Tuesday 1 November 2011

Badekar erstatning

Lurer om de beste måtene å renovere et bad? Jeg er sikker på at du kanskje tenker av badekaret erstatning for å forskjønne ditt bad. Vanligvis, mennesker anser badekar erstatning bare når de finner at det gamle badekaret er enten skadet eller det ser gammeldags. I tilfelle, er du lei med din gamle-fashioned badekar og trenger noe mer fasjonable, la meg fortelle deg markedet er oversvømmet med alle typer design som vil sikkert forbedre badet innredningen.
Deep soaking badekar av mange former, størrelser og konfigurasjoner er tilgjengelige og du må velge ett som går godt med interiør på badet ditt. Jeg er sikker på at dere alle vet at dette kommer til å bli en litt kostbar affære. Baderom gjenanskaffelseskost er ganske høy fordi det involverer kjøpe et nytt badekar sammen med installasjonskostnader. Det kan øke badet remodeling kostnader i stor grad.
Hvis du ikke ønsker å bruke mye penger, kan du også vurdere badekar reparere eller badekar lakkering, men hvis du tenker som kanskje ikke løse ditt formål, og du planlegger å skifte ut gamle badekar på egen hånd, må du kanskje instruksjoner for utskifting badekar. Sjekk ut metoden for badekaret utskifting og erstatte den gamle badekar med en ny en på egen hånd. Les mer på badet remodeling ideer.
Hvordan Erstatte en badekar
Ting du trenger, Phillips skrutrekker, Straight skrutrekker, Skiftenøkkel, Hammer, kaldmeisel, Meier, PVC rørkutter; PVC felles renere, Kryssfinér, instruksjoner, Steng de viktigste vannforsyning. ; Du må sjekke ut avløpet tilkoblinger fra gamle badekaret og tilgang badekaret rørsystemet. For å bli en adgang til avløp, kanskje du må fjerne panel eller fjerne en del av veggen. , The drywall omkringliggende sidene av badekaret må fjernes. Når du har klippet det nødvendige området i gips, dra den ut ved hjelp av et brekkjern slik at du får tilgang til veggen studs. , Bruke den justerbare Verktøy for å skru ut rør fra avløpet. , Skru vannlinjen tilkoblinger fra baksiden av kranen. Fjern munnstykket fra røret og få kvitt avløpet silen. Stopperen må løftes og tas ut. ; Koble fra alle de andre vedleggene. Når du har fjernet muttere fra de varme og kalde kraner, ta kranen ut med en glidende bevegelse. , For å fjerne den gamle badekaret, bruker en kald meisel og hammer for å ta ut flis eller en vegg som dekker rundt karet. , Hvis du har en akryl badekar, kan det kuttes i biter, men hvis du har en støpejern badekar, må du kanskje bruke en slegge. , I tilfelle karet er støttet av plast nitter, må du bore dem ut. Ta en nytte kniv og skjær kanten og løsne caulk. Flytt tub vekk fra veggen. , Nå som du har fjernet badekaret kabinettet, bruke skli å skyve gamle enheten. ; La oss flytte til oppgaven med å installere nytt badekar. ; Etter bringe nye badekaret inn på badet, inspisere badekar er bakplaten. Det er tilrådelig å finn ut om sementen Backer styret må skiftes. ; Etter plassere nye tub hos den posisjon, betaler oppmerksomhet til justeringen av VVS og avløpsrør. Ta skritt for å sikre at det ikke er vuggende bevegelse og den nye badekaret enheten er sikret godt. , Når badekaret er nivået, må du koble avløp og vannforsyning rør til det. Du må feste avløpet, armaturer og tuter. Mens du feste kranen, anbefales det å koble avløpet slik at det ikke rusk faller inn i den. Dette for å sikre at avløpet ikke blir tett. ; Slå vannforsyningen på og sjekke om det er noen lekkasje. ; Les mer på:; badekar Drain fjerning; badekar Drain Replacement, badekar Rengjøring, Håper du fant informasjonen på badekaret erstatning nyttige. Badekar erstatning kan ikke kalles en enkel DIY oppgave. Du må prøve det bare hvis du har litt kunnskap om avløp. Hvis du er trygg om avløp ferdigheter, følger du disse instruksjonene og jeg er sikkert badekar erstatning vil sikkert gjøre underverker og forbedre ditt bad innredningen.

No comments:

Post a Comment