Sunday 6 November 2011

Hydrangea brudebuketten

Mens planlegging for bryllup, vi pleier å gjøre blomster basen element, som temaet og fargen på feiringen avgjøres. Frisk, kuttet sesongens blomstrer er mye foretrukket for arrangering buketter og dekorere resepsjonen. Hvis du har problemer med å bestemme blomsterarter for din spesielle dagen, vurdere å velge roser, hortensia, liljer og tulipaner. Og for å gjøre den mer spesiell og minneverdig, prøv hendene på å arrangere hjemmelaget brudebuketter.
En enkel å ordne blomst er hortensia, med dusinvis av små blomster i en enkelt stamme. Du kan gjøre en brude bukett ved å blande hortensia med roser, prestekraver, liljer og andre utfyller blomster og brudepike buketter utelukkende med hortensia. Dermed, etter eget ønske, har du en mulighet til å arrangere en enkel hortensiaen brudebuketten med sparkel eller en mer kompleks design sammen med andre blomster. Uansett, hortensia bryllupet buketter ser nydelig på en unik måte. Vite mer på hvordan du lager din egen brude bukett
Hvordan få en Hydrangea brudebuketten?
En enkelt blomstring stammen av hortensia ligner en bukett av seg selv, med kompakte blomstrer bæres i en globular design. Du kan utforske din kreativitet og blomsteroppsats ideer for å gjøre disse attraktive blomstene ser mer spesiell. Før bestilling for blomster, først bestemme fargen på hortensia, andre supplerer blomster og størrelse på buketten som du vil gjøre. Dermed kan du diskutere med blomsterbutikken og gi ordre på levering av blomster. Er nevnt nedenfor er instruksjoner for å gjøre en vakker hvit hortensia brudebuketten:, å ordne en elegant hortensia brudebuketten, vil du trenge fem stammer av hvite hortensia, grøntområder (polycia løv, eføy eller bregne), fyllstoff (babyens pust, calla lilje, gul rose eller rødt steg), floral tape, bånd (hvitt eller andre farger) og gummistrikk. ; Bortsett fra friske brude blomster, planter og fyllstoffer, kan du kjøpe andre forsyninger en uke før den spesielle dagen. For blomster, kan du be om levering, en eller to dager før bryllupet. For å gjøre fargen variansen, bruk hortensia av to forskjellige farger. , Som du er klar med nødvendige forsyninger, start med å forberede hortensia, fyllstoffer og greeneries. Du kan klippe stilker i et nesten like lange og fjern eventuelle skadede deler. Om nødvendig, trim bregnene eller grøntområder, slik at de gjør noe overmanne andre floral komponenter. ; Place hortensia stammer i sentrum og surround dem med den grønne komponenten. I mellom hortensia, kan du setter fyllstoff, og pass på at de er plassert jevnt. Hold stammen sammen og foreta nødvendige justeringer, slik at øverst på buketten vises runden, men ikke flatt. ; Så snart du er fornøyd med utseende og størrelse på hortensia brudebuketten, slips stilkene ved hjelp av gummistrikk. Den første bør knyttes rett under blomstene. Deretter plasserer en annen i nær bunnen av bukett. I mellom de to, kan du binde gjenværende gummi band. ; Du er nesten ferdig med å arrangere en hortensia brudebuketten. Det er på tide å skjule utsatt gummi band og stengler ved å vikle et tykt lag med floral tape. Gi den siste finishen ved å knytte bånd i knop og flyter ender. Du kan lese mer på unike brude bukett design. : Så dette er hvordan du kan arrangere hvite hortensia brudebuketten på en enkel måte. Ved hjelp av en bukett med blomster holder skum vil forenkle trinnet i arrangere komponentene. I tilfelle du allerede en ekspert i å arrangere blomster, implementere din egen hortensiaen brudebuketten ideer for å gi en personlig touch. Å være en allsidig blomst, hortensia utfylle alle typer bryllup blomsterdekorasjoner. From dekorere midtgangen og buen å gjøre brudepike buketter, centerpieces og håret tilbehør, disse herlige blomstrer er ikke bak noen andre bryllup blomster du kan tenke deg.

No comments:

Post a Comment