Monday 3 October 2011

Pæretrær Typer

Nevn pæretrær, og de fleste antar dem som fruktbærende sortar. Men det er mange andre blomstrende pæretre varianter som er eksklusivt dyrket av estetiske grunner. Selv de fruiting typer blomster med attraktive blomster i bestemte sesonger. Begge er utmerkede trær for dyrking i forgården landskap. Så er det opp til deg å bestemme hvilke pæretre typer du foretrekker å vokse i gården. I begge tilfeller kan du vokse dem lett med enkle hagearbeid tips.
Typer pæretrær
Fruiting pæretrær er svært hardføre og tåler et stort utvalg av grunnforhold og kaldt vær. Det samme er med de fleste typer blomstrende pæretrær. Både fruiting og dekorativ pæretrær kreve forhøyet planting området (hvis tilgjengelig), full sol og tung jord supplert med rik kompost. Hvis du har områder som oppfyller slik vekst krav, vil du definitivt lykkes i høsting søt pære frukter. Følgende er noen fruiting pæretre typer du kan vokse i frukthagen din:
Barlett Pear Tree, kommersielt, er Barlett det mest plantet pæretreet skriver i USA. Fant i rødt kjøtt og gulaktig grønt kjøtt, bidrar den til ca 70 prosent av pære som selges i markedet. Frukten er store, runde, glatte fleshed og søt. Dette oval form treet vokser best i soner 5-7 og kan spre seg til mer enn 15 meter.
Asiatiske Pear Tree, asiatisk pæretre er godt kjent for sin faste og klare strukturert frukt. Frukt bør hentes på tidlige stadier, gjerne før de oppnår forfall. De kan forbrukes umiddelbart eller oppbevares i en lengre periode. For denne allsidighet, de fleste foretrekker å vokse asiatiske pæretrær. Du kan plante dem i solbelyste områdene etter frosting er over.
European Pear Tree; European pæretrær utgjør noen få sorter og er utmerket for dyrking i tempererte klimatiske forhold. Å indusere fruktbærende, plantene trenger en kort skremmende periode. Fruktene er myke, søte og mer saftig i forhold til asiatisk pærer. Og i motsetning asiatiske typer, bør du velge europeisk pærer når de er modnet, men ikke moden.
Noen av de populære pære sortene are Bosc, Anjou, orientere og Keifer. Før innlemme disse sortene i din hage eller frukthage, sørg for at du analyserer konkret anlegg krav og omstillingsevne. Pæretrær, uavhengig av type, vanligvis blomstrer om våren, mens noen arter er senere bloomers. Vite mer på blomstrende pæretre omsorg.
Økende pæretrær
Som du allerede vet "hva er de forskjellige typer pærer ', velger og plante varianter tilpasset de klimatiske forholdene i ditt område. Mens vokser fruiting sortene, undersøke modus av pæretre pollinering forhånd for å sikre høy frukt yield. Dette er fordi de fleste av de asiatiske pærer og enkelte europeiske sorter utstilling cross pollinering, som krever ledsager plantasjen til en annen pæretre å forbedre pollinering. I tilfelle av selvtillit bestøves typer, planting pæretre ved siden av hverandre er ikke obligatorisk.
Pæretre formering kan gjøres fra frø, selv om fruiting perioden er ganske lang. For å forkorte fruktbærende stadium, kan du kjøpe tre frøplanter eller podet saplings solgt i planteskoler. Og ligner epler, bør alle pæretre typer være opplært og beskjæres jevnlig for å sikre sunn vekst. Gir optimale vekstforhold og pæretrær vil bære frukter i løpet av 3-5 års plantasje.

No comments:

Post a Comment