Saturday 15 October 2011

Red Lipstick for Olive hud

Hvis du vil lage en fet, modig uttalelse på en fest eller en kveld funksjon, kan ingenting være mer effektiv i å skape et dramatisk effekt som en rød leppestift. La meg advare deg selv, hvis du er sjenert, sjenert type, og deretter holde seg borte fra seg en lys rød leppestift som å bære det av, må man ha en holdning og bråte av selvtillit. Så snart du har bestemt deg at rød er det du ønsker å flaunt på dine lepper, neste gang du på en kveld ute, er det første du må gjøre for å velge riktig nyanse av rød leppestift, i henhold til dine hudfarge. Så, enten du søker etter en perfekt rød leppestift for oliven hud eller fair hud eller mørk hud, her er noen tips som vil helt sikkert hjelpe deg. Les mer på sminke.
Ulike Skin Toner og rød leppestift; For virkelig flådd kvinner, røde leppestifter som er blå basert slik som de med lilla eller bær undertoner som vil passe best. Les mer på rød leppestift for rettferdig huden. ; For kvinner med middels hud tone, rød leppestift som er brune basert ville se bra ut. ; Den beste skyggen av rød leppestift for oliven hud er flammende rød med enten gule eller oransje undertoner. ; For mørk flådd kvinner, ville alle nyanser av lyst rødt do. Les mer på leppestift farge guide. ; Tips om Søknad Red Lipstick for Olive Skin Tone
Før påføring av rød leppestift, er det veldig viktig at du eksfolierer leppene. Til dette, utarbeide en blanding av vann og sukker og gni den i sirkulære bevegelser på leppene, slik at tørr hud kan komme ut. Deretter gjelder leppepomade til hydrat leppene. Følg opp dette ved å bruke et lip liner. Leppen liner bør velges holde skyggen av rød leppestift i tankene. En naken lip liner går bra med stort sett alle nyanser av rød leppestift. Hvis du bruker en mørk lip liner med rød leppestift, kan det gi en svært streng utseende med tanke på at rødt i seg selv er en veldig sterk farge. Så bruke et naturlig farget lip liner helst. Les mer på leppe makeup tips.
Nå er leppene forberedt, påføre rød leppestift. Du kan bruke en lip pensel for en selv ser. Deretter ta et tørkepapir og tørk leppestift, fulgt av en anvendelse av pulveret på leppene. Dette hjelper leppestift å bli lenger på leppene. Også, hjelper anvendelse av pulver på og rundt leppene i hindre leppestiften fra blødning. Endelig, på nytt den røde leppestift og deretter blot med ett vev papir igjen. Les mer på langvarig leppestift.
Når iført en rød leppestift holde resten av sminken din subtile. Øyet skyggen skal være av en lysere nyanse og en veldig tynn linje i øyet duken bør anvendes. The rouge bør være av en naturlig tone og unngå å bruke et solpudder som ikke går bra i det hele tatt med en rød leppestift. Påfør lipgloss eller shimmer bare til midten av lepper ellers vil det gi deg et svært høyt utseende. Endelig, aldri ha en rød leppestift dersom du er iført en rød antrekk. Les mer om naturlig sminke tips.
Rød leppestift som kommer med matt finish bør brukes om kvelden. For dagen, bør lysere non-matt lipsticks være valgt for. Og til sist, kvinner som vil ha røde lepper, men leter etter noe mer subtil, lip beis og leppa glatter er beat alternativer for røde leppestifter.

No comments:

Post a Comment