Saturday 15 October 2011

Easy Updos

Ettersom kvikksølv er økende, er det svært ubehagelig å ha hår stikker til halsen, så det er best å ikke ha håret ned. Å føle frisk og å se chic, det er en god idé å gå for enkel updos. Disse updos bør være enkle og du skal kunne stil dem i løpet av kort tid. At det en frisyre tar mye tid og krefter på å stil er ikke det du leter etter når du må rush å fungere. Her skal vi lære deg om hvordan du gjør det enkelt updos for håret ditt. Mer om updo frisyrer.
Easy Updos for langt hår, Vask håret med en Volumizing sjampo og deretter bruke en god balsam. La håret lufttørke naturlig og deretter børste tilbake håret med en åre pensel. Trekk håret i to lav hestehale, og fest dem med elastiske bånd. Ta en halv tomme del av håret fra hestehalen, og curl det med hjelp av en krølltang. Kontroller at du bruker den smale barreled krølltangen vedlegget å komme tett spiral krøller. Gjenta denne prosedyren inntil alle hår i både hestehaler er helt krøllet. Nå la krøllene avkjøles litt og tar hver del av curl i hånden din og pin den på bunnen av hestehale. Pin hver krøll på en slik måte at den elastiske bånd av the hestehale er helt skjult. Nå backcomb kronen området slik at du oppretter en litt volum på toppen. Legg på et Spritz av hår spray, slik at frisyre er angitt. Les mer om updos for langt hår.
Easy Updos for mellomstore lengde Hair; Mens du snakker om enkel updos for skulder lengde hår, den beste som kommer til hjernen er vri. Det tar ikke flere enn 5 minutter til stil og det beste er at den kan se både casual og formell. Ettersom håret er vridd og deretter holdt sammen med et grep eller en barrette, trenger du hår som ikke umiddelbart vasket. Dette er fordi nyvasket hår har en tendens til å være mer silkemyk, og er derfor vanskelig å style. Å opprette dette lett updo, børste håret med en bred tannet kam slik at det ikke er knekk og floker. Børst tilbake håret mot midten av hodet og samle det til en hestehale. Nå er vri all håret enten til venstre eller høyre og sikre håret enten med ett grep eller med Bobby pinner. Pass på at grep eller bobby pinner er sikret på en slik måte at de er skjult. Brette noen streif håret stikkende ut av vri, tilbake i folden slik at du har en slank og elegant utseende. Påfør litt hårspray og enkelt updo er klar. Du kan også liker å vite mer om enkel updos for kort hår.
Easy Updos for krøllet hår, det er en populær myte at krøllete hår vanskelig å style. Men med riktig styling produkter og en god frisyre, kan du lage en enkel updo for krøllete hår. Først vasker håret med en krøll kontrollerende sjampo og la det tørke naturlig. Bruk en bred tannet kam for å glatte ut håret og samle håret i en høy hestehale som sitter på toppen av din krone. Nå bretter hestehale oppover og danner en liten sløyfe. Bruk Bobby pins til pin sløyfen på toppen av hodet og deretter flate det forsiktig med fingrene. Legg på en bit av styling serum til hold frisyre på plass.
Les mer på:; Easy Updos for langt hår, Updos for krøllet hår, Quick Updos, dette var alt om lett updos for hår som du kan prøve hjemme. Etter litt øvelse, kan du style håret raskt uten store anstrengelser for ethvert arrangement.

No comments:

Post a Comment