Tuesday, 25 October 2011

Plasma TV levetid

Når forbrukerne står overfor bestemmer mellom de ulike HDTVer (High Definition Television) er tilgjengelig i markedet, er det mange faktorer som de tar hensyn. Plasma-TV levetid er noe som de er veldig nøye siden de vet at de vil tilbringe en ganske stor sum penger på disse fjernsynsapparater. En lengre levetid på TV er selvsagt noe at vil oppmuntre en forbruker til å kjøpe en bestemt type TV.
Det tidligste plasma-TV som startet kommer ut i markedet på begynnelsen av 21. århundre hadde en svært kort levetid som teknologien brukt var nytt og uprøvd. Ettersom tiden gikk, er kvaliteten av plasma-TV bedre, og plasma-TV levetid også økt betydelig, om enn for visse modeller av visse merker. Brenningen av de forskjellige TV's var ganske raske, men forskning av produsentene har funnet nye og bedre komponenter for å øke plasma TV levetid.
Mange produsenter nå hevder at plasma-TV levetiden kan gå opp til om lag 100.000 timer med bruk. Dette er en relativt ledende, krav, siden det er mange elektroniske komponenter som kan funksjonsfeil i TV. Mye avhenger også av bruken renten med en bestemt forbruker, da dette vil variere fra person til person. Krav fra produsentene er bare basert på matematiske beregninger av fosfor dissipations, forutsatt at alle de andre komponentene i TV-apparatet fungerer som de skal.
Levetiden på en Plasma TV
Folk har trodd i lang tid at plasma-TV levetiden er ganske lav. Dette er en misforståelse at har blitt bevist feil over tid, og flere og flere nå begynner å innse at en plasma-TV kan kjøre i mange år hvis innstillingene er riktige. Initial plasma TV enheter ble antatt å være stand til å fungere i ca 30.000 timers bruk, men dette tallet har mer enn doblet i de siste par årene. Den eneste grunnen til dette er en villig disposisjon av produsentene for å bedre plasma TV levetid, for å trekke flere kunder. LCD skal TV kom inn i markedet, antok mange at det skulle føre til døden av plasma TV. For en stund denne påstanden holdt noen sannhet, som LCD TV's skrøt 60.000 timers bruk, men ny teknologi har endret dette scenariet helt.
Pikselen Orbitalfartøyet er en teknologi som har spilt en stor rolle i dette forbedringsarbeidet. Pikselen Orbitalfartøyet bytter farge mellom nærliggende piksler når et statiske bildet vises på skjermen over lengre tid. Tidligere, et statisk bilde på skjermen i mer enn 10 minutter gjorde at skjermen ville brenne i noen tid, og skaper en stor mulighet for lave plasma-TV levetid. Anti-brenner teknologier ble innført også, som automatisk slår av piksler som bodde på skjermen over lengre tid. Alle disse endringene var usynlig for øyet av en seer, men spilte en stor rolle i forbedring av plasma-TV levetid. Les mer om plasma-TV brenne i.
Tips for bedre Plasma TV Levetid
På tross av alle disse endringene, er det visse forholdsregler som en seer kan ta for å øke levetiden på en plasma-TV. Disse tiltakene gjør det mulig å nyte levetiden på TV, og også forbedre visning kvaliteten på samme tid. ; Prøv å unngå å forlate et statisk bilde på skjermen i mer enn 15 minutter, særlig i de første månedene av bruk. , Prøv og se alle programmene i pre-designede widescreen format. ; Holde et spor på kontrasten nivåene, og aldri vise på TV satt til 100% kontrast nivåer. Dersom belysningen i rommet endres, må du endre kontrast og lysstyrke i tillegg. , Pass på at rommet der TV holdes er kjølig og godt ventilert. ; Fork ut litt mer penger til å kjøpe en god merkevare og en god modell. Lavt nivå merkevarer vil vaske ut raskere. ; Husk alltid å slå av TV-apparatet når det ikke blir sett av noen. ; Alle disse tips kan gjøre deg i stand til å øke din plasma TV levetid og forbedre visning kvaliteten.
Også se følgende:: Plasma Vs LCD TV; Plasma TV Problemer; Plasma TV Feilsøking; Ulemper Plasma Television; Plasma TV's er dyre enheter, så man må alltid kjøpe en god modell og merke. Jo større plasma TV levetid, jo bedre avkastning, fra forbrukerens synspunkt. Selv om forbedringer i teknologi har økt levetiden på plasma TV-er, kan tilskueren også bidra til denne forbedringen.

No comments:

Post a Comment