Thursday 6 October 2011

Fu Manchu Mustache

A Fu Manchu barten har vært et populært valg av barten stiler for menn i lang tid nå. Det er en av de mest lett gjenkjennelige og tydelige ansiktshår stiler som lenge har vært på moten, og den har allerede fått sin del av publisitet og popularitet. I USA, kan den kjente fribryteren Hulk Hogan bli sett sportslig this bart stilen, og det er også svært populært blant ulike motorsyklister og rockemusikere.
Opprinnelsen til Fu Manchu Mustache; Begrepet ble først oppfunnet i 1929 etter utgivelsen av en film kalt The Mysterious Dr. Fu Manchu. Denne filmen var basert på en 1913 roman kalt The Mystery of Dr. Fu Manchu av en engelsk forfatter Sax Rohmer. Hovedpersonen i historien var en viss dr. Fu Manchu, og selv om boken hadde ingen omtale av ham idrett en bart, filmen viste ham med en bart som ligner det som nå er kjent som Fu Manchu barten. Navnet på barten ble synonymt med navnet på denne karakteren, og det har fanget på siden da.
Beskrivelse av Mustache Fu Manchu; Personer som sport Fu Manchu barter portretterer en ru masochistisk karakter, da dette er bildet mustasjen avgir. Beskrivelsen av barten er enkelt å få, og senere, er det lett å vokse og brudgommen også. FU Manchu bart dekker overleppen og renner ned fra begge sidene av munnen til haken. Forbindelseskabelen skjegget mellom slutten deler på haken er barbert av, dette gir en ganske farlig se til personen sportslige det.
For en enklere måte å se for seg en Fu Manchu bart, tenke på en skikkelig fippskjegg uten hår på haken. Det er derfor ikke kobler del mellom de to ender, og disse ender kan lært opp til å se svært tykke eller svært tynne. Les mer på ansikts hår stiler.
Hvordan Grow ett Fu Manchu Mustache; voksende en Fu Manchu bart er en ganske enkel oppgave, og det første man bør gjøre er å vokse fippskjegg. Dermed kan en til å observere og kjenne mengden av hår som vises som barene i barten, og gjør det også enklere å fullføre overgangen mellom fippskjegg og Fu Manchu barten. Når fippskjegg vokst til høyre nivå kobler delen på haken kan da bli barbert av å fullføre vanlige utseendet på Fu Manchu barten. Vedlikehold og stell av bart er åpenbart nødvendig, og dette er noe som må skje på en daglig basis. Les mer på hvordan å vokse en bart.
Stell av Fu Manchu Mustache; Prosessen med grooming en Fu Manchu bart er ikke en veldig hard ett og alt det krever er noen minutter hver dag. Barbering rundt barten på regelmessig basis sikrer at formen på barten gjenstår. Opprettholde distinctness av formen på linjene er avgjørende for stell av Fu Manchu bart, og til dette formålet en bart trimmer også må brukes regelmessig. Bart voks kan også brukes av noen mennesker for å få håret nederst endene av barten til å holde tett bundet sammen. Dersom barten ikke er å snu seg slik du vil den skal være kan du alltid barbere den av og starte på nytt.
Mange Oriental kinesiske filmer skildrer skurkene idrett en Fu Manchu bart. Dette har noe ført til en tro på at barten er litt 'ond' i naturen. Som følge av dette, har enkelte Hollywood-filmer også avbildet skurkene sportslig slike barter. Dette har all videre lagt til bildet av hardhet og ruhet forbundet med Fu Manchu barten.
Også se følgende:; Styrets Mustache, skjegg stiler for menn, bart Stiler og navn, skjegg Styles for ansiktsform, Det er mange stiler bart og skjegg stiler som kan sported av menn, og rommet for eksperimentering er veldig stort faktisk. Some bart stiler skjønt, spesielt Fu Manchu barten, har utviklet sin egen identitet gjennom årene på grunn av deres store avbildning i ordinære media.

No comments:

Post a Comment