Wednesday 19 October 2011

Body Figurer: Typer

Har du noen gang lagt merke til de forskjellige typer kroppsformer til menneskene rundt deg? Ikke alle mennesker har samme type kroppsformer og er praktisk talt forskjellige fra hverandre. Disse ulike kroppsfasonger er avhengig av genene våre, daglige kosthold, hvilken type aktivitet vi påtar og daglig mosjon rutinen. Har du noen gang lurt på hvordan du finner din kroppsform? La oss få vite mer om de ulike kroppsformer gjennom denne artikkelen.
Typer Body Figurer
De ulike kroppsfasonger typene er klassifisert i tre kategorier. Disse tre kategoriene vil hjelpe deg å bestemme din kroppsform.
Endomorphs, The endomorphs har større bein enn andre typer kroppen. Mennene og kvinnene ha denne kroppstypen har runde ansikter med store lår og hofter. De har kortere armer og ben som gjør dem vises tettvokst. De pleier også å ha høye nivåer av kroppsfett i forhold til andre typer kroppen. Disse menneskene kan også bygge muskler og lean mass uten store problemer. Men, finner de det svært vanskelig å miste vekt lett.
Mesomorphs, The mesomorphs er mennesker med en atletisk bygget og har en timeglass eller herre figur. Disse menneskene kan få muskel massen raskt og enkelt, og kjennetegnes av brede skuldre og smal midje. Deres metabolisme er svært raskt og gå ned i vekt så lett som de opp i vekt.
Ectomorphs, The ectomorphs er menn og kvinner med en tynn, mager kropp type. Også de ser ut som herskere med smal midje, hoftene og skuldrene. De miste vekt svært lett, men har vansker med å få muskelmasse. De har også et lavt nivå kroppsfett.
Mange ganger menn og kvinner ikke faller i samme kategori av kropp typer. Mange har kombinasjon forskjellige kroppstyper. Den vanligste type kropp kombinasjonen er ecto-mesomorph og endo-mesomorph.
Ulike kroppsformer
Bortsett fra kroppen former typer, kroppene våre har også forskjellige kroppsformer. Disse ulike kroppsfasonger avhenge av individuelle fysiske funksjonen størrelse og kroppen balanse. Det finnes ulike kroppsfasonger for begge kjønn. Disse kvinnelige kropp typer er timeglass, pære, eple, eller hersker figurer. Mens, hvilke typer kroppsformer for menn er beskrevet som rektangulære eller ulemper formet.
Slik finner du ut din kroppsform
Du må måle størrelsen brystet over midten, så størrelsen på midjen 1 tomme over navlen, og deretter hoftene på det bredeste stedet. Disse målingene vil hjelpe deg å bestemme kroppsformer typer.
Ulike kroppsformer - Typer
Timeglass figur, The timeglass kroppsfasong er den mest ettertraktede form av kvinner. Det hippe og byste målinger er nesten det samme og bysten kan være 1 tomme større enn hoftemål. Det perfekte timeglass figur, er at med en 9 tommer forskjell i "midjen og bust" og "midje og hofter" måling.
Pear Shape, The pære formen eller skjeen fasong er de kroppsfasonger som har en stor forskjell mellom hofter og byste region. Disse figurene har en tendens til å ha svært minimal forskjell mellom deres midje og bryst målinger. Det midjen vil være 2 inches eller mer enn bust måling og byste vil være ca 9.25 inches mer enn midjen.
Rektangulær form; Dette organet form er ofte observert hos menn, hvor det er stor forskjell mellom midje, byste og hip målinger. Bysten er ca 9 inches større enn midjemålet.
Konisk form; annen kroppsfasong for menn, der bysten og midjen har samme mål og hoftene er om 9 inches mindre enn brystet målinger. Også kjent som V-formede kropp og anses å være en attraktiv kvalitet hos menn.
Apple form; Eplet kroppsformer har en større midje i forhold til sine hippe og bryst målinger og sett det meste hos menn.
Nå som du har funnet din kroppsform, du lurer på hva å ha på kroppen din form? Du kan gå gjennom mote tips for kroppen form og finne noen mote tips for din kroppstype.
Dette er noen av kroppens former typene at du vil merke i folk rundt deg. For kvinner, er timeglasset den mest ønskede kroppsfasong og menn ville elske å ha en V-formet kropp. De typer kroppsformer også setter en i risiko for å utvikle sykdommer. Det er alltid bedre å ha et skikkelig feit distribusjon i kroppen til et sunt liv. Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg å bestemme, og kroppen former typer mennesker rundt deg.

No comments:

Post a Comment