Thursday 27 October 2011

Naturlige Ansiktspleie

Hvorfor føler vi at å få en sunn, glødende hud er en ting i fortiden? Er vi ikke lov til å ha smidig hud? Svarene på disse spørsmålene er en klar ja, men få av oss faktisk gjøre det et poeng å gå for det. Travel livsstil, jobb og skole press, stress på grunn av hundrevis av tidsfrister sirkle rundt oss gjør det svært vanskelig å håndtere en produktiv hudpleie rutine. Imidlertid ligger løsningen i måten vi lever. Det er ikke nødvendig for oss å gå en ekstra mil bare for å oppnå yngre hud. Og oppfylle ønsket om en naturlig ansiktspleie regime er like foran oss. Bare følg sunn hud tips og hjemme rettsmidler som nevnes i artikkelen for en gunstig, naturlig ansiktspleie for menn og kvinner.
Naturlig Face Care tips
Du må ha sett det på TV og lese den i mange skjønnhet blader om å følge et strengt hudpleie regime. Men gjør som faktisk fungerer, og hjelpe deg å ta vare på huden din naturlig? Det er noen grunnleggende ansikts hudpleie tips som bør følges for å snu hendene på tiden. ; Drikk 10-12 glass med vann og delta i regelmessige øvelser. Hvis du har tørr hud, sørg for å jevnlig fukte og hydrat det. ; Rens ansiktet to ganger om dagen; kjøp naturlige hudpleieprodukter som passer til din hudtype. ; Hvis du røyker, prøv å kutte ned og / eller slutte helt. ; Drikkevarer som te, kaffe, og alkohol bør reduseres i forbruket. ; Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker som er det spesifikke matvarer bra for huden. ; Prøv å unngå være i solen så mye som mulig, alltid gjelde for solbeskyttelse med høy solfaktor. ; Aldri skrubbe huden din kraftig. Bruk alltid forsiktig massasje slag. ; Ta igjen tapt søvn din. ; En gang i uka, til damp ansiktet ditt hjelper den renser porene og kvitt smuss, olje og forurensning. ; Natural Face Care Oppskrifter
For å kunne bruke de beste naturlige ansiktet pleie, holde deg unna sterke kjemikalier som finnes i butikken kjøpte kremer, salver, kremer osv. Sjekk etiketten og lese ingrediensene skikkelig før du kjøper dem. Men om ønsker å spare penger og lage ditt eget, rimelig naturlige ansikt omsorg produkter, så ta en titt på følgende oppskrifter.
Oppskrift # 1: Ta en skive av ananas og mash den helt i en bolle. Legg til litt appelsin-eller sitronsaft og hvetemel til det. Bland alt riktig til du får en smidig masse. Påfør på dempe ansiktet og på halsen i ca 15-20 min. Skyll den med lunkent vann, tørk, og påfør fuktighetskrem. Les mer om naturlig fuktighetskrem for ansiktet.
Oppskrift # 2: I en bolle, beat en eggehvite til det begynner å bli skummende. Plasser i bollen i fryseren i minst 10-15 minutter. Legg en teskje sitronsaft og rist en tomat i den. Bruk denne blandingen på huden og la den i ca en halv time. Skyll med lunkent vann, tørk, og påfør fuktighetskrem. Følg denne rutinen i ca en måned og finne huden blir myk.
Oppskrift nr 3: Ta en spiseskje honning og blande den med en eggehvite. Legg litt revet potet i bollen og miks alt helt. Påfør den glatte lime inn ansiktet og på halsen i ca 20-25 minutter. La det tørke og vask deretter med kaldt vann, tørk og bruk fuktighetskrem.
Oppskrift nr. 4: I en blender, bland 5 jordbær med en spiseskje av porselen leire og appelsinjuice. Lag en smidig masse og bruke på ansikt og hals. La masken på en halv time eller til det tørker. Som du skylle ansiktet og nakken, skrubb maske i sirkulære bevegelser. Skyll med lunkent vann, tørk, og påfør fuktighetskrem.
Oppskrift # 5: Ta en bolle, bland i ett revet tomat, en spiseskje pulver sandeltre, og halv spiseskje av porselen leire. Hell litt rosevann i den og lage en smidig masse. Påfør på ansiktet og la det for om lag 25 minutter. Vask ansiktet med lunkent vann og se at du er hud har strammet litt.
For mer informasjon om naturlig ansiktspleie, gå til:; Home Løsning for Skin Care; Natural Face Moisturizer; Etter en vanlig naturlig ansiktspleie rutine kombinert med å drikke mye vann, mosjon, og beskytte huden mot den harde solen, bør du snart begynne å legge merke til positive resultater. Å oppnå målet for sunnere hud, begynner den faktiske reisen med dere.

No comments:

Post a Comment