Friday 14 October 2011

Paper Mache Dyr

Papir mache eller papier-mache, bokstavelig talt betyr «tygget papir 'på fransk, er en spennende aktivitet for å lage 3D-modeller av forskjellige objekter eller dyr. Du kan lage morsomme vesener eller dyr med denne fantastiske kunsten teknikken. Selv om fremstilling av papir mache dyr er tidkrevende, kan det være det beste håndverket aktiviteten å ta ut ditt barns kreativitet. Det er enkelt og billig og krever bare noen få grunnleggende materialer. Så la oss lære kunsten å lage papir mache dyr. Les om papir mache håndverk.
Hvordan få Paper Mache Dyr
Den enkleste måten å lage papir Mahe dyrene er ved hjelp av ballonger. Bli med ballonger av forskjellige former og størrelser å ligne dyr krever fantasi og kreativitet. Hvis du vil vite hvordan du skal lage papir mache, følg denne enkle og lett papir mache dyr instruksjoner og komme opp med masse skapninger og dyr etter eget valg. Les om andre papir håndverk.
Ting Obligatorisk:; Newspaper, ballonger, alle mel, stor bolle, Safety sakser, papp, lim, Vann, tørkepapir, Maskeringstape, gummi band, Piperensere, plakater farger, pensler, Permanent markører, Veibeskrivelse:; Den første trinn er å bestemme dyret du vil gjøre. Sprenge ballonger i ulike former og lim dem opp sammen for å ligne dyret. Du kan også vri ballongene å få ønsket fasong. Benytt deg av papp eller bygging papir for å lage flere funksjoner som ørene, bena og føttene. ; I en bolle, ta en kopp alle formål mel og 2 kopper vann. Rør det godt å gjøre en melkeaktig lime omtrent samme konsistens som pannekake batter. , Nå, rive den gamle avisen i lange strimler. Dypp strimlene i blandingen, slik at de er helt dekket med blandingen. ; Fjern overflødig lim og legg den på ballongen figuren. Hver gang du legger en stripe, jevnes det ned med fingrene, slik at det ikke er luftbobler eller rynker. Dekke hele figuren med papir strimler. ; La dyret tørke i noen tid. Strekk eller bøy-strips for å gi en klar form til dyret ditt. Så la det tørke helt for om en dag eller to. ; Når dyret har tørket helt, kan du pop ballongen med hjelp av en lang sy nål. , Paint papiret mache dyret med plakaten farger. Legg til ekstra funksjoner som øyne, nese, antenner, skjegg, hale med piperensere og gjøre dyret så fantasifull som du vil. Din fargerike papir mache dyr er klar. ; Du kan bruke avisen for å gjøre rammen på dyret i stedet for ballonger. Bare knuse biter av bygging papir for å lage den viktigste formen for dyret. Maskeringstape kan brukes til å holde papiret skjemaet sammen. Når grov dyrefigur er klar, bruk ovenfor teknikken å belegge den med papir mache. Tomme kartonger eller bokser kan også brukes til å gjøre kroppen rammen av dyret. Fremstilling av papir mache dyr kan få ekte rotete og dermed bør du dekke hele arbeidsplassen med aviser eller filler før du begynner. Bruk papirhåndklær til å tørke av limet eller mel som holder seg til hånden din. En ting å huske samtidig som papir mache dyr er å gi dyrene tørke helt for en lengre holdbarhet.
Les mer på:; Paper Mache Oppskrift; Papir Mache Masker for Kids, Paper Mache Craft Ideas for Kids, dette var alt om å gjøre papir mache dyr. Dette er en av de beste barna kunstaktiviteter og jeg er sikker på at de vil nyte det mest. Gjør ulike papir mache dyr og slå soverommet ditt til en zoo! Kos deg!

No comments:

Post a Comment