Monday 3 October 2011

1960 Fashion

1960-tallet mote er brukt til i dag da dette tiåret var preget som den tid da det var store sosiale forandringer og ble dominert av ungdommen. Dette var årene etter andre verdenskrig, da baby boomers var de unge og forlangte å ha sin egen mote stiler og satt sin trender veien. På grunn av den enorme mote saga, designerne i 1960 også reagerte mer liberalt og hadde en dristig tilnærming til disse stilene plukke dem opp i sin utforming. 1960 fashion grunn av denne endringen, bestod av fargerike stoffer og dristig design som utryddet den formelle måte å kle seg. Denne transformasjonen var en advarsel til tidligere tiders at unge i 60-årene ikke ville bli dominert av den tradisjonelle forpliktelser hva som måtte brukes når og av hvem. Gitt nedenfor er en kort beskrivelse av disse klærne som forandret måten folk tenkte og fusjonerte skillet mellom "casual" og "formelle". Mer om 60s mote klær.
1960 Fashion Style
Som nevnt ovenfor, den gang var det separasjoner i dressinger av menn og kvinner i sine stiler og et skille mellom den uformelle og formelle. Men i 1960 disse ungdommene utryddet divisjonene og forandret hele perspektivet av moten. Begrepet unisex klær dukket for første gang, klær som kan brukes av både menn og kvinner vil si, denims og skjorter. I de følgende avsnittene, er 1960-tallet mote klær for både menn og kvinner beskrevet, så ta en titt! Mer om 1900-tallet mote.
1960 Fashion Trender for menn; Med denne revolusjonen, det var alvorlige transformasjoner på design og mønstre for herreklær. Et slikt mønster i skjortene var bøffelen plaids som var svært uformell, men så flott da slitt som formals. The Buffalo rutete skjorte var populær blant hippier i tillegg til regulære sammen med lumberjacks. En annen form av skjorter i denne tiden var stramt montert skjortene og jakker. De ble laget kropp klemmer og rett til å være slitt med trange lapels og drainpipe bukser. Hipster bukser som skulle brukes under navlen også kom på moten på 60-tallet og er modifisert i dag. Mer om mote klær.
Andre tidlige 1960-tallet mote stiler for menn besto av en rekke collars. Disse krage er laget med global inspirasjon i disse tider og slått sammen med den vestlige antrekk. Noen svært berømte krage stiler ble skilpadden nakken, som i hovedsak ble utformet på gensere og vester. De var også sammen med blazere for formals og vester eller tee skjorter for casual. Det var farger i alle nyanser som ble gitt til disse klærne, og dermed 1960-tallet mote var akseptert over hele verden. The Nehru krage også fått popularitet ble inspirert av den indiske ser for politikere og var en favoritt blant The Beatles og andre 60-kjendiser. De har også accessorized sine klær med swanky klokker og smykker båret av menn for første gang noensinne i vestlige kulturer. Mer om mote trender.
1960 Fashion Trends for Women, The 1960 fashion gjennomgikk mange forandringer i klær for kvinner. Sammen med fargeendringer stiler, å håret dos, til fottøy, ble alt annerledes. Kjoler laget vei for mini skjørt og tettsluttende midjen kjoler i skapene. På begynnelsen av 60-tallet elegansen i disse klærne ble forbrutt av First Lady, Jacqueline Kennedy. Kvinnene bar dresser med korte boxy jakker og store knapper. Capri bukser og trange trange denims var det siste å treffe i midten av 60-tallet. Stiletthæler også ble populær over all slags kjole som hadde den sprøeste design av striper, plaids, etc. Mer om mote design.
Fargerike frills, lærstøvler, snipp jakker og komfortable slacks og mange flere ble tegninger av dagen for disse vordende unge med en holdning til å forandre verden. Kvinner viste også frem sine sexy tonet kropp med A-line mini kjoler med ermeløse mønstre. De kunne være slitt med kneet lengde støvler, swanky briller og beaded tilbehør. Paljetter og blanke stoffer kom innen midten av dette tiåret, og var ledsaget med skinn vesker og pumpe heeled sko. Cocktail kjoler og go-go støvler var veldig populære også. Ved slutten av dette tiåret, var på 1960-tallet hippier mote i stil. Bell bunn jeans, arbeid skjorter, var tie-farget skjorter og pannebånd slitt regelmessig. Kvinner var dristige nok til å ha noe de ønsket og noen ganger også gå med BH-mindre lete for kvelden. Polo hals topper, firkantet toed støvlene og berets ble stadig hyppigere. Transparent og nettes klærne var av kjendiser forbrutt og ble aped av vanlige folk.
Les mer i retro mote.
Med disse modig og fascinerende 1960 moteklær, har dagens klær og design utviklet seg. Hvis det ikke var for disse unge menn og kvinner med en forskjell, ville moteindustrien har aldri blomstret så mye som den er i dag!

No comments:

Post a Comment