Sunday 9 October 2011

Vekten Tatoveringer

Vekten, som er den syvende Stjernetegn kommer fra stjernebildet Vekten og er også kjent som "skalaene". En unik funksjon i denne dyrekretsen er at ulik alle andre dyrekretsen skilt, som vanligvis representeres av mennesker eller dyr, er det representert ved et sett med vekter. Sammen med å være den mest unike av alle de tolv tegnene, er det også vurdert som den yngste av dem. Elementet av Vekten er luft og anses å styre mange dominerende kvaliteter av dyrekretsen. Noe av de beste kvaliteter i et Libra er at de har gode kommunikasjonsevner med store krefter på konsentrasjon og besluttsomhet. De er store troende av rettferdighet og rettferdighet og dermed deres egenskaper går med vekten.
Tatoveringer er noe som mange bruker som representasjoner av enten seg selv, noe de tror på, eller minner som de ønsker for livet. Derfor folk som tilhører denne dyrekretsen eller tro på det får disse Libra tatoveringer laget. Noen ganger, folk få dem gjort, som de er stor tatovering design også. Finn ut om du liker noen av følgende designene nevnt akkurat for deg!
Vekten Tattoo Ideer
Libra tatovering skiltene er begrenset som den eneste betydelige representasjoner av dyrekretsen er tallet 7, Roman symbol på skalaer, faktisk skalaer og andre konverteringer av disse symptomene. Dermed design for Libra tatoveringer nevnt i Følgende ledd unike samt felles. Så ta en titt og finn dine favoritter. Mer om dyrekretsen tatoveringer.
Skalaene Justisdepartementet tatoveringer; Vekten er de viktigste tegnene på Libra siden de står for rettferdig natur Libras. Det finnes en rekke design for disse skalaer og de er tegnet i svært unike og elegante måter. En kvinne holder skjell av rettferdighet er et felles design, men mange ganger du kan gjøre en engel som holder dem til å gjøre design unike. Disse skalaene kan trekkes i små størrelser samt store i full størrelse avhengig av området du får tatoveringen i. Det kan keltiske tatoveringer som kan tegnes som skalerer for å gjøre dem se attraktive. Libra tatoveringer ofte innsatt som skjell siden det er element av Libra men det kan bli mange andre deigns som navn og tekst skrevet med dem. Følgelig hvis du vil få skalaer rettferdighetens, kan du komme opp med noen av dine egne design å fusjonere med dem så enkelt skalaer utseende kjedelig og felles.
Glyph Tatoveringer; En annen veldig vanlig brukte symbolet på Libra tegnet er tegnvariant, som er skrevet symbol representerer element av rettferdighet. Dette symbolet har to parallelle linjer men toppen linjen har en halvsirkel i mellom. Dette tegnvariant er mer vanlig enn skalaer som det er en liten og enkel symbol. Du kan få dette symbolet i forskjellige størrelser og absolutt hvor du vil. Symbolet på nytt kan kombineres med flere andre utførelser som engel vinger, fargebånd vekten, en kvinne, blomster etc. Det kan være tekst skrives sammen med tegnvariant liker kvalitetene i Libras navn, gresk versene, og mange flere. Når bildene er ledsaget med tekster og ord, de ser enda mer attraktivt. Glyph er vanligvis laget i sort, men noen ganger en farget kan man også se svært annerledes. Mer om Libra konstellasjonen myte.
Andre Libra Tatoveringer; Det er mange andre designer som også fungerer som store Libra tatoveringer. For kvinner, glyph med blomsten tatoveringer og sommerfugler gjøre en veldig fin design. Angel fløyen tatoveringer med engelen står med vekten er også en fantastisk tatovering design for ryggen eller armen regionene. Vekten tatoveringer for menn kan enten hodeskaller kombineres med tegnvariant og skalaer, eller en gresk Gud holde vekten av rettferdighet. Du kan tilpasse disse tatoveringer på den måten du vil og gjøre det meste ut av disse designene. Tallet 7 i romerske tall kan også kombineres med nautiske star tatoveringer eller bare gjort individuelt. Mer om egenskapene på Libra.
Dermed med så mange Libra tatoveringer som kan gjøres i noen del av kroppen siden de er enkle å lage og ser bra ut også, du har et stort utvalg. Så, gå videre og få Libra tatoveringer gjorde akkurat som du vil ha dem!

No comments:

Post a Comment