Sunday 23 October 2011

Apple Tree Beskjæring

Epletrær er allsidige trær som er tilgjengelige i forskjellige former, størrelser og varianter. Et hjem eplehagen er ikke bare beste måten å få velsmakende hjemmedyrket epler men det kan også forbedre landskapsforming verdien av et tun eller selv en virkelig liten patio. De tallrike varianter av epletrærne kan faktisk være en reell løft for amatører gartneren inni deg. Alt du trenger å gjøre er å vite noen grunnleggende om epletreet plantasjen og omsorg teknikker for epletrær.
Epler er produseres på lange levde epletreet kvister som kalles sporer. For vike for nyere eple blomster, er det svært viktig å få kvitt eldre vekster. Den beste måten å oppnå det er ved beskjæring apple trær. Epletreet beskjæring (eller beskjæring noe frukt for den saks skyld) gir unødig redsel og angst for de fleste gartnere. Etter min oppfatning er beskjæring frukttrær veldig enkelt, når du først er klar om dens nøyaktige prosessen. For å gjøre oppgaven enklere, her er noen enkle epletreet pruning tips til deg.
Apple Tree Beskjæring Tips
Beskjæring epletrær er en viktig oppgave å hjelpe til med veksten av nye grener og gi et bedre fruktproduksjon. Epletreet beskjæring gir tre med et solid rammeverk som spiller en viktig rolle i friske fruktproduksjon. Den beste tiden å beskjære frukttrær er i løpet deres sovende tilstand, som sannsynligvis om vinteren sesongen. Senvinteren eller tidlig våren er den beste tiden for epletreet beskjæring. Du kan utføre sommeren pruning bare hvis du vil bli kvitt epletreet suckers (skudd som oppstår ved trestammer av trærne).
Epletreet beskjæring er en årlig hagearbeid prosjekt, som vil sikre en jevn vekst av trær langs med en jevn yield på sunn epler. Du vil kanskje starte beskjæring fra første sesongen av epletreet plantasje, som trengs videreført hvert år. First beskjæring er nødvendig for å gjøres tidlig i vår tid eller rett før knoppene begynner å vokse. Når epletreet kommer til høyden på 36 inches over bakken, kan du begynne vanlige epletreet pruning. Det er et viktig skritt for å oppmuntre lateral forgrening. Når treet kommer til ønsket høyde, kan du prøve beskjæring det om sommeren, slik stunt uønsket gren vekst.
Apple Tree Beskjæring Guide
Sammen med rutine beskjæring, bør epletreet beskjæring gjøres i scenarier som the sucker vekst, brukket eller på kryss og tvers grener, nedover og / eller oppadgående growing grener, whorls, smale crotches, osv. Det ville være en feil å forlate eplet trær ungroomed for lang. Her er noen viktige tips om epletreet pruning. Mer om frukttre beskjæring instruksjoner. , Som det første trinnet i epletreet pruning, trenger du stelle trunk som den sentrale leder av pyramide formet tre. I tilfelle du har plantet en pisk, så gi et kutt på den, i en høyde på ca 81 cm. Dette vil stimulere veksten av nye grener. ; Hvis du har plantet et tre som allerede har sidegreiner, deretter kutte tilbake sin koffert på 81 cm og trim alle grenene til de er 61 cm fra bakkenivå. Nå, avskåret alle resterende grenene til 5 cm - 10 cm fra stammen. Kontroller at det ikke er mer enn 2 knopper på hver spire. , Nå, under den første vinteren, er din jobb å velge 3-5 grener som går i spiral rundt trestammen, som stillaset grener. Men, skulle det være 10 cm vertikalt avstanden mellom hvert av grenene. Under den andre sommeren, må du kontrollere at lederen skyter vokser i vertikal retning og kuttet av konkurransedyktige leder skuddene, hvis noen. ; Under andre vinteren, må du velge et ekstra sett av stillaset grenene som bør 2 eller 3 fot høyere enn første sett. I tilfelle du finner at treet ikke har nådd ønsket høyde, må du hopper epletreet beskjæring for tredje vintersesongen. ; Nå må du gjenta samme prosess til du kommer 3-4 sett med stillaset grener. Sørg for å holde grenene i form og utfører jevnlig beskjæring av syke, krysset og uønsket epletre greiner. Sammen med den tidligere nevnte scenarier, er moden epletreet pruning nødvendig ved kryss og tvers lemmer, stengler svake og syke grener. Hvis treet har gitt for mange frukter i løpet av sesongen tidligere, så kan du redusere antallet sporer, for å unngå overbefolkning av grenene. Dwarf epletreet pruning må også gjennomført en gang i et år, og på samme måte som du beskjære en fullvoksen epletreet.
Mer informasjon om:; Hvordan Grow Apple Trees, Hvordan Trim et tre; Som jeg nevnte tidligere, er epletreet pruning en enkel og raskere oppgave som krever moderate hagearbeid ferdigheter sammen med skarpe hageredskaper. Så snart du er ferdig med beskjæring, kan du sikkert nyte søte og velsmakende epler for mange flere kilder som kommer!

No comments:

Post a Comment