Monday 21 November 2011

Slipende Personlighet

Det så skjedde, at jeg møtte to helt forskjellige personer, men lignende, da jeg landet med min første jobb. Jeg tenkte av disse kvinnene som gode kolleger, hvem som var der for å hjelpe andre og alltid klar til å være der for venner. Men gradvis, ble jeg uvillig deres selskap, og deres tilstedeværelse tok til irritere meg. Jeg funnet dem for å være for aggressiv og helt drenering meg ut av energi i en subtil, men opplagt måte. De var skremmende å alle rundt dem og ble sarkastisk, arrogant og argumentative. Uansett hvor de dro, gjorde de en fredelig omgivelser anspent. Dette problemet ble betegnet som et slipemiddel personlighetsforstyrrelse, av en fremstående psykolog på sykehuset vårt. Dette bedt meg å lære mer om hva som er et slipemiddel personlighet. La meg dele med deg informasjon som jeg lærte om hva som er et slipemiddel personlighetsforstyrrelse.
Hva er en Slipende personlighetsforstyrrelse
En slitende person er noen som er en god arbeidstaker, men ekstremt ambisiøs i naturen. De er skyve selv over brua bare for å nå sine ambisjoner. Den abrasive person er aldri i stand til å oppnå det de ønsker og bli frustrert. Blir de sint og opprørt og selvkontroll blir en prioritert oppgave for dem. De begynner å slå inn over-kontrollerende monstre og er ikke klar til å ta ansvar for eventuelle problemer kan skape i mellommenneskelige relasjoner.
De stadig legge skylden på andre for sine problemer og liker å høre sin egen stemme. De må utfordre for alt du sier. De utvikler en tendens til å irritere folk rundt dem som oppretter en fiendtlig følelse for dem i tankene til personen de irritere. Dette fører til fiendskap og dårlige relasjoner. De er der for å suge ut alt hyggelig i livet ditt akkurat som desperantene i Harry Potter. Det finnes mange typer av slitende personlighet som du kan observere rundt deg. Følgende avsnitt vil hjelpe deg å lære noen av de personlighetstrekk av en slipende person.
Kjennetegn på Abrasive Personality Disorder
Det finnes forskjellige egenskaper av slipestoffer personligheter som alltid insisterer på rusket sine fjær og snu en rolig hendelse surt. La oss se noen detaljer om et slipemiddel persons egenskaper. Du kan lese mer på personlighetstyper.
Abrasive personlighetstrekk # 1; La meg forklare denne egenskapen i henhold til min erfaring med en av mine slitende kolleger. Den abrasive kollega # 1 hele tiden klandret andre for sin elendighet eller problemer. Hun aldri følte noe var hennes skyld noensinne og vil alltid klager over at noe eller noen bortskjemte hennes humør. Hun tok aldri opp ansvaret for problemer i livet hennes og hvis noe noensinne gikk riktig for henne, ville hun vente til neste problem å beskjære opp, slik at hun kunne starte på cribbing. Du kan lese, mer på personlighetstrekk listen.
Abrasive personlighetstrekk # 2; Det neste slitende personlighetstrekk er en person som går på klager om alt til deg. Denne personen vil holde som plager deg med hans / hennes økonomiske woes, familie problemer, samlivsproblemer, etc. Du snart finne deg selv å bli tvunget til å omgjort til en "Agony tante". Du er hele tiden bombardert med negative vibes og dette tar en toll på deg. Sentrum av enhver samtale er den slipende personen seg selv som hun ønsker å være sentrum av hver samtale.
Abrasive personlighetstrekk # 3; Dette slitende personen er den største festen pooper noensinne. Han / hun er der ute for å suge livet ut av deg. Dette slipemiddel personen er i konstant behov for din hjelp. Han / hun vil ringe deg for veiledning, rådgivning for alt og alt. Det er ikke noe problem i å spørre hjelp fra venner, men en slipende person vil få sin hele livet problemer kastet på skuldrene. Hans / hennes problemer blir dine og denne personen vil aldri vurdere virkningene hans / hennes stadige problemer har på deg. Kan du lese mer på en kontrollerende personlighet.
Abrasive Personlighet Trait # 4; Det er dette jeg så i den andre slipende kollegaen # 2. Hun var rede til å pin en ned, gjøre narr av andre og til og med sine ideer og personlige relasjoner. Hun ofte krysset hennes grenser og det syntes som om hun likte såre selvfølelse andres. Og på toppen av det, ville hun få en føler hennes kritikk for ditt eget beste. Hun var den type person som gjorde deg tenke to ganger om ditt eget nivå av fornuft i forhold til hennes. Hun ventet på en sjanse til å slå ned på folk og ta opp et poeng å mase og le av det i uker til ende. Du kan lese mer på personlighet egenskaper av mennesker.
