Friday 4 November 2011

Aronia Berry

Aronia bær Anlegget er en løvfellende bush med tre sortar, kategorisert under familien Rosaceae. Vanligvis omtalt som chokeberries, er dette indigenous anlegget i Nord-Amerika tilrettelagt i fuktig myr habitater. Sortene er navngitt basert på bæret fargen på modnet scenen. Vanligvis dyrkes sorter er røde chokeberry, lilla chokeberry og svart chokeberry. Ut av dette er røde varianten mer spiselig enn andre. Aronia bær er også brukt som en kilde til mørkt fargestoff. Her, skal vi ta en titt på aronia bær planter og fordelene med modnet aronia bær.
Aronia Plant Beskrivelse
I dag er aronia berry planter vanligvis dyrkes i nesten alle regioner av verden, spesielt for sin dekorative verdi og antioksidant rike bær. De er ganske hardføre, i form av tilgang på vann, sollys eksponering og sykdomsresistens. For å være mer presis, kan du vokse disse vakre busker og busker med mindre omsorg og innsats. I naturlig habitat, er de fant vokser under trær. Dermed, selv om du ikke har nok plass i hagen, anlegg aronia bærbusker under større trær.
Bortsett fra de hengende frukt båret i klynger, høsten blad farge og sommer blomstene legge til en unik utsikt til hagen. Imidlertid kan det eksakte blomstringstid være forskjellig i henhold til vekstforhold. Med den økte interessen for planting aronia blant hagearbeid entusiaster, de fleste barnehager holder varianter av aronia blodplater. Dessuten er flere nye sorter utvikles for dyrking i hagen. Mens noen er best priset for sin estetiske verdi, er andre valgt for å bære store frukter.
Hvis du planlegger å vokse dette landskapsarbeid busk, velger sorter som passer de klimatiske forholdene i ditt område. Selv om, aronia bær planter vokser bra i alle typer voksende tilstand (sand, loamy, tørke, osv.), velger du en hage nettsted som mottar delvis eller indirekte sollys. Plassere dem i svært mørke hjørner vil øke risikoen for powdery mugg og andre sopp angrep. Gi den minimal vekst krav og din aronia planter vil bære store bær på sensommeren.
Aronia Berry Fordeler
Aronia bær er usmakelig i rå form. Faktisk er det vanligste navnet 'chokeberry "gitt med henvisning til den svært snerpende, bitre smaker, uspiselig rå frukt. When modnet, er aronia bær brukes til å lage syltetøy, gele, saft, sirup, vin og tinkturer. Antioksidant eiendom aronia bær kommer fra fenoliske phytochemical called anthocyaniner pigmenter, som finnes i store mengder. Det finnes ingen andre bær som matcher antioksidant verdien av aronia bær.
Den svarte aronia variasjon inneholder høyest andel av antioksidanter. Vurderer denne, har strenge studier er gjort på sort og lilla chokeberry. Noen av de helsemessige fordelene som tilbys av aronia bærene er stabilisere blodsukkeret, beskytter leverceller, redusere inflammatorisk respons og minimere risikoen for hjerte sykdommer. Forskere pågår for å undersøke anti tumor effekter av aronia bær. Viser det seg positivt, så aronia bær vil være et ypperlig supplement for kreftpasienter.
Know mer på:, spiselige ville bær, typer bær - Liste av forskjellige typer bær, Så, anlegg aronia berry planter i hagen din og setter pris på dens skjønnhet. Du kan bruke fersk høstes bær for å lage forfriskende juice og drinker. Smaken av aronia berry juice er noe unikt, du vil finne det søtt og syrlig (tilsvarende som for tranebær juice). Generelt, aronia bær ekstrakt og juice brukes til terapeutiske formål. Innlemme aronia bær oppskrifter i din daglige diett og høste flere fordeler av denne fantastiske frukt.

No comments:

Post a Comment