Sunday 30 October 2011

Sugaring Lim

Sugaring brukes som et unikt metode for å fjerne uønsket hår fra armer, bein, mage, bikinilinje og til og med fra ansiktet. Det er en eldgammel metode for hårfjerning som hadde blitt brukt selv i egyptiske tider. Den ligner på voksing, men bruker sugaring pasta er mindre smertefullt da sukker lime pinner kun på håret og ikke huden. Det er en teknikk der en sugaring pasta er laget med sukker granulater, vann og sitronsaft. Som sugaring pasta er laget av naturlige ingredienser, betyr det ikke irriterer huden og som det brukes kun når det er litt varmt, er det ingen sjanser for brannsår og betennelse. Les mer på hårfjerning.
Hvordan få sugaring Lim?
For bruk av denne metoden hårfjerning, trenger du en sugaring lime oppskrift. Å lage hjemmelagde sugaring limer du trenger følgende ingredienser:, 2 kopper granulert hvitt sukker, ¼ kopp nypresset sitronsaft, ¼ kopp vann, 1 tung kjele, Metode
I tunge bunnet kasserolle, tilsett kornete hvitt sukker sammen med vann og sitron juice. Rør denne blandingen stadig med en tre sleiv over middels varme. Pass på at blandingen ikke holde seg til i bunnen av kasserollen. La blandingen å småkoke i 20 til 25 minutter til alt sukkeret er karamellisert og det blir en mørk gult farge. Det er viktig at blandingen er oppvarmet for nøyaktig hvor lenge, ellers sugaring lim vil snu for klissete og du vil ikke kunne jobbe med det.
Det er en annen sugaring lime oppskrift som du kan prøve. For dette vil du kreve følgende ingredienser. , 6 ss honning, 2 ss frisk sitronsaft, 3 ss glyserin; Method
Hell honningen i en liten kjele og tilsett sitronsaft til det. Bring blandingen til en byll og reduser varmen og småkok. Rør hele tiden slik at honningen ikke brenner, og la det småkoke i 25 til 30 minutter til blandingen er litt klissete. Ta kasserollen fra varmen og deretter legge til glyserin. Bland igjen og sugaring lim er klar. Det sugaring lim laget med honning er egnet for å fjerne hår fra bikinilinjen, og også for ansikts hårfjerning. Les mer på sugaring - epilering.
Hvordan bruke sugaring Lim?
Nå som du vet hvordan du gjør sugaring pasta hjemme, må du bruke den for hårfjerning. Det første steget er å utarbeide området der du skal fjerne hår. Rengjør og tørk området og skvette litt talkum over det. Det hjelper huden til å absorbere overflødig fuktighet og olje og hjelper sugaring lim til å feste. Test temperaturen på sugaring lim ved å bruke en liten del på baksiden av hånden din. Hvis temperaturen er behagelig, kan du bruke det på området der du har stenket talkum. Bruk en slikkepott til å tynt og jevnt gjelder sugaring lim i samme retning som håret vokser. Nå plasserer en ren stripe av musselin klut eller voksing stripe over den og trykker på området godt. Trekk stripen i en rask bevegelse, mot hårets veksten. Du vil se at hårene har kommet ut og huden er bløt og silkeaktig å ta på. Gjenta denne prosedyren til du har glatt satiny huden over.
Les mer på:; Sugar Hårfjerning oppskrift, metoder for hårfjerning, sugaring Hårfjerning, Så, dette er hvordan du bruker sugaring masse for hårfjerning. Hvis du finner litt rød eller hevelse etter bruk av kroppen sugaring lime, bare gni litt is kuber for å få øyeblikkelig hjelp. Bruke sugaring lim er en billig og enkel måte å fjerne uønsket hår i personvernet til hjemmet ditt.

No comments:

Post a Comment