Saturday 8 October 2011

Hyllebær Bush

Hyllebær og busker er innfødt til USA og kan observeres dyrkes over hele landet. Det er rundt 30 arter av hyllebær busker som tilhører slekten Sambucus. Hyllebær produsere mørk blå-svart farget frukter. Disse fruktene er brukt til å lage vin, hyllebær te, juice, gelé og syltetøy. Hyllebær er også dyrkes for dekorative formål, og dermed vurderes i landskapsarbeid. Ulike varianter ha forskjellige fargerike blader og former, som gir skjønnhet til et landskap. Hyllebær bush kan tolerere ulike jordarter, men de cant tåler tørke. Derfor bør gartnere opprettholde jordsmonnet der de er vokst godt drenert og loamy.
Hyllebær Bush Informasjon
Main hyllebær Bush varianter; Det finnes tre viktigste varianter av hyllebær busker og busker. The hyllebær busk eller tre, som det er mer allment kjent, er svært hardfør plante som vokser i naturen. Den kan bli ganske store og blomstrer sent på våren med små hvite blomster, som da vil produsere mørk farget bær.
Den andre er den amerikanske eldre også kjent som søte eldre. Det er generelt funnet i østlige deler av USA og bær er mørk blå-svart farge. Disse bærene er brukt til å lage mange matoppskrifter, syltetøy er en av de mest populære.
European variasjon også kjent som svart eldste, er utbredt i hele Nord-Amerika og varmere klimatiske regioner i Europa. Denne varianten er den mest populære og brukes til matlaging.
Medisinske og Bruk av egenskaper hyllebær; hyllebær brukes for behandling av forkjølelse og feber, som det fungerer en slimløsende. Derfor, hyllebær fordeler i behandling av bronkitt og astma. Det er også en diaphoretic (inducing svette), og blandet med andre naturmidler, og brukes til å behandle influensa og bihulebetennelse. Andre legemidler bruk av hyllebær bush omfatter behandling av nervøse tilstander, nevralgi, diabetes, inflammatoriske sykdommer og revmatisme. Det er også brukt som avføringsmiddel og være en naturlig vanndrivende å behandle urin-relaterte problemer. Det er også brukt for vekttap, og aktuelle programmet brukes til å behandle hudlidelser.
Tips om Planting og Økende hyllebær, Bestem hvilken type hyllebær bush du ønsker for hagearbeid. Da kan du kjøpe frø eller en liten plante av hyllebær fra din lokale barnehage. Plant frøene eller en busk i hagen din, og observere disse hyllebær bush vedlikehold følges. Jorda bør være godt drenert og loamy. Hold jorda fuktig, men ikke for våt, fordi røttene ikke kan tolerere våte forhold over lengre tid. Du kan bruke en blanding jord som inneholder en halv organisk humus og halvt hagejord. Plant buskene på en avstand av 6 feet fra hverandre. Den ideelle tiden til planting er i løpet av våren. Pass på at du vannet jorden grundig etter plantasjen. Du kan gi hyllebær bush med en mulch på 3-4 inches, slik at det bidrar til å bevare anlegget fuktigheten. Dessuten vil mulch bidra til å holde ugresset unna busken.
For de to første årene av vekst, bør ingen beskjæring gjøres og anlegget bør få lov å vokse fritt. Når planten er godt etablert you kan beskjære planten en gang i året. Beskjæring bør gjøres i løpet av tidlig vår. Fordi, beskjæring eldre canes kan oppmuntre nye busk vekst. Bruk en skarp par skjære og fjerne eventuelle døde eller syke ved, gjelder en liten løsning av antibakterielle væsken etter hvert klipp, for å hindre ytterligere smitte. Du kan høste fruktene hyllebær fra midten av august til midten av september.
Dette var alt om hyllebær bush. Så, anlegget disse buskene i hjemmet ditt, og høste fruktene å lage velsmakende syltetøy og gelé.

No comments:

Post a Comment