Thursday 27 October 2011

Flettet Mohawk frisyrer

Hanekammer er en av de mest populære punk frisyrer som kan sees på tenåringer og ungdommer. I dette frisyre, er håret på sidene klippe kort og det er et band av hår igjen i senterlinje av kronen, med den midterste hår linje som strekker seg til nakken. Du kan holde håret i sentrum kort, middels, eller lang som per dine preferanser. Den som ønsker en anstendig utseende kan ha korte hanekammer, mens de gleder seg til scene eller punk frisyrer kan velge medium eller lange hanekammer. Du kan sikkert ha forskjellige stilarter i en Mohawk i tillegg. En unik variant som har kommet opp med disse hairstyles er flettet Mohawk frisyrer. La oss få vite mer om disse flettet Mohawk frisyrer for gutter og jenter.
Hva er flettet Mohawk frisyrer?
Det er en misforståelse blant den vanlige publikum som flettet Mohawk frisyrer ser bra ut bare på African American mennesker. Men, er at på grunn av sin oppmerksomhetssøkende funksjon, de er enda bæres av mennesker over hele kloden. Som navnet antyder, dette frisyrer er en blanding av tradisjonelle Mohawk og flettene. Disse hairstyles er hovedsakelig laget på hard tekstur håret eller krøllete hår, men kan selv av formgitt med fint hår og andre typer hår. De ble popularisert av mote-modellene går på rampen. As styling disse hårfrisyrer er ganske komplisert hvis du er en nybegynner i frisørfaget, er det foreslått at du går til en frisør og få det utført på en profesjonell måte. La oss no lære hvordan du utfører noen interessante variasjoner i styling flettet Mohawk frisyrer.
Styling Flettet Mohawk frisyrer
Å style håret på en passende måte, vil du bruke god kvalitet hår produkter som gele og hår sprayer. Disse tingene gjør at frisyren skal være på plass og vil også gjøre håret håndterbare mens styling. Til å lage en standard Mohawk frisyren, separate noe av håret og sette den på kronen i sentrum. Dette separerte håret blir senere kalt inn Mohawk. In flettet Mohawk frisyrer for gutter, ville bredden og lengden av dette håret normalt være mindre enn hos jenter. Hold dette håret bort fra resten av håret ved å gjøre det i hestehale. Les mer på braid frisyrer.
Start mikro pyntebånd gjenværende håret på sidene på en vertikal måten før den når hår som er å være den Mohawk. Etter pyntebånd håret på begge sider, uten at håret fra hestehalen og style det i oppover retning. Så, i stedet for barbering siden håret som i typiske Mohawk frisyren, du trenger bare å slå på siden håret i vertikal cornrows. Du kan selv prøve ut en variasjon i dette flettet mohawk. Du kan dele den løs hår på kronen til deler og knuten det individuelt. Hvis du vil gjøre håret på kronen mer omfangsrike, kan du bruke valser for den del.
Les mer på:; Mohawk hårklipp for menn, Mohawk frisyrer for menn, flettet hår, Flettet Hair Styles for menn, dette var en av de måtene som standard flettet Mohawk frisyrer kan gjøres. Du har muligheten til å eksperimentere med mønstre av hår, braids, cornrows, etc.

No comments:

Post a Comment