Tuesday 25 October 2011

Master Bedroom Farger

Et soverom er et rom med en seng i det der folk sover om natten. Det er den populære mening om soverom men en måte det ikke si absolutt alt om soverommet you cherishingly innredet, hvor du trekke deg tilbake etter en røff dag, der du er faktisk deg uten noen pretensjoner og masker. Da du kjøpte huset, tok du vare på hver minste detalj, fra kjøkkenet synker til stuen lysekrone, fra gardiner til fliser på gulvet, men så hvorfor gå på akkord med hovedsoverommet farger. Hvor hovedsoverom er bekymret, du bare ikke kan ta noen sjanser, har alt bare for å være perfekt i rommet ditt nødhavn. Hvis du vurderer å male din mester soverommet, da må du være på utkikk av de beste soverommet fargevalg. Her er noen interiør maleri tips som vil hjelpe deg gjøre soverommet en estetisk retrett.
Master Bedroom Color Ideer
En master soverom bør si noe om deg, hvem som faktisk tilbringer mye tid der. Avhengig av din personlighet, hva du liker eller misliker og en estetisk sans, velge master bedroom farger som ville tent opp soverommet.
Golden Hues; Hvis du ønsker en solrik varm følelse på rommet ditt, gulbrune fargetoner er fullt i stand til å bringe en myk, debonair sjarm til veggene. Gul-sorte master bedroom fargekombinasjoner gir en dramatisk, høy energi blikk som kan få krydder i mellow gult. Selv om bestemmer gul som veggen din maling farge, husk valg av riktig skygge fra fargen skygge diagrammet kan være vanskelig fordi gul på prøven diagrammet kan bedra. Hva du tenkt som en dempet buttery gul kan vise seg å være glorete øye sår. Derfor, velg dine gule nøye.
Pretty i Pink, En farge deg, både hat og kjærlighet, er rosa. Kanskje det er fordi det er mykt, subtile men høyt, skjærende, beskyttende og likevel opprørende. Du kan ikke bare avfeie den ved å kalle det en liten jente farge, det har gjort sin plass i hjertet av mange farger kunnskapsrike mennesker. Hvis eksperimentere skremmer deg, så du kan vurdere den uskyldige baby rosa fargen som har en hvitaktig undertone. Det finnes mange permutasjoner av denne fargen, og en fargesammensetning rosa nyanser med grå, blå og grønne vil skape en myk innbydende appell. Ved valg av en rosa maling farge, velger du den øverste nyanser fra brikken diagrammet som de ville bli blekeste og dermed ikke ville være for dristig for deg.
Lavender Touch, purpursvart maling er perfekte sikkert kort for soverommet farger. En farge av luksus og kongelige, lavendel nyanser er populære interiørmaling farger og kombinasjoner spesielt for soverommet som det skaper en avslappende effekt. Selv om du tør å velge mørkere nyanser, det fortsatt ikke vil være hemmende i rommet og ville føle deg bra. Lavendel med rosa skjær lakkfarger selger som varmt hvetebrød disse dager, men det finnes andre like populære farger også liker lavendel rose, lavendel blå, lavendel grå, etc.
Plysj i Green, Green lakkfarger ville låne ro og avslapning for soverommet. De er påminnelser om natur og dermed, meadowy lys grønn ville bringe følelsen av naturen inne i soverommet. Velg en mosegrodd grønt for vegger og forestill deg selv å gå gjennom grønn skog. For mer dybde og nyanser i farger, velger grønne nyanser med undertoner av grått, taupe eller gul.
Tropical Blue, Blue er en klar farge som vi praktisk talt ser overalt hvor vi går. Det er fargen på havet, vann og himmel. Selv om beroligende som vann, kan noen av sine nyanser være deprimerende. Derfor bør blå maling farge velges nøye. Aqua blå, Carolina blå, ikke-foto blå, periwinkle blå, himmelen blå, ceil blå, etc. er gode nyanser av blått som kan brukes til soverommet dekorere som de kan berolige deg i søvn. Hvis du vil ha en mørkere nyanse av blått, så kvelden blått er så god som det blir, fordi det er mystisk, innbydende og kontemplativ. Unngå grayish blues så for mye av det kan bare dempe humøret.
Du foretrekker kanskje å lese videre:; Bedroom Wall Painting Ideer; Bedroom Color Ideas, Paint Colors for Soverom: Dette er de grunnleggende master soverommet farger som du kan dekorere vegger med bravur. Det finnes tusenvis av nyanser, toner, nyanser, intensitet av farger, noe som gjør oppgaven av å velge riktig lakk farge for soverommet litt risikabelt. Men i stedet for å ta en sjanse og investere i prøvene og velg med omhu.

No comments:

Post a Comment