Sunday 13 November 2011

Basement Ventilasjon

Lurer om kjelleren remodeling ideer? De fleste av oss bruke vår kjelleren som avfallsplass sone, men bare en liten innsats fra vår side kan endre dette området til en levelig plass. Selv fordelene med remodeling en kjeller er mange og du vil sikkert nyte den ekstra plass, men det er visse aspekter som må tas hånd om. Basement ventilasjon er det viktigste aspektet som du må vurdere når etterbehandling en kjeller for å konvertere den til en brukbar plass.
De felles problem i kjeller er en mangel på ventilasjon. Stillestående luft er en grunn til bekymring fordi den kan føre til helseproblemer. Mangel på sirkulasjon er også ansvarlig for mold og mugg angrep. Siden kjelleren ikke får mye sollys, oppfordrer fukt veksten av en sopp som kalles mold. Du må betale hensyn til aspektet av mold og mugg fjerning og hindre at dette sopp fra forurensende for miljøet. De som tilbringer tid på en mugg-infisert kjelleren kanskje lider av allergi eller luftveisproblemer. Ettersom manglende ventilasjon er årsaken til alle problemer, er det tilrådelig at du betaler oppmerksom på aspektet av kjelleren ventilasjon. Bruke kjelleren ventilasjonsanlegg blir ekstremt viktig å opprettholde kjelleren i god stand.
Basement Ventilasjon Krav
Basement Ventilasjon Design: Hvis huset er under bygging, må du ta hensyn til kjelleren ventilasjon design. Hvis du har planer om å konvertere kjelleren til en levende plass i fremtiden, må du installere innendørs klimakontroll. Det ville være bedre hvis du innlemme kjelleren i hjemmet varme og kjølesystemer. Inneklimaet kontroll består av varme-, ventilasjons-og air condition-systemet. Dette er en stor kjeller ventilasjonsanlegg som vil gjøre kjelleren en levelig sted. Du bør også vurdere interiør kjelleren vanntettingsmembraner å takle problemet med fuktighet.
Basement Avfuktere; Siden de fleste problemene oppstår på grunn av overflødig fuktighet og manglende ventilasjon, må du kunne utfylle sirkulasjon av luft og bli kvitt fuktigheten. Fuktighet forårsaker muggen luft, vindu kondens, mugg og mugg, og oppfordrer hussopp. For å håndtere dette problemet, kan du bruke huset dehumidifier eller jet fans for kjelleren ventilasjon. Avfuktere utvise bedervet og usunn luft på utsiden enten gjennom taket eller ene siden av huset ved hjelp av eksos øvelser og luftkanaler. Du kan enten få et helt hus kjelleren luftavfukteren montert av en profesjonell eller kjøpe en bærbar avfukter. Whole house modeller er installert på et bestemt sted men portable avfuktere kan brukes i noen del av huset.
Når du kjøper en kjeller dehumidifier, sørg for at du kjøper en som består av en direkte avløp-off slange. Hvis du ikke har en direkte avløp-off slange, kan det hende du må sjekke vannet tanken nå og da. Avløpsslangen lar det oppsamlede vannet automatisk dryppe inn i et dreneringssystem. Slike avfuktere opererer uavhengig og bare slår seg av når fuktigheten nivåer i kjelleren når ønsket relativ luftfuktighet. Du vil se ulike typer avfuktere i markedet. Kan du kjøpe varmepumper, kjemisk absorberende avfuktere, hjemmelagde avfuktere and avfuktningsanlegg ventilatorer. Mens kjøpe en dehumidifier, sørg for at du sjekker virkningsgrad eller virkningsgrad.
Les mer på:; Guide til Vasking av Basement; Home Avfukting - Basement Avfuktere; Basement Etterbehandling Tips; Håper du fant informasjonen på kjelleren ventilasjon nyttige. Avhengig av budsjettet ditt, kan du bruke kjelleren ventilasjonsviftene, avfuktere og innendørs klimakontroll systemer for å holde kjelleren godt ventilert. Nå som du vet betydningen av kjelleren ventilasjon, må du bruke effektive kjelleren ventilasjonsanlegg. Si farvel til mugg og muggen luft!

No comments:

Post a Comment