Tuesday 18 October 2011

Boutonnieres for Homecoming

Homecoming er en stor og spennende arrangement i studentens liv. På slike anledning er valg av en smoking og hjemkomst kjoler ikke nok, helt til dekorer dem med en attraktiv boutonniere. Men hva hvis det boutonniere er laget av din dato selv? Dens verdi vil sikkert doble, ikke sant? Vel, er det nøyaktig ideen bak denne artikkelen om boutonnieres for hjemkomst. Når du bli kjent med grunnleggende teknikken om å holde blomstene sammen, kan du gjøre ulike boutonnieres for forskjellige anledninger som promenadekonsert kveld og bryllup også.
Instruksjoner å Lage boutonnieres for Homecoming
Selv roser er varmt favoritter for lage boutonnieres for skoleball og hjemkomst, kan du nærmest bruke eventuelle blomsten du liker. Uansett hva type av blomsten er det svært viktig å sørge for at blomsten du bruker, holder seg friskt gjennom hele arrangementet. Du kan også bruke falske blomster som ser like frisk som den opprinnelige seg. Viktigst, må du ikke overvelde blomsten med mye grønne bregner, bunchy blonder og slike materialer. Ideen er å holde det så enkelt som mulig. For det her er instruksjoner om hvordan du lage en boutonniere for hjemkomst. Mer om blomsterdekorasjoner.
Materialer, Rosebud med festet blader, blomster tape; Baby pust, Corsage pins, bånd; Veibeskrivelse
Trim leder for steg. Gjør det et poeng å la bare om lag en tomme av stammen med blomsten. Skjær en 7 tommers stykke av floral tape og sett det til side. Nå, velger stort nok blader (som skulle fungere som et bakteppe av boutonnieres for hjemkomst) og sett dem til side. Sørg for at du går nok stammen nederst i blomsten. Nå måle og kutte barnets pusten til den nøyaktige lengden av bladene som du har valgt for en bakgrunn av boutonniere din.
Nå her er den vanskeligste delen med å gjøre boutonniere - plassering av materialet. For det, sette bladene på bordet og legg babyen pusten på dem. Deretter plasserer rosen og holde stammen sammen i en av dine hender. Nå, tett vikle stilkene med floral tape. Pass på at du starter innpakning tapen fra toppen mot bunnen. Hvis du vil, kan man feste en liten knute av bånd nederst på denne boutonniere. Vel, hvis du bruker friske blomster, så sørg for at du får boutonniere like før arrangementet. Også lagre den i et halvt-fuktig sted eller et kjøleskap.
Bortsett fra grøntområder og babyens pust, kan du også velge den magiske lysene med matchende farger på blomster! Som jeg sagt tidligere, kan du erstatte rose bud med noen andre blomster som har en tøff stilk og store hoder. For eksempel, gerbera, tusenfryd, calla lilje, nellik, kan osv. alle brukes til å lage en boutonniere. Før valg av blomster for å gjøre boutonnieres for hjemkomst, må du vurdere fargen på hjemvendte kjoler som dere begge er iført. Dens farge skal utfylle fargen på antrekket ditt.
Les mer på:; boutonnieres for bryllup; måter å gjøre og håndleddet corsages; Som en forholdsregel kan du også sjekke at din date ikke har en allergi mot blomsten at du velger! Tradisjonelt er boutonnieres for homecoming bæres på venstre jakkeslag og du bør øve låsing det opp på noen annen gjenstand (eller person), før låsing det på jakkeslaget beau din. Vel, dette var alt jeg hadde å fortelle deg om boutonnieres for hjemkomst. Håper du ikke har et problem å følge instruksjonene og ha det gøy gjør boutonniere.

No comments:

Post a Comment