Sunday 16 October 2011

Maltese Cross Tatoveringer

Kors, generelt, har blitt populært brukt som tatovering design. Disse er symboler for religioner, åndelighet og for et par kunstinteresserte holde en mystisk dypere mening. Malteserkors tatoveringer stammer fra Malta øya fra Sovereign Military Order Hospitallerordenen av St. Johannes av Jerusalem av Rhodos og av Malta, som er vanlig som Sovereign Order of Malta. Denne organisasjonen ligner på Røde Kors, men det har en middelaldersk historie omsorg for de sårede riddere. Denne organisasjonen ble etablert i 1099 i Jerusalem armeer av første korstog for å ta vare på pilegrimene i Det hellige land. De geistlige samfunnet senere utviklet seg til å utføre militære funksjoner for å beskytte den hjelpeløse og deres territorier. Det var Fra Raymond du Puy som først introduserte malteserkors som symbol deres. De hvite kors med et rødt kors, innfelt, er emblemet til samfunnet selv i dag og dermed, malteserkors tatoveringer er ukjent for å ha en rik historie til navnet sitt.
Maltese Cross Tattoo Designs
Brannmann Malteserkorset Tatoveringer, De hyppigst søkte og trukket malteserkors tatovering design er brannmannens tatovering. Brannmannens tatovering representerer firefighter er mot og tapperhet. Det symboliserer brukerens ønske om å møte frykten, overvinne hindringer og vinne tape slag. En brannmann har tatovering er også bæres som en ode til de som mistet sine liv, sparing andre. En brannmann malteserkors viktigst representerer, ridderne som kjempet brannen for å redde de som ikke kunne redde seg selv.
Celtic Malteserkorset Tatoveringer, Det keltiske kors tatovering design og keltiske malteserkors i samsvar med liknende logikk og mening, på grunn av likhet i mønstre. Deres utskiftbare mønstre og design gjør etterligne dem samme kompleksiteten av naturen, sykluser av liv og skiftende årstider. Kors, i uminnelige tider, blitt assosiert med lovsang og religiøse symboler. De fleste av de keltiske tatoveringer er utledet fra Book of Kells eller Book of Durrow. Maltesisk cross tattoo ideer, for eksempel en åtte peker korset representerer lojalitet, fromhet, raushet, mot, herlighet og ære, til tross for døden, hjelpsomhet, og respekt for Kirken. Les mer på Celtic tatoveringer og deres betydning.
Forveksles Maltesisk cross tattoo
Iron Cross er misoppfattes som malteserkors av mange. Dette tatovering er for lenge vært assosiert med Tysklands triumf og mot. Denne kraftige militære utmerkelser gjennom tidene, ble innført av kong Friedrich Wilhelm III. Utsmykningen kom på tidspunktet for prøyssiske frigjøringskrigen mot Napoleon. Iron Cross ble gjenoppdaget i første verdenskrig, for å dekorere de fem millioner soldater for handlinger av heroisme, mot og lederskap. I 1939, ble Hitler tildelt en for gjenopplive ære svunne dager.
The Maltese Cross er kjent for å bli brukt i det 11. århundre Angby Stone. Det er et minnesmerke som stiller ut runetegn malteserkors med sammenflettede slanger rundt det. Den malteserkors har også et avvik som brer seg til Iron Cross, som faktisk er et kors støpt i jern. Dette korset designet av ved hjelp av fire trekanter er også preget på baksiden av en og to euro mynter. Den maltesiske kors har blitt brukt av ulike væpnede styrker rundt om i verden som emblemer. For eksempel, er malteserkors som brukes av Garhwal Rifles, i Spania er det brukes som symbol på Medical Corps, på Malta som et symbol på maltesisk sivile fenrik og Frankrike som et symbol på AJ Auxerre.
Les mer på korset tatovering design:; Gothic Cross tatoveringer; Små Cross Tatoveringer for Girls, Cross Tattoo Designs for menn; Ved utgangen, om disse malteserkors tatoveringer design ble brukt av riddere, militære styrker eller sanitet, gjenstår det faktum at de intriger mange av ulike grunner. Den symmetriske enkelhet at design utstillinger er gode nok til å lage en forlokkende klagen opp ermet!

No comments:

Post a Comment