Tuesday 4 October 2011

Drikking og kjøring Statistikk

Drikking og kjøring statistikk i Amerika og andre deler av verden har tvunget oss til å tro og finne en permanent løsning på dette problemet. Fyllekjøring er ikke bare farlig for den personen som hengir seg til denne ulovlige handlingen, men også til de andre kjører bil eller går på veiene. Promillekjøring har forårsaket mange dødsfall og skadde utallige mennesker i ulike deler av verden. Promillekjøring statistikk for studenter og voksne har indikert et behov for å håndtere dette problemet på alvor. Før vi diskuterer promillekjøring statistikk, la oss gå gjennom metoder for å forebygge fyllekjøring i neste avsnitt.
Slik unngår du at Drunken Driving?
Fyllekjøring kan forebygges ved å ha strenge lover og regler for det samme. Loven bør ha strenge straffer for folk som bryter reglene for promillekjøring. Flere land har tatt fyllekjøring under de alvorlige lovbrudd kategorien på grunn av det stadig økende antall slike saker. Suspensjon av førerkort også kan være en effektiv måte å håndtere dette problemet.
Bortsett fra de strenge lovene, utdanne massene om ill virkningene av fyllekjøring er også en nødvendighet. Regjeringene så vel som sosiale organisasjonene kan holde seminarer og foredrag om dette fag og undervise ungdom og voksne veier å kjøre bilene trygt. Slike økter og seminarer kan bli gjennomført i høyskoler, videregående skoler og universitet med tanke på økende antall tenåringer indulging i kriminalitet av fyllekjøring. Neste avsnitt har detaljer knyttet til voksen, samt mindreårige drikker og kjører statistikk. Mer om kjøresikkerhet.
Viktig statistikk om fyllekjøring
Drikking og kjøring statistikk viser at fyllekjøring har rammet tusenvis av mennesker i USA de siste årene. Ifølge rapporter av kompetente myndigheter, var mer enn tretti prosent av alle trafikkulykker som forårsaket dødsfallet til mennesker på grunn av fyllekjøring. Per tilgjengelig statistikk for år 2008, mer enn elleve tusen mennesker mistet livet i USA på grunn av kjøring under påvirkning av alkohol. Antall dødsfall på denne måten er høyere i store metropolitiske byer enn i de mindre utviklede byene. Mer om bil krasjer.
Som per promillekjøring statistikk over 2007 i Forener stater, var det mer enn tolvtusen fyllekjøring omkomne. Det mest vesentlige er at mer enn 1 300 av disse dødsfall ble forårsaket på grunn av fyllekjøring for tenåringer. Gjennomgår forskning på teenage fyllekjøring foreslår at en tenåring hvis blod alkoholinnhold (BAC) nivåer er 0,05 prosent er atten ganger mer sannsynlig å forårsake en ulykke enn en tenåring som ikke drikker alkohol og kjøre. Jenter alkohol er femti fire ganger mer utsatt for ulykker enn jenter som ikke drikke og kjøre. Tapet av konsentrasjon og redusert reflekser skyldes alkohol inntak er de viktigste årsakene til dødsulykker. Promillekjøring statistikken også påpeke at en person mister livet på grunn av en beruset sjåfør i hvert førti minutt. Andelen av folk som får involvert i en krasj på grunn av alkoholforbruket er så høyt som tretti prosent. Du kan lese mer på ungdoms drikking og kjøring fakta. Informasjonen på drikking og kjøring statistikk i denne artikkelen vil sikkert veilede deg i riktig måte. Kjør sikkert!

No comments:

Post a Comment