Sunday 27 November 2011

Naturlig Face Scrub

Da det kommer til hudpleie regime, bør peeling følges minst én gang på en uke. Skin eksfoliering er ingenting men fjerning av døde celler fra huden og skrubber er kosmetiske produkter som bidrar til peeling av huden. Body scrubs og ansiktet skrubber er to typer scrubs og sistnevnte er laget spesielt for ansikts hudpleie. Skin i ansiktet er meget delikat og mild og dermed behov milde produkter for peeling. Bruke ansiktsskrubb på regelmessig basis, ikke bare fjerner den døde huden, men også eksponerer et nytt lag av huden. Dette gjør at ansiktet ser sunnere og glødende. Selv om det er flere ansiktsskrubb merker, forbereder en naturlig ansiktsskrubb er enkelt og økonomisk. Disse ansiktet scrubs er sikre fordi du er klar over alle ingrediensene i den. Så, vil du tilberede din egen naturlige ansiktsskrubb? Så her er noen oppskrifter for deg. Les mer på hudpleie.
Natural Face Scrub Oppskrift # 1
Ingredienser: Hvete husk - ½ kopp; Honey - 1 ss; melk - 1 ss; Veibeskrivelse
Dette er en av de beste naturlige ansiktet scrubs som bruker naturlig peeling agent, hvete skrelle. Du kan erstatte hvete skrelle med hvete grøt korn. For å forberede denne naturlige ansiktsskrubb, kombinere alle de ovennevnte ingrediensene i en liten bolle og utarbeide en tykk pasta. Deretter bruke denne lim over hele ansiktet og halsen. Pass på at du unngår områdene rundt øynene. Deretter lage sirkelbevegelser og gni kratt i ca 5 min. Vask av skrubb med vann, og kjenn forskjellen.
Natural Face Scrub Oppskrift # 2
Ingredienser: Havregryn - 4 ts; Buttermilk - 8 teskjeer; Veibeskrivelse
Hvis du var ute etter et naturlig ansiktsskrubb for tørr hud, så dette skrubb oppskriften er for deg. Havregryn er en flott exfoliating agent for tørre skinn. Først, hell buttermilk inn i en pott og deretter legge havregryn til det. La havregryn suge inn i kjernemelk og deretter blande dem sammen til en tykk pasta. Forsiktig bruker denne lim på ansiktet ditt, unngå områdene rundt øynene. Så la det tørke i omtrent 15 minutter og så fjerner du det ved å gjøre sirkelbevegelser i ansiktet. Videre, vaske ansiktet med varmt vann.
Natural Face Scrub Oppskrift # 3
Ingredienser: Sukker - en teskje; Olivenolje - 1 ts; vaniljesukker - 1 dråpe, reisebeskrivelser
Ta en liten bolle og kombinere alle de ovennevnte ingredienser i det. Forsiktig massasje denne blandingen på ansiktet og halsen. La den stå i noen minutter og skyll den av med varmt vann. Ytterligere, kan du bruke ansiktet-vask for å fjerne oljen og deretter fukte ansiktet.
Natural Face Scrub Oppskrift # 4
Ingredienser: Jordbær - 2 eller 3, Honey - 5 dråper; Veibeskrivelse
I en liten bolle, mos jordbærene og tilsett honning til moste blandingen. Kombiner dem skikkelig og bruke grundig på ansiktet ditt. La det tørke i omtrent 20 minutter. Deretter vått et håndkle og tørk av skrubbe fra ansiktet.
Natural Face Scrub Oppskrift # 5
Ingredienser: Brunt sukker - 2 ts; sitronsaft - 1 ts; Aloe vera - 2 ss; Ground havre - 2 ss; Veibeskrivelse
Ta en ren bolle og kombinere alle de ovennevnte gis ingrediensene i den. Bland ingredienser til en smidig masse og deretter forsiktig massasje det på fuktige ansiktet og deretter skylle den av med varmt vann. Pass på når du slipe havre, bruker du en ren kaffekvern.
Du finner mer hjemmelaget naturlig ansiktsskrubb oppskrifter, les:; Exfoliating Face Scrub, Hjemmelaget Facial Scrub; Natural Facial Scrub; Dette var noen enkle naturlige ansiktsskrubb oppskrifter for deg. Hvis du er allergisk mot noen av de ovennevnte gitt ingrediensene, unngå å bruke slike ingrediens og bruk en erstatning. Så, velge ett av de ovennevnte gitt ansiktet scrubs, kvitte seg med døde hud og har en fin naturlig glød i ansiktet ditt.

No comments:

Post a Comment