Tuesday 18 October 2011

Dating Regler og Etiquettes

Dating etiquettes er regler som både menn og kvinner bør følge med mens dating. Ved å følge disse reglene kan man definitivt vinne hjertet til personen du datoen. Forstå disse reglene ganske enkle og implementere dem er enklere hvis du gir det en god sjanse. Så, la oss diskutere de grunnleggende dating regler og etiquettes i neste avsnitt.
Dating Regler og Etiquettes for menn
Alle menn som skal til å gå for en dato bør huske at dating bør være en hyggelig opplevelse, og også en morsom en. Så, bør du alltid hilse på date med et smil på ansiktet ditt. Ikke vær nervøs som det virkelig viser på ansiktet ditt. Jentene ville elske å være knyttet til trygg, smarte og anstendig gutta. For dato, bør du kle opp godt i klær som er attraktive og komfortable for deg. Både formals samt Casuals kan være ideelt for en date ut med spesiell person. Du kan bruke din favoritt parfymen, men pass på at lukten ikke er for sterk og irriterende. Mer om dating etikette.
Å nå de faste dating flekk på tid er en av de viktigste av alle dating regler og etiquettes. Når partneren din kommer, hilse henne og dele dine tanker med henne. Hvis stedsdataene av dato er en restaurant, og deretter bestille mat for dere begge, men først etter at du rådføre henne på hennes valg i mat. Være høflige med alle når du er under observasjon. Du kan snakke om emner som interesserer deg kjæresten din. Så langt som mulig, unngå å snakke på jobben, virksomhet eller kontorarbeid på en dato da dette kan sikkert slå av partnerens humør. I stedet kan du snakke om romanser, kjærlighet og relasjoner. Også tillate henne å snakke og ikke prøv å dominere samtalen ved å være for aggressiv. Tilby å betale regningen selv, men la henne til å betale det hvis hun påstår. Nå, la oss diskutere dating regler og etiquettes for kvinner i det neste avsnittet.
Dating Regler og Etiquettes for kvinner
Dating regler og etiquettes er ment ikke kun for menn, men også for kvinner. Kvinner trenger å forstå hva menn ønsker av dem og prøve å forandre sin atferd deretter. De bør være åpne sinn, imøtekommende og optimistisk. Uttaler til poenget og ikke over reagerer til en spesiell situasjon er nyttige forslag for jenter å gå ut på en date. Som i tilfelle av menn, også kvinner bør følge timing av datoen og komme i tide. Holde man venter og forårsaker ham ulempen er absolutt ikke en god idé. Så vidt dressing er bekymret, ville casual topper og jeans være det beste valget. Hvis du har litt kunnskap eller rettere sagt eller ikke trygg på om din dressing forstand, kan du ta hjelp fra dine venner i denne forbindelse. Flørte med fyren er absolutt greit på en romantisk date, men over gjør det er ikke akseptabelt. Du skal kunne formidle til fyren som du er omsorgsfull, følsom og intelligent for å gjøre dato en suksess.
Online Dating Regler
Online dating har blitt svært populært med årene. For dating online, bør du melde deg på et kjent nettsted som er godt kjent for å yte god service til sine medlemmer. Bør du ha en god profil av deg gjorde på datingside slik at du vil tiltrekke seg bare de typen mennesker som du vil dele dine tanker. Du bør bo borte fra ukjente nettsteder. Du bør holde kontakten med bare de menneskene som du er glad i samspill med. Unngå å snakke med folk som bruker grovt språk, og som du ikke finner gode nok til å være din venner. Ved å følge online dating etikette, kan du unngå å bli snytt i et forhold. For flere artikler om dating, se:; Dato Etikette, Dating rådgivning for kvinner fra menn, Dating Regler for Girls, Dating handler om å møte opp med personer du beundrer, og ha mye gøy. Ved å følge disse reglene og dating etiquettes, kan du definitivt sikre suksess for datoen din.

No comments:

Post a Comment