Saturday 22 October 2011

Eyeshadow Application

Eyes bære stor betydning i å definere en kvinnes skjønnhet. Dine vakre øyne gjør at du kan hente andre eyeballs og bli tema for diskusjon blant dem. Hvis øynene dine er så kraftig, hvorfor ikke fremheve dem, hvorfor ikke fremheve dem til å forbedre din skjønnhet. Hvis du finner avtale med ideen om et utstillingsvindu øynene dine til å se mer vakker, er den foreliggende artikkelen for deg. Den forteller deg en enkel måte å glamorisere øynene. Denne enkle måten å beautifying øynene søker øyenskygge på den. Hold lesing for å innhente nyttig informasjon om øyenskygge søknad. Les på øyesminke.
Hvordan søke Eyeshadow Ifølge Eye Shape?
Enhver form for øyesminke behov anvendelsen av øyenskygge. Dette er sannsynligvis fordi øyenskygge kan bidra til å recontour øynene og fremheve dem. Eyeshadow ser best ut i store og runde øyne. Det er generelt ikke anbefalt for innsunkne øyne som de ser enda mer nedsunket med det.
Eyeshadow kommer for det meste i lyse og mørke nyanser. Begge typene nyanser finne like bruk i øyenskygge program. Både lyse og mørke nyanser sammen forbedre form og konturen av øynene. En mørk tone gjør at øynene ser sunkne mens en lys eller lys tone gjør dem ser bulged. Eyeshadow er allment tilgjengelig i pulverform. Men nå-en-dager noen merker har gjort øyenskygge i krem ​​form som kommer med en svamp-tip tryllestav. Dette er noen av de grunnleggende kunnskap hvordan av øyenskygge. Nå kan lære "hvordan du bruker øyenskygge etter ulike øyet figurer. Her er mer om hvordan du kan sette på øyenskygge.
Liten Øyne: Start med å legge til en skimrende base øyenskygge på hele øyelokket mobilen. Ta en lys iriserende skygge og markere den regionen under øyenbrynet, innvendig hjørne og kontur av øyet med det. Bruk en eyeliner langs og rett over øvre øyehårskanten. Dette vil gi dine øyne en langstrakt utseende. Hvis din ønsker å gi et festlig se til øynene, bruke eyeliner på nedre øyelokk også.
Store øyne Stor og store øyne naturlig se vakkert og attraktivt. Eyeshadow programmet vil ytterligere forsterke skjønnheten i dine øyne. Start med å tegne en skyggelegging linje i det press. Linjen skal være nær det indre hjørnet. Påfør øyenskygge skyggen av ditt valg innenfor det markerte grensen. Du kan bruke et triks for å gjøre øynene dine ser nærmere ved å sette på en mørk skygge eyeshadow nærheten av nesen din.
Sunken Øyer: Som allerede nevnt at innsunkne øyne bør overlates fri for øyet makeups bruke øyenskygge. Men, hvis du ønsker å dekorere dine øyne med øyenskygge, det er en vei ut. Siden øyelokkene er små, må du lage en illusjon av øyelokkene. Påfør lys skimrende øyenskygge på og over det press på øynene. Målet er å oppta om lag 30% av plassen mellom øyevipper og bryn. Aldri prøve å trekke en linje over den naturlige økning på øynene med en mørk farge eller nyanse av øyenskygge. Denne teknikken av øyenskygge program på innsunkne øyne virker bare når øyelokkene er ikke saggy eller hengende.
Svulmende Øyne: I tilfelle, har du utstående øyne, bør du foretrekker å bruke en matt øyenskygge over en iriserende en som base. Dette vil bedre forsterke og understreke formen på øynene dine. Mens du gjør det press på øyet, blande konturer fargen midtveis ned til øyenvippene. De vil arbeide for å tilsynelatende krympe størrelsen på mobile øyelokket. Dersom du ønsker å redusere utstikket øynene dine enda mer, og deretter vurdere herding din øyevipper.
Eldre Øyne: Du kan lage din modne øynene ser elegant og grasiøs ved hjelp av lys og varme nyanser av øyenskygge. Bruke en lys base øyenskygge over hele mobile øyelokket. Nå bruke en myk skyggen på arealet under øyebrynet. Løft dine øyne, og deretter bruker en lys farge skygge på øvre øyelokk. Ikke la fargen å spre seg til andre omkringliggende områder. Det vil være veldig bra hvis du ikke gjelder base på nedre lokket og sidene og holde dem fri for farge. Hvis du ønsker å markere øyevippene dine, gå for brun eller grå mascara i stedet for svart.
Se også:; Eyeshadow Ideas; Eyeshadow tips; Ved å gå gjennom de ovennevnte konto på øyenskygge søknad, du har samlet nok informasjon til å pryde din eller andres øyne med kompetanse. Men, kan alle dine hardt arbeid gå forgjeves hvis du tilfeldigvis til å svette. Å unngå en slik uhellet skjer, kan du bruke et triks. Påfør et lag med fundament pulver på din øyelokkene. Den vil suge all fuktigheten og oljer som samler på lokk, og hjelpe øyenskygge bli lenger. Endelig, prøv hendene på øyenskygge program og praksis jevnlig for å være en flink i dette området.

No comments:

Post a Comment