Tuesday 11 October 2011

Bil Detailing Tips

For å bli en fornøyd bileieren, må du holde bilen i en godt vedlikeholdt og rengjort stand. Du vil si at du vasker bilen hver uke og få den service med jevne mellomrom. Men det er én ting som du må vurdere å få gjort for den ytterste bilen ytelsen og øke attraktiviteten til din bil, som er bil detaljering. La oss få noen bil detaljering tips i følgende.
Bil Detailing
Bil detaljer er en prosedyre som utføres på bilens hvert aspekt som interiør, eksteriør, motor, osv. I en vanlig bil vask, vil de profesjonelle ikke utføre en innside-ut bilen rengjøringsprosedyren. Mens, i en bil detaljering prosjekt; jobben omfatter en detaljert rengjøring av bilens interiør, eksteriør, dekk og felger, vinduer, og motor. Det er en utbredt misforståelse blant folk at bilen detaljer ikke omfatter bil reparasjon og bil lakkeringer. Men faktum er at en automatisk detaljering prosjekt kun består av vask, rengjøring, voksing og polering av alle mulige deler og områder av bilen. Det omhandler ikke den tekniske av bilen deler og deres funksjon.
Gjør-det-selv-eller profesjonell hjelp i Bil Detailing
En bil detaljering jobben kan enten gjøres av deg eller av fagfolk fra bilverksted. Hvis du anser dette som en gjør-det-selv (DIY) prosjekt, vil du bare trenger noen få materialer og verktøy som brukes i prosedyren. Og du kan også spare mye på lønnskostnader. Men, hvis du vil ha kvalitet arbeid på å forbedre skjønnheten i bilen din, er det beste alternativet for å få jobben gjort av fagfolk. Årsaken er at disse fagfolk er godt klar over alle aspekter av detaljer prosedyre og vet å gjøre jobben godt med det nyeste verktøy og utstyr.
Bil Detailing Tips - Gjør-det-selv-prosjektet
Det anbefales å først begynne med å rense bilen innvendig, og deretter gå videre til utsiden. Fjern alt støv fra innsiden av bilen, og ta ut hver tilbehør som ikke kom på kjøpstidspunktet. Fjern gulvmatter, og deretter bruke en støvsuger for å ta ut støvet fra små hjørner og kroker. Bruke et rengjøringsmiddel, bli kvitt alle flekker på trekket. Bruk et vindu til å rengjøre glasset fra innsiden. Bruker nå en vinyl renere å vaske og rengjøre øvrige deler av interiøret.
Flytter ut til bilens eksteriør, vaske og rengjøre dekkene og hjulene først. Kast kluten som du bruker til rengjøring av hjul, og ikke bruke den for å rense kroppen, da dette kan lage riper på overflaten. For vask av overflaten, ta en myk klut og et godt vaskemiddel eller løsning ment å brukes kun på biler. Etter vask er over, bruk myke håndklær og tørk overflaten. For polering og bil voksing formålet, bruke en god væske eller pasta voks. Rengjør glasset fra utsiden ved hjelp av en glass renere og en avis.
Les mer på:; Auto Detailing Tips; Auto Detailing Priser; Husk at hvis du velger å få jobben gjort fra fagfolk, bør du også tenke på availing best mulig tjenester og bil detaljering priser. Hvis du tenker på modell bil detaljering tips, er den enkle og beste måten å bruke en tannbørste.

No comments:

Post a Comment