Tuesday 11 October 2011

Hjemmelaget Egg Incubator

Egg inkubatorer er enheter som gjengi temperaturforhold og diverse andre faktorer for glatte klekking av egg. Det er tre typer egg inkubatorer tilgjengelig i markedet. La oss ta en nærmere kikk på dem.
Still Air Inkubator: Egg i ett stille luft inkubator blir oppvarmet av usirkulert strålevarme. Plassering eggene på rett posisjon er svært viktig for deres jevn klekking. Termometeret bør også plasseres riktig. En feil plassert termometer viser en unøyaktig temperatur, noe som ville være nok til å forårsake feil på luke eller død baby unger som vil klekke ut av eggene. Luften må jevnes ut minst fire ganger om dagen når du slår eggene, slik at de skadelige gassene som akkumuleres i inkubatoren er lansert.
Konveksjon Incubator: Denne inkubatoren har ventilasjon hull for å sikre jevn passerer av frisk luft og jevn varme. Frisk luft trekkes i inkubatoren hjelp av sin oppadgående utkastet, er luften så varmet opp av stråling, og deretter sirkulert rundt inkubatoren. Dens ulempe er høyere rate av fordamping som er forårsaket av varme luftstrømmer. Dersom du ønsker å opprettholde fuktighet nivå, bruker fordamping skuffer og nøye overvåke det med en enhet kjent som et hygrometer.
Tvunget Air Inkubator: Forsert air inkubatorer luftes men varme og luft er fordelt ved hjelp av en vifte i stedet for konveksjon.
Hvordan lage en hjemmelaget Egg Incubator
Ovennevnte gitte egget inkubatorer er gode men er litt kostbar. Imidlertid hvis du vil ha et egg inkubator, kan du bygge en for selv med prisgunstig materialer. La oss ta en titt på noen punkter som vil hjelpe deg å lage din egen hjemmelagde egg inkubatoren. ; Vi skal bygge et egg inkubator som vil ha tilsvarende oppvarming prinsipper som konveksjon kuvøse. Få en boks å tjene som ett losji for din hjemmelagde egg inkubatoren. Du kan velge en pappeske eller en gammel kjøligere boks. Det bør være ren og sterk med en cover. ; Line boksen med aluminiumsfolie for å hjelpe inneholde varmen inne. Plasser en skuff nederst som skulle inneholde vann for å gi ut fuktighet. Kan du bruke en engangs aluminium pai tinn som vann skuff. ; Nå for varmen i inkubatoren, installer fire lette stikkontakter. Bruke fire glødepærer på 25 watt hver. ; Plasser en termometer inni eller du kan med bruke en termostat bryter og koble den til pærene. Bryteren vil automatisk skru lyset av og på for å kontrollere temperaturen. , Lage halv tomme hull i alle fire hjørnene av dekselet og lage to kvart tomme hull i hver side, like over eggene. Disse hullene vil gi ventilasjon og jevne ut temperatur og fuktighet i kuvøse. ; Det siste du må installere i din hjemmelagde egg inkubatoren er en hygrometer å kontrollere luftfuktighet. Ta en titt på rugende kylling egg. ; Hjemmelaget Egg Incubator Planer
Mens lage en hjemmelaget egg inkubator bør du har alle detaljer om hva er tingene du ville kreve i lage ett hjemmelagde egg inkubator fra bunnen. Også les videre klekking vaktelegg.
Gulv: Basen av hjemmelagde egg inkubatoren skal være laget av et materiale noe som er lett demonterbare og lett rengjøres. Pass på at du ikkje bruker materialer som kan være giftige for små fugler som kommer ut fra eggene.
Temperatur: Din hjemmebakt egg inkubator bør kunne opprettholde ønsket temperatur nyttige for glatte klekking av egg. Plasser alltid et termometer eller en termostat bytte til overvåke og kontrollere passende mengde varme trengs.
Luftfuktighet: Den hjemmelagde egg Inkubatoren må være dyktig nok til å opprettholde et passende nivå av fuktighet. For å opprettholde ønsket fuktighet alltid plasseres en kjele med vann under inkubatoren å heve fuktighet, og ventiler eller spor å minske luftfuktighet.
Les mer på; klekking Chicken Egg - Hvordan Hatch Chicken Egg, klekking Duck Egg - Hvordan Hatch Duck Egg, klekking Brine Shrimp, Vel, dette var all den informasjonen du trenger for å bygge din egen hjemmelagde egg inkubatoren. Må prøve å gjøre en inkubator og dele erfaringer med meg.

No comments:

Post a Comment