Tuesday 8 November 2011

Risting Hands Etikette

Hvis du trodde hånd riste ble kun en gest å hilse, tro om igjen! Handshakes gi motparten en god idé av personlighetstrekk. Vi aldri innse hvor mye at enkelt håndtrykk gir bort om personlighet våre. Og siden vi alle ønsker sette et første godt inntrykk, er det viktig å være klar over retten risting hendene etikette.
Shaking hender etikette varierer fra én kultur til annen, for eksempel, vil koreanske kvinner ikke riste hender vestlige menn og vil bare nikke anerkjennelse, mens vestlig kvinner vil utvide sitt hender til koreansk menn. Videre vil i tyrkiske sosiale sammenkomster menn ikke riste hendene som hilsen gest. Dermed er håndhilse etikette bestemmes i stor grad av kulturell scenario. Men i denne artikkelen vil vi en titt på noen American handshaking etikette som bredt akseptert over hele kloden.
Slik Shake Hands
Posisjon og Eye Kontakt; Hvis your sittende og somebody kommer utvide hans eller hennes hånden for en håndtrykk, stå opp og riste hans eller hennes hånden. Gjenværende sittende blir veldig uhøflig. Videre opprettholde hensiktsmessig Avstanden mellom dere to, nok avstand å riste hendene godt. En bør også vedlikeholde øyekontakt mens risting hender. Dette gjør det motsatte partiet føler seg velkommen og komfortabel.
Kort, Handshakes generelt bør være kort og konsis. Holding på i mer enn 2-3 minutter, vil bli benådet på en sosial samling, men ikke på forretningsmøter. Det crux av saken er alltid holde håndtrykk kort.
Firm; Ens håndtrykk skal utstråle en følelse av styrke, verdighet og varme. Hånden skal være fast og ikke livløst som en tang. Håndtrykket skal være en komplett én og ikke et bein knaser type of håndtrykk. For dette bør man forstå motpartens hånd helt, med nettet mellom ens tommelen og pekefingeren møte den andre personen's. Slappen og slapp handshakes kan være ganske irriterende og ender opp i store turnoffs.
Ikke Aggressive, Når vi snakker om fast håndtrykk, hvor fast skal et håndtrykk være? Etter alt, håndtrykk er gester av vennlighet og respekt, og ikke en visning av fysisk styrke. Ideen om et håndtrykk er å koble til og ikke være nedlatende eller irriterende. Kraftige eller aggressive vibrering er ikke kalt for. Bare være fast og ikke klem på personens hånd.
Ending Handshake, La gå etter 2-3 sekunder og holde håndtrykk kort. For å gjøre ting mindre vanskelig, sørg for at håndtrykk slutter før samtalen gjør. Du ønsker ikke et håndtrykk økt til virke som en hånd som holder en.
Risting Hands Etikette
Dessuten varierer fra kultur til kultur, håndtrykk etikette også variere avhengig av anledningen. Etikette på forretningsmøter vil variere fra den på sosiale sammenkomster. La oss ta en titt på dem.
Shaking hender Etikette på Business Meetings; I et forretningsmiljø, ikke strekker hånden for et håndtrykk når du er med noen høyere i rang eller betegnelse. Vent alltid overordnet myndighet til å forlenge hans eller hennes hånd for et håndtrykk. I næringslivet innstillingene, er menn ventet å riste hendene på kvinner, uavhengig av alder, akkurat som man vil gjøre med noen mannlige business kompanjong. Les mer på business etikette.
Shaking Hands Etikette Under jobbintervjuer; På et jobbintervju, som kandidat ikke en bør strekke hånden frem for et håndtrykk. Bare hvis intervjueren strekker hans eller hennes fremover, bør du riste hånden. Pass på at du tak intervjuerne hånd riktig, så du vil utstråle en Slappen inntrykk selv før selve intervjuet har begynt.
Shaking hender Etikette i sosiale sammenhenger, Gentlemen er alltid ventet å riste hverandres hender under sosiale sammenkomster eller i kirken. Menn bør utvide sin hånd med kvinner som er de samme alder som dem eller yngre for en hånd riste. For eldre kvinner, er gentleman ventet å vente til de eldre kvinnene strekker hånden først for å riste hånden. Dette er fordi på sosiale sammenkomster voksne kvinner får høyere betydning. Les mer om sosial etikette.
Betale hensyn til disse skjelvende hender etikette vil hjelpe deg å spare halsen i viktige forretningsmøter. Du vet aldri en skikkelig håndtrykk kan få deg din drøm deal!

No comments:

Post a Comment