp av en spesiell type voks fargestifter. De er tilgjengelige i en rekke ulike nyanser og kan kjøpes fra gulv og jernvareforretninger. Merk skyggen av stift nøye som det skal blandes godt sammen med fargen på gulv. Rydd opp alt støv og rusk fra det skadede området av laminatgulv. Deretter holde anvende stift på den til den tiden du finne at slitasje har forsvunnet helt. Til slutt, ta en ren stykke tørr klut og gni den over det omliggende området for å rydde opp i eventuelle rester av stift. Laminatgulv reparasjonssett ofte består for en løsning som anvendt kan skjule riper.
Sprekk reparasjon; Dette problemet kan rettes ved hjelp av reparasjon putty. Til å begynne med, sand det sprakk delen av gulvet med et sandpapir slik at enhver løst festet rusk av gulvmaterialet kan fjernes. Så rydde opp alle de pusset støv med en fuktig klut og tørk området med en annen klut. Eventuelle støv igjen kan påvirke binding mellom kitt og laminat arket. Ta en generøs mengde masse med en sparkel og bruke den over sprekken, slik at det blir fylt opp ordentlig. Tørk av eventuelle ekstra putty med en fuktig klut først, og deretter gni ut fuktigheten med en tørr klut. La putty å herde for reiret 24 timer. Pass på at ingen går på dette området i denne perioden.
Alvorlig skade reparasjon, Når skaden påført ikke kan repareres så du må bytte planken med en ny. Det er en fordel av laminatgulv at selv om en alvorlig skade har oppstått på gulvet, trenger du ikke å legge nytt gulv, men bare å erstatte de berørte gulvet styret vil være tilstrekkelige. Du må begynne arbeidet av veggen som er nærmest den ødelagte gulvbord. Ta ut Baseboard fra veggen området ved hjelp av en skrutrekker. Dette bør gjøres veldig nøye da du må bruke den etter reparasjoner. Fjern alle plankene én etter én som fører til skade en. Når du når den skadede planke, fjerne den og sette den nye planken på plass. Deretter satte de gjenværende plankene og Baseboard til sine respektive posisjon.
Peaking reparasjon; Innerst inne, oppstår problemet med en topp som et resultat av fravær av tilstrekkelig ekspansjon plass til gulvet. Den beste måten å bli kvitt dette problemet er å skape nok plass til paneler å utvide og dermed redusere spenningen mellom dem. Det kan gjøres ved å fjerne avstandsstykkene som er tilstede i mellom veggen og gulvet. I tilfelle du ikke har benyttet noen spacer under laminatgulv installasjonen, må du ta ut de siste gulvbord i nærheten av veggen og redusere bredden til det halve og tomme og sette den tilbake til dens plass. Du kan også se hvordan å reparere laminatgulv.
Du kan unngå enhver form for laminatgulv reparasjonsarbeid med godt stell og vedlikehold av gulvet. Prøv å holde gulvet fritt for løs smuss og skitt med vanlig rengjøring. Bruke en møbler Protector for tunge stykker hjem møbler. Mens flytte noen av møblene i rommet, løfter dem opp i stedet for å dra dem.

No comments:

Post a Comment