Monday 10 October 2011

Master Cylinder Reparasjon

Mens du kjører bilen, har du følt en squishy eller myk følelse mens du trykker på bremsene? Hvis ja, betyr det at du trenger en master sylinder reparasjon. Mens du trykker på bremsepedalen vil den synke og ville berøre gulvet. Videre bremsevæske lekkasjer internt i master sylinderen. Når slik ting skjer at du må trykke på bremsepedalen om og om igjen for å stoppe bilen. Vanligvis, når master sylinderen trenger en reparasjon, merker du bremsevæske lekker enten fra nær hjulene eller fra master sylinderen selv. Så når du merker noe væske oser ut og samtidig bremsene ikke fungerer som godt, må du sjekke master sylinderen. Her gir vi deg noen tips på å reparere en master sylinder. Mer om bil brems problemer.
Hvordan å reparere en Master Cylinder
Det første skrittet for å reparere en master sylinder er å identifisere reservoaret og master sylinder. Du trenger å identifisere komponenter i master sylinderen, sykkelcomputere fra bremsevæske nivå og flytende linjer. Når du har funnet dem, må du fjerne hetten på bremsevæske reservoaret og innføre bremsevæske fjerning verktøy for å kvitte seg med bremsen væsken. Etter å ha fjernet bremsevæske, refill sylinderen og sett hetten. Du trenger også å fjerne elektriske linjer som kobles til sensoren på væskenivået. Vanligvis er disse elektrisk linjene er utstyrt med sikkerhets klips og disse må være utgitt før frakobling. Les mer på knirkende bremsene.
Når du har fulgt disse trinnene, må du installere ett linje skiftenøkkel på linjene av bremsevæske. En linje fastnøkkel er spesiell i den forstand at det kan holder fem punkter i stedet for to poeng i en vanlig skiftenøkkel. En linje skiftenøkkel gir mer kraft og samtidig ikke skader beslag. Flytt skiftenøkkel i en mot klokken for å løsne beslag av master sylinderen. Så snart du har fjernet alle fittings, må du fjerne monteringsboltene av en master sylinder med hjelp fra en pipenøkkel. Etter å ha fjernet festebolter, fjerne master sylinder på bilen. Du kan gjerne vite mer om hvordan du endrer bremse væsken.
Så snart du har fjernet alt støv fra master sylinderen, kan du installere det, stramme bolter koble flytende linjer og sensoren. Mesteren sylinderen bør etterfylles med ny bremsevæske. De fire skruene på bremsen væske Bleeder på rattet sylinder eller bremse caliper bør løsnes. Når alle disse trinnene er ferdig med, teste bremsepedalen ved å trykke den. Her måtte hjelp fra noen, som den personen ville trenge å lukke de fire skruene på bremsen Bleeder mens du trykker på bremsepedalen. Sakte la pedalen gå tilbake til det normale da dette ville la nye væske inn i sylinderen. Mer om bil problemer.
Master Cylinder reparasjonskostnader
Master sylinder reparasjoner krever stor omsorg og tid i tillegg erfaring. Fjerne hver del krever en rekke spesialiserte og dyre verktøy gjør reparere en master sylinder en komplisert og kostbar affære. Hvis du får den gjort på en forhandler, kan du forvente å skall ut overalt i området US $ 300 til 350. Men det kan gå høyere og som avhenger av omfanget av reparasjonen. Igjen, hvis du må bytte ut individuelle mestre sylindere i hvert hjul, vil kostnadene stige. På den annen side, hvis du kan gjøre det selv hjemme, trenger du ikke å betale så mye. Du trenger bare å betale for bremsevæske, foruten instrumenter som du trenger for å reparere.
Les mer på:; Brake Caliper reparasjon; Brake Rotorer gjenanskaffelseskost, når du bør bytte bremseklosser, Dermed er master sylinder reparasjon ikke så tøff som mange tror. Det er alltid bedre å prøve og gjøre det selv, men hvis du ikke kan, få det gjort på et kjent mekaniker butikk slik at du er sikret kvalitet service.

No comments:

Post a Comment