Monday 31 October 2011

Ord for å beskrive deg selv

Det er mange områder på livet i dag der du blir bedt om ord for å beskrive deg selv. Enten det er en facebook profilen, noe annet nettsamfunn eller en jobb intervju, vil du bli bedt om å beskrive deg selv i noen få ord på mange anledninger. Ideen her er å være original og kreativ, og ikke gi den samme gamle løpe på mølle svarene som alle andre gir. Du må skille seg ut fra resten av mengden, og bruke noen kreative ord for å beskrive deg selv er en måte som er sikker på å lykkes.
Alle vet at du trenger å fokusere på de positive sidene ved din personlighet her. Når noen spør deg om å beskrive deg selv at du ikke kommer til å fortelle dem at du er en lat slask som oversleeps and fliren mot alle andre (selv om det er sant), hva folk vil høre er hvordan du er selve symbolet på orden og idealisme, og hvordan alt du snur touch til gull. Kort sagt må du sugarcoat alt du sier. Les mer på innledningen taler om deg selv.
Nå er dette en litt kynisk måte å se på ting, men la oss se noen korte oversikter om hva du kan si når noen spør deg om ord beskrive deg selv.
Svar # 1: Jeg er en levende og pulserende person som bringer glede til alle rom som jeg lå foten i. Uansett hvor jeg reiser, frodighet følger, og jeg vil ha noe mer enn å være den eneste årsaken til ubegrenset glede i alles liv.
Svar # 2: Jeg er en idealistisk philanderer og ingenting gleder meg mer enn å være del av en gjensidig fordelaktig productive sirkel, hvor min utvilsomme ferdigheter er et aktivum for alle på en helhet.
Svar # 3: Jeg er en tilpasningsdyktig og opplevelsesrik person som setter sin ære i min evne til å arbeide i team og motivere alle de rundt meg å gi sitt beste for å oppfylle felles mål.
Alle disse linjene høres veldig tiltalende og attraktiv, men hvis du leser mellom linjene du kan finne det svaret # 1 innebærer at den enkelte alltid ønsker å være sentrum for oppmerksomheten, svar # 2 påpeker at den enkelte alltid vil prøve og finne en forhandle med noen andre, og svare på # 3 viser at den enkelte skal stjele kreditt for noen annens hardwork. Som jeg nevnt, kan denne være litt kynisk for enkelte å følge. Du kan også gjerne å svare på disse quiz spørsmål om deg selv.
Ord for å beskrive deg selv
Uansett når du beskriver deg selv du må fokusere på dine styrker og evnene dine, heller enn feil og svake sider, og du må være sterk vilje, og vise tillit når noen spørsmål du om dem. Når du velger ord å beskrive deg selv på en CV må du snakke om ditt lag ferdigheter, og hvordan du kan arbeide i forskjellige miljøer, selv når du er under press, og stress. Poenget er å overbevise potensielle rekruttereren du ville passe godt inn i organisasjonen, og ville ikke være en forstyrrende innflytelse. Les mer om hvordan du beskrive deg selv.
Intervjuer er en annen sted hvor man ofte spurt om ord for å beskrive seg selv. Du trenger å være taktfull og diplomatisk på en slik situasjon og velge dine ord nøye. Ord for å beskrive deg selv i intervju behov for å snakke om hvordan du kan vise seg å være en ressurs og hvilke egenskaper du kan ta med til bordet. Alle liker positive og entusiastiske folk, og hvis de ser disse kvalitetene i deg, vil de sikkert ansette deg. Les mer på jobb intervju tips og jobb intervju spørsmål og svar.
Ord for å beskrive deg selv på nettsamfunn må være morsomt og skrullete, og bør være så original som mulig. Kom opp med en innovativ beskrivelse av deg selv som fremhever det faktum at du bare liker å ha det gøy. Snakk om dine interesser kort fordi la oss innse det, alle liker å lytte til musikk og se filmer. Være original og være kreativ, ellers vil du bare være en annen murstein i veggen. Du kan liker også å lære å skrive et essay om deg selv.
Tenk nøye over ordene for å beskrive deg selv at du velger, fordi disse ordene vil definere deg og stokk med deg på en stund. Vurdere situasjonen du befinner deg i, og legge et snev av humor tilsvarende.

No comments:

Post a Comment