Friday 7 October 2011

Tre Gulv Typer

Velge type tregulv er avhengig av mange faktorer. Noen hovedresultater faktorer er budsjettet, type installasjon av produktet og måten gulvet ser ut. Dyreste treslag gulv er parkett, men det vurderes som en meget høy kvalitet tregulv. Men, hvis du har lite budsjettet kan du melde deg bambus gulvbelegg. Velge installasjonstype av tregulv er veldig viktig, hvis du ønsker å installere tregulv selv, og spare pengene på å ansette profesjonell hjelp så kan du melde deg laminat gulv eller klikk og lås type av planker. Ser også saken når det gjelder tregulv, kan du gå for det klassiske utseendet til parkett. Men, hvis du ikke ønsker å bruke på dyre typer tregulv så kan du gå for parkett gulv type. In parkett gulv type kan du finne nesten hvilken som helst farge du velger, og matche den med hjem decor. Dette var noen tips om valg av type tregulv, her er informasjon om ulike typer tregulv i detalj.
Typer av tregulv
Heltre gulv, heltre gulv kommer i tre hovedtyper, kommer hver type med en uferdig og pre-ferdig versjon. Uferdige må pusses før montering, og pre-ferdige allerede slipes. Den første typen er stripe gulv, som er merket med tykkelsen og bredden på treplanker. Strip gulv har et sett bredde, men tykkelsen kan variere. Andre typen er den plankegulv, noe som kommer i to tykkelse men i motsetning stripe gulv, kan bredden varierer. Den tredje er parkett type som har et helt annet utseende fra typiske hardved. Disse er laget av geometriske mønstre består av individuelle tre lamellene hjelp i deres sted, med lim eller mekanisk innfesting. Les mer på, parkett typer.
Konstruert Wood Gulv; Engineering gulv er laget ved å følge lag med plast laminat finér med ekte tre. Den viktigste forskjellen mellom laminatet og engineering gulv er at laminatgulv inneholder ingen faktiske tre. Konstruert gulv kan monteres som flytende gulv på toppen av enhver type sub-etasje og er enkel å installere gulv.
Akryl-impregnert trevirke Gulv; Akrylen impregnert tregulv typene er fylt med en tetningsmasse, og farget i tykkelsen på treet. Så, hva er sett på som avslutningen av veden overflaten, er konsistent gjennom hele treet. Denne type gulv er vanlig i kommersielle prosjekter. Som tregulv, er det svært vanskelig og svært motstandsdyktig mot skrammer og fuktighet.
Laminat parkett, laminatgulv er ikke faktisk ekte gulv, men det ser ut og på grunn av den enkle installasjonen, er den et populært tregulv type. Dette treet er plassert oppå en kjerne styre laget av komprimert fiber, da materialet er dekket i en melamin slitelag, noe som gir laminatgulv sine berømte seighet. This gulvbelegg er lett å rengjøre og klø motstandsdyktig.
Bambus Wood Gulv; Bambus gulvbelegg er ikke et tregulv, fordi bambus anses å være en gress. Bambus gulv er halve eller mindre prisen på parkett typene, fordi bambus er et gress har en kort innhøsting syklus. Mens løvtre trær tar rundt 10 ganger mer å vokse. Bambus gulv leveres i mange typer, og i disse tre plankene kan man se trådene i bambus stilker. God kvalitet bambus gulvbelegg riper og fuktighet motstandsdyktig.
Dette var alt om tregulv typer. Så, vurdere de tre viktigste faktorene rikke, type installasjon og det ser ut av tregulv når de bestemmer seg rett type tregulv for huset ditt.

No comments:

Post a Comment