Tuesday 4 October 2011

Kjøkken Paint Color Ideer

Dekorere et kjøkken på den beste måten er drømmen for enhver husmor. Dette er sentrale område av ditt hus, og dermed velge maling farger for kjøkken kan være en utfordrende oppgave. Mens male kjøkkenet, er det mange elementer som du trenger for å bringe sammen og tenke på, gjør den en veldig tøff oppgave. Making denne oppgaven er enkelt hva denne artikkelen vil hjelpe deg å gjøre med å gi deg noen fantastiske kjøkkenet maling farge idéer.
Ideer om kjøkken Paint Colors
Elementer for å vurdere; Før vi ser på de ulike kjøkkenet maling farge ideer, her er noen grunnleggende. Mens du begynner arbeider på kjøkkenet maling farger, må du ta hensyn mye elementer. Fra og med kjøkken skap, du også trenger å tenke på fargen på hyller, kjøkkenøy og spisebord. Kjøkken skap okkuperer et stort område på kjøkkenet, dermed matchende maling farger med disse er et must for retten kjøkken innredning. En av kjøkkenskapet maling farge ideer er å ha disse i dual farger, begge eller ett av disse matchende med kjøkkenet lakkfarger. Fargen spisebord og stoler (hvis du allerede har dette settet) må også gå bra med veggene. Deretter må kjøkkenet flisene i nyanser som samsvarer med malingen farger for kjøkken.
Kjøkken Paint Fargevalg; Velge kjøkken farger avhenger av humør du vil opprette i dette området. Vel, må husmor valg prioriteres, som hun skal bruke dette området det mest. For en beroligende effekt, må du vurdere kule farger og for en livlig effekt gå for den dristige nyanser. Du kan bruke farger som gult, off-white, beige, kule nyanser av rødt, blek blå eller grønne, beste til å male kjøkkenet veggene. Fargevalg kan bestå av dual tone veggene med en av de ovennevnte farger sammen med off-hvitt eller hvitt. Sjokolade brunt og beige også gjøre en flott kjøkken fargevalg. For en livlig effekt, male veggene i glorete farger som varm rød, lys rosa, lilla, magenta, sjokolade, oransje og svart. For jazzy ser kan du vurdere å farge kombinasjoner som varmt rødt og grått, sort og fiolett eller magenta, oransje og svart eller svart og et hint av lyse grønt.
Bruk av farger i Høyre Andel, En av kjøkkenet maling ideer er at du må ha 75% av kjøkkenet fargede i hovedfargen og 25% av den fargede i en nyanse som brukes til å nøytralisere effekten, mens du vil ha en livlig effekt. Som i tilfelle fargevalg hvor du har svart, må den dekke minst 75% av kjøkkenet. Dette er viktig å få den perfekte følelsen. I tilfelle du oppretter en beroligende effekt, kan du ha to nyanser i like prosentpoeng. På denne måten kan du bruke samme farge kombinasjon å lage ulike effekter, en av de smarte kjøkkenet maling farge ideer. Som en kombinasjon av magenta og off white, fiolett farge spenner over 75% av kjøkken og off-white spenner resten 25% vil gi en prangende se til området. Samme farger som brukes i like forhold vil gi deg en betydelig kul effekt. Mens du jobbe med dette, bør du også vurdere de nevnte elements like kjøkkenskap, spisebord og veggfliser til å ha ønsket effekt. Her finnes noen flere kjøkken maleri ideer.
Vurder Wall Tekstur, En av kjøkkenet maling farge ideer er å velge vegg teksturering. Faux etterbehandling teknikker er best til å markere det sentrale veggen på kjøkken eller spisestue. Bruk den til å forskjønne veggen bak spisebordet eller forsterke en stor eller liten vegg som er minst rotete. Du kan velge svamp finish, ragging eller gre eller noen av de beste maleteknikker for vegger. Med disse kan du ha den frihet å bruke noen unik nyanser som gull og sølv eller sølvaktig grønn. Les mer på kjøkkenet farge ideer.
Med nevnte kjøkken maling farge ideer er du sikker på å ha en ganske kjøkken og spisestue klar. Tenk hvilke farger du vil elske å ha og se på kjøkkenet og deretter gå videre. Ha en klassiker farget kjøkken klar.

No comments:

Post a Comment