Tuesday 25 October 2011

Ginkgo Tree Fakta

Ginkgo treet er en av de mest unike treslag i verden. Ginkgo treet har vært overleve på planeten siden jura alder. Ginkgo treet er derfor kjent som en "levende fossil". Navnet ginkgo er avledet fra et japansk ord gin som betyr «sølv» og kyo betyr "aprikos. Navnet refererer til de sølvfargede aprikos som frukt av ginkgo treet. Ginkgo treet er i stand til å overleve forurensede omgivelser og er derfor ofte plantet nærheten av gater og veikanten i byene. Ginkgo treet har en stor evne til å tilpasse og derfor kanskje den har overlevd selv etter at dinosaurene døde. La oss se noen ginkgo treet fakta i de følgende avsnittene. Kan du lese mer om hva som ginkgo biloba.
Ginkgo Tree Fakta
Ginkgo treet har ingen nålevende slektninger av plante arter og kan spores tilbake til millioner av år. Det har blitt sett at ginkgo trær er ikke lenger funnet å være økende naturlig i naturen. Ginkgo trær som vokser i hele verden ble plantet av menn en gang eller det andre. Ginkgo treet er lik redwood og Sequoia, som de kan overleve i mange, mange år. La oss se litt mer ginkgo treet fakta. Kan du lese mer i detaljer om historien av ginkgo biloba treet.
Ginkgo Tree historien, at Ginkgo treet historie er lang og gammel. Ginkgo treet var vidt funnet over hele Nord-Amerika og Kina. Etter istiden, fikk ginkgo treet helt tørkes av fra Nord-Amerika. I dag er fremdeles finnes i Zhejiang og Guizhou Provinser i Sentral-Kina. Ginkgo treet er ansett som et hellig tre i Kina og Japan. Kineserne har brukt ginkgo tre deler i tradisjonell kinesisk medisin. Ginkgo treet igjen fant veien til Nord-Amerika i det 18. århundre. Siden den gang har ginkgo treet blitt blomstrer som gate treet og skygge treet.
Ginkgo Tree Informasjon; La oss nå se litt interessant ginkgo treet informasjon. Ginkgo tre eller ginkgo biloba er den eneste treet som tilhører anlegget familien Ginkgoaceae. Ginkgo treet tilhører gymnosperms eller ikke-blomsterplanter gruppen. Dermed er det nærmere bartre og cycads genetisk.
Ginkgo treet kan nå en høyde på 40 til 80 fot når modne med en baldakin på 30 til 40 fot. Ginkgo har en kjegleform når unge og blir mer uregelmessig avrundet som det aldre. Barken er glatt og grå i en ung plante og blir ridged og brun som det blir eldre. Dette løvtrær er en dioecious art, det vil si, har treet separate mannlige og kvinnelige trær. Den mannlige trær har kjegler og ser ut som hengende fingre. Disse membranene er kalt catkins som utøser pollen i midten av våren. Hunnene har nakne grønne ovules hengende på armene. Når disse ovules få bestøves av vind, utvikler de kjøttfulle frø av gjennomsiktig gul-oransje farge i høst. Disse fruktene har en stinkende masse. Ginkgo treet vil bære frukter bare etter 15 til 20 års alder. Du kan lese mer på urten ginkgo biloba i artikkelen ginkgo biloba fordeler og lese om de ginkgo biloba bivirkninger.
Ginkgo treet kan vokse i delvis og full sol og trenger minst 6 timer sollys hver dag. De kan vokse i en dyp sand base jord som er godt drenert, men fuktig. Disse trærne er kjent for sin tilpasningsdyktighet og toleranse. De kan vokse i alle typer jordsmonn med ulik pH og sammensetning. De er også kjent for å være tålelig for kulde, tørke, salt sjøsprøyt, varme, komprimerte jord og til og med luftforurensning. Derfor er det et populært treslag som skal dyrkes i byer. De er godt å bli dyrket i USDA sone 3 til 9. Du kan lese mer om tips for voksende ginkgo biloba.
Interessante fakta om Ginkgo Trees, The ginkgo biloba treet kan vokse i tusenvis av år og én funnet i Kina sies å være over 3, 500 år gammel. ; Ginkgo treet er et symbol på changelessness and grenseløs forbi. ; Den ginkgo Frukten er stinkende med glatt kjøtt. ; IUCN rødliste for truede planter har listet opp de ginkgo treet som truet. ; Ginkgo treet er kjent for sine morsomme blader. Ginkgo Bladene er trekantede fan formet og har en sentral hakk i midten av bladet bladet. ; Disse medium grønne blader oppstå i dusker i korte sporer over grenene. De vender gyllen gul i høst og faller av om vinteren. ; Et interessant ginkgo treet faktisk å merke seg er at det var den eneste overlevende av atombomben eksplosjonen i Hiroshima, Japan under den amerikanske bombingen i 1945. Var det fire trær som ble svidd, men overlevde og er fortsatt sies å være levende og blomstrende. ; Et annet interessant faktum om ginkgo trær, er at barken og bladene er sagt å utskille en saft som er antatt å ha brannhemmende egenskaper. , I 1923, under den store brannen etter jordskjelvet i Tokyo, ble ginkgo trær de som overlevde når andre trær ble brent til roten. ; I Japan er bladene på ginkgo tre brukes som bokmerker, som de er kjent for å beskytte bøkene fra silverfish og booklice. Bladene inneholder kjemiske egenskaper mot disse skadedyr. , Det er en spesiell betydning knyttet til ginkgo treet i konfucianismen. Som det er sagt tilbrakte Confucius timer tenkning, lesing og skriving under ginkgo treet. ; Det er ingen naturlig at sykdommer infisere ginkgo treet og treet ser ikke ut til å ha problemer med insekter heller. Dette kan være en av årsakene til lang levetid sin. ; Ginkgo er tenkt å være en afrodisiakum og inneholde egenskaper som bidrar til bedre oppmerksomhet og hukommelse under tradisjonell kinesisk medisin. , Dette var noen av faktaene om ginkgo tre som er virkelig spennende å vite. Du kan plante en ginkgo tre i hagen din og se det blomstre i din levetid og være sikker på at det vil fortsette å vokse lenge etter at du er borte. Jeg håper denne artikkelen på ginkgo tre fakta har hjulpet deg å lære noen fascinerende informasjon om dette treet.

No comments:

Post a Comment