Abrasive personlighetstrekk # 5, dette slipemiddel personen er bundet til å utfordre alt du sier eller ønsker å gjøre. Denne personen vil sette opp argumenter som er så sterke og finn feil med alt. Denne personen eksos deg under en diskusjon, og gjør at du vil gi i og overgivelse.
Abrasive personlighetstrekk # 6; Den abrasive personlighetstrekk som er sett det meste i alle slitende personer is sladret. Jeg føler litt sladder er bra for helsen, det hjelper mot stress og hjelper deg kjent med mennesker bedre. Men i tilfelle av personer med slipemiddel personlighet, er deres eneste eksistens basert på sladder. Dette var en egenskap jeg så sterkt i både min slitende kolleger. De snakket om noen og enhver. De ville samle bruddstykker for andre og komme opp med sine egne versjoner av sladder. De overlevde på 'nyeste kuler ". Men, var en ting merkbart at de sjelden snakket om seg selv eller sine personlige liv. Everybody's private virksomhet var deres business, men ingen visste om deres private liv. Disse menneskene sladder å dekke opp deres mangel på relasjoner. Når de snakker om deg, er de faktisk snakker om seg selv. Deres svikt i personlige relasjoner er utstilt av deres måte å tenke og sladder. Være sikker, når de snakker med deg om noen, må de sikkert ha snakket om deg til noen andre.
Abrasive personlighetstrekk # 7; Denne personen ønsker å ha sin måte hele tiden. De vil ødelegge et helt organiserte hendelse ved å tvinge andre til å følge deres vei. De vil fortsette å hevde at de er korrekte og at deres krav bør vurderes først. For eksempel, kan du vente på en linje for å få deg vaksinere. Arrangørene kan ha valgt å ikke gjøre noen gamle folk vente i den lange linjen. De bestemmer seg for å sende inn en gammel person gå etter hver 10 personer venter på linjen. Hver og en er glad for ordningen, og har ikke noe imot de gamle hoppe linjen. Likevel vil noen slår deg som vil insistere på at de gamle personen de medfølgende tatt i første. De vil ikke høre på arrangørene at den gamle damen bør tas inn etter hver 10 personer i linjen. De vil kjempe mot den såkalte urettferdighet og hevder at alle i verden er ufølsom. På denne måten de vil ødelegge et helt og godt organisert arrangement til en skremmende opplevelse.
Dette var litt informasjon om de abrasive personlighetsforstyrrelse. Disse menneskene er ambisiøse, men de mangler evnen til å oppnå alle sine drømmer. Dette frustrerer seg og de blir aggressive å skjule sine feil. Disse menneskene kan se ut som store samtale startere og gode kommunikatorer. Men i realiteten deres konstant diskusjon er en måte å skjule sin frustrasjon. Vel, må du være lurer på hva som skjedde med de to damene som var sterke på arbeidsplassen min. De oppførte seg som de var, og også etter veiledning av lederen for instituttet, gjorde de ikke viser mye forbedring. De ble godt fortalt deres atferd var uventet, og de bør reparere sine måter eller forlate.
Du kan lese mer på ulike personlighetsforstyrrelser i artikler om:; antisosial personlighetsforstyrrelse; Unnvikende personlighetsforstyrrelse; Dependent Personality Disorder; I personlige forhold, kan det hende du kommer over venner eller partnere med et slipemiddel personlighetsforstyrrelse. Alt du kan gjøre er å prøve å rådet dem på en skånsom og omsorgsfull måte. Forklar det til dem at deres sliteegenskaper er sårer deg. Hvis du ikke ser mye endring, er alt du kan gjøre la dem for godt. Hvis du ikke kan bryte frem bånd med dem, er alt du kan gjøre finne en måte å håndtere dem og lære en måte å kontrollere livet ditt. Du må redusere kontakt med dem og holde relasjoner platonisk. Venner er det for å gjøre livet enkelt, hvis noen gjør livet surt, du trenger ikke anser ham / henne som venner. Jeg håper denne artikkelen om hva som er et slipemiddel personlighet har hjulpet deg gjenkjenne vanskeligste i livet ditt og iverksette tiltak for å gjøre livet enkelt.

No comments:

Post a Comment