Friday 21 October 2011

Fade Frisyre

Ton frisyrer ble først populær blant den afroamerikanske ungdom i slutten av det 20. århundre. Fade frisyre er aggressivt kort på sidene av hodet men sports relativt lengre håret øverst av hodet. Fade frisyrer legger vekt på gradvis øke eller redusere lengden på håret i sidelengs retning fra kronen. På grunn av den svært korte lengden på håret, det er populært som en av mennenes frisyrer. Kvinner også kan få visne korte frisyrer ved å følge samme hårklipp teknikk og øke lengden på håret. Siden det krever mindre vedlikeholdet og gir en veldig maskuline ser, er den en av de mest populære frisyrer blant menn i dag. Mer om hårklipp stiler og ideer.
Taper Fade Frisyre
Dette er en av de mest attraktive typene visne frisyrer som passer for menn i alle aldre. Denne typen hårklipp er utført ved hjelp av en elektrisk hårklipper. En person sportslig dette frisyre vil få grunnleggende fade utseendet med lengre hår øverst av hodet og gradvis reduksjon i lengden på håret på bakhodet, nær halslinjen samt ovenfor og bak ørene. Dette er en veldig kort hårklipp med konisk linjer over hodet. Du finner også flere varianter i taper fade frisyrer, som asymmetrisk taper linjer, lengre hår på toppen av hodet og håret coloring mønstre som er brukt i en virkelig unik måte med bare noen få taper linjer. Du kan alltid få denne hårklipp hjemme, men siden en profesjonell vil gi mer variasjon, vil jeg foreslå at du får det gjort av en profesjonell bare.
Lav Fade Frisyre
Lav fade frisyrer som er mest populære visne frisyre blant de forskjellige fade frisyrer for menn, bare andre til taper visne i popularitet. A lav fade hårklipp understreker på hodebunnen lengde barbert hår rundt på baksiden og sidene av hodet, som er så kombinert med blandet visne frisyre. Når gjort riktig, gjør en lav fade frisyre ikke viser noen linjer som den koniske visne frisyrer. Det frisyre skaper en illusjon av tykt hår på toppen av hodet. Hvis du har rett og bølgete hår, kan du sikkert prøve lave blekner frisyre for deg selv. Hvis du får den frisyren gjort av en kunnskapsrik profesjonelle, kan du også be ham om å gjøre et par varianter med den opprinnelige hårfestet. Du kan prøve en oval eller hjerteformet hårfestet i stedet for originale, som vil gi deg et helt annet utseende.
Høy Fade Frisyre
Høy fade frisyrer som også kalles hi-topp fades ble gjort populært av hip hopperne under den gylne æra urban samtidsmusikk. Disse frisyrer så litt ut som headpieces av gamle egyptiske dronninger! Men, manglet disse frisyrer geometrisk presisjon og dermed, falmet bort med tiden. Men i dag, høye fade frisyrer er tilbake med en interessant endring. Disse frisyrer kalles høy og stramt eller en buzz kutt, i korte. Disse frisyrer er slitt av USA marine politiet og den amerikanske hæren. De ser virkelig voguish og ekstremt maskulin på samme tid. Det er to typer av høy fade, nemlig hestesko flat topp og rekognosering fade. Du kan prøve noen av dem og flaunt dem. Mer om surra hårklipp for menn og kvinner.
Det er mange varianter som du kan prøve ut med det originale visne frisyrer. Du kan også kombinere Caesar cut, Ivy league cut, Burr cut og medium fade kuttet med typiske visne frisyre. Fade frisyrer kan kalles en sofistikert og modifisert versjon av mohawk frisyrer for menn. Fade frisyrer er enkel å utføre på grov og ekstremt rett hår. Personer med krøllete hår kan også velge for falme frisyrer dersom de er komfortable med samme. Mennesker med fine og tynt hår mangler potensialet strukturen som kreves for visne frisyrer. Fade frisyrer gjøre noe krever mye vedlikehold, mindre du har malt. Du kan enkelt style først håret med litt pomade eller mousse.
Siden, fade frisyrer trenger ikke mye vedlikehold de er enkle å ta vare på, og en absolutt glede å flaunt. Jeg er sikker på at du er enig!

No comments:

Post a Comment