Monday 24 October 2011

Shiatsu Massasje Teknikker

Massasje er trolig en av de eldste former for medisinsk behandling som har vært utbredt i nesten alle store kulturer som noensinne har eksistert på denne jorden. I den østlige tradisjoner, spesielt Ayurveda i India, har massasje vært brukt siden oldtiden for å avlaste kroppen lidelser. Romerske, egyptiske, kinesiske, greske, indiske og japanske tradisjoner har sett på massasje som en naturlig metode for herding kroppen lidelser.
Hva er Shiatsu Massasje?
Shiatsu massasjeteknikker er en del av japansk massasje teknikker og de kan betraktes lik akupunktur behandling i kinesiske meridian systemet. Ordet "Shiatsu" er avledet fra japansk ord, Shi og Atsu betyr 'fingre' og 'press' hhv. Så i essensen, fungerer shiatsu massasje terapi på trykkpunkter på kroppen.
Akkurat som akupressur terapi, Shiatsu massasje teknikker hensyn kropp til å bestå av 14 meridianer som tilsvarer alle organer i kroppen. Disse kanalene opprettholde fri flyt av energi kalt som chi energi. Enhver hindring i veien for disse kanalene anses å være en årsak til helseproblem. Balansering flyten av chi energi er det viktigste formålet med shiatsu massasje terapi. Når vestlige medisiner ikke kan forholde seg til begrepet chi energi, er shiatsu antas å være et alternativ for pasienter. Les mer på massasje terapi teknikker.
Shiatsu Massasje Teknikker for Lindre hodepine
Hodepine er vanligvis forårsaket på grunn av stress og trøtthet at resultatene skyldes lange timer med arbeid eller følelsesmessige forstyrrelser. Shiatsumassage teknikker for å fjerne hodepine er som følger:; De fem punktene ligger under bunnen av hodeskallen på baksiden skal trykkes med pute av tomlene. En massør kan starte fra midten av baksiden av hodet og trykker forsiktig på hvert punkt på ryggen og gå videre med fingeren sin på ryggen på en bredde's hverandre. ; Utfør samme prosedyre med venstre hånd og press på venstre side av hodeskallen. , Gå videre til områder som skulder tips og forsiktig massasje dem. , The stivhet fra nakke, skuldre og rygg kan bli ytterligere mindre av sakte masserer de områdene av knokene på Pinkie side på hånden din. ; På den ytre hælbenet mellom ankelen og akillessene, er det trykkpunkter som hjelper til å fjerne hodepine på grunn av spenningen. ; Shiatsu Massasje Teknikker for avslapping
Shiatsu Massasje trykkpunkter gir øyeblikkelig lindring og styrke følelsen av velvære. ; Gjennom dype press på sentrum beroligende av hodet, kan man balansere spenningen i hodet. Ved å plassere tommelen på toppen av ørene og bringe indeksen fingrene på toppen av hodet du kan bruke press. , På baksiden av hånden, legge press mellom arealet av tommelen og pekefingeren av pute av motsatt tommel. Dette letter spenningen mellom kjevene, nakke og skuldre. ; I området mellom første og andre tær (stedet der små bein flettingen), trykk bestemt mot å balansere flyten av energi. Skyve midterste fingeren i at områder letter deg om muskel krampe og muskelspasmer. , Være seg en fordøyelses problem, følelsesmessig smerte, fysiske problemer eller psykiske problemer, kan shiatsu massasje brukes til behandling av alle typer plager. Shiatsu er en massasje dypt tilfredsstillende massasje teknikk som den balanserer energien punktene i kroppen. Dette massasje teknikk er viden anbefales for kvinner som har problemer av menstruasjonssmerter.
Les mer på:; fordelene med massasje terapi, hvordan å gi en god massasje, Skulder Massasje Teknikker; En dyp følelse av ro, avslapning og tilfredshet er følt av folk som går gjennom dette massasje prosedyren. Shiatsu massasjeteknikker har ulike former og de brukes til healing ulike plager. I noen tilfelle, kan folk går for dette massasjeterapi viser bivirkninger som forkjølelse eller influensa etter de første par sesjoner shiatsu massasje. I søken etter å oppnå holistisk helse, har massasje terapi utviklet seg til å være en integrert del av helsemarkedet, og brukes for sine ulike fordeler.

No comments:

Post a Comment