Monday 17 October 2011

Cat Repellenter For Gardens

Å holde katter unna hagen din kan synes litt hard, men ikke umulig. Det finnes ulike metoder for å beskytte din hage fra uønsket invasjon av katter, eller hindre kattene fra å gjøre hagen din en kull-boksen. Er imidlertid mest avgjørende punktet å adoptere metoden at ikke bare fungerer, men fungerer trygt og effektivt. Med andre ord må du velge den metoden som ikke forårsaker noen skade for katter og miljø. Så, her finnes noen enkle, men effektive strategier eller katten midler for hager og verft.
Slik Hold Cats Ut av Gardens?
Skjønt, holde katter ute av hager kan synes vanskelige, men å følge disse enkle tips og løsninger kan avlaste deg om din pesky nabolaget katten.
Ultrasonic Cat Repellenter for hager; Ultrasonic katten frastøtende er en enhet som tar hjelp av høyfrekvent lyd å avskrekke katter i å oppgi et bestemt område som, i hagen eller verftet. Lyden sendes ut av enheten er ikke hørbar for mennesker, men ganske ubehagelig for katter. Enheten sender ut ultralyd hver gang en katt som skjer til å gå eller bevege seg forbi den. Men, noen katter, kan særlig de har hørselsproblemer være immune til denne enheten. Videre kan det ta litt bit tid for denne metoden å være fullt effektive.
Electric Fence; Elektrisk gjerde er en annen måte å holde kattene vekk fra gårdsplassen og hagen. Imidlertid bør spenning brukes være lav nok til å ikke forårsake noen skade på katter eller andre skapninger som kommer i kontakt med gjerdet. Så, trenger tilstrekkelig omsorg for å bli tatt mens du bruker elektrisk gjerde for å avskrekke katter.
Vann, Dette er kanskje en av de enkleste måtene å holde katter ut av hagen. Vi vet alle at katter ikke liker å bli sprutet med vann. Så kan en skvett pistol eller en motion-sensing sprinkleranlegget fungerer bra for repelling katter. The motion-sensing sprinkler kan være litt dyrt, og det spruter vann på ikke bare katter men alle som kommer inn i aktuelle området. Dette er den største ulempen med motion-sensing sprinkleranlegg.
Natural Cat Repellenter for hager, Natural katt midler er de miljøvennlige produktene som kan hindre at katter kommer inn i hagen. Cat har en sterk følelse av lukt, og det hater visse dufter spesielt. Duften av sitrusfrukter er en slik duft som frastøter katter. Så kan du bruke appelsin eller lime skall rundt hagen din til å beholde kattene borte fra den. Kan du bruke denne metoden til holde katter unna innendørs planter også. Noen andre naturlige katten midler som overrisles rundt omkretsen av hagen din er, cayenne pepper, ingefær, kaffegrut og blod måltid.
Selv visse oljer kan hjelpe deg i din bestrebe å beskytte hagen fra katten invasjonen. Oljer som, citronella, sitron, sitron gress, peppermynte, lavender olje, appelsin, og eukalyptus kan brukes i denne forbindelse. I tillegg disse naturlige produktene, er en annen måte å beskytte hagen fra katter til vokse katten repelling plante. Enkelte planter vil, Coleus canina if plantet rundt omkretsen av hagen din kan fungere som en effektiv katt frastøtende. Likeledes kan du også plante Lavendel, citronella-, sitron og timian i hagen din, mens for omkretsen av hagen, kan du velge kaktusene eller en seng av roser stikkende. Rue er en annen plante, som har sterk duft frastøter katter. Men, kan dette anlegget være giftig for katter, hvis de svelger sine deler, og så er det ikke et veldig trygt alternativ for å hindre katter fra å komme inn i hagen. Finn ut mer om hjemmelaget katten insektmidler og hvordan du holder kattene ute av tunet.
Dette er noen av katten repellents for hager, som du kan prøve å beskytte hagen fra katter. Men pass på å unngå produkter eller strategi som kan skade katter og andre dyr. I dag, svært mange katt midler er kommersielt tilgjengelig. Men, før bruker dem, må kontrollere at de er øko-vennlig og giftfritt. En annen felles strategi for repelling katter fra hagen og verftet er å bruke møll baller. Moth baller er ingen tvil effektive katt repellents, men hva mange ikke vet er at de er giftige, og de kan avvise some fordelaktig insekter som, ladybugs. Så, før, vedta en bestemt katt frastøtende eller katt repelling strategi, er det veldig viktig å finne ut om det er trygt og miljøvennlig.

No comments:

Post a Comment