Monday 10 October 2011

Spisskummen Vs Ground Spisskummen

Som vi alle vet, er spisskummen en svært viktig krydder som en viktig ingrediens i Sørøst-Asia matlaging, spesielt indisk mat. En sterk karri eller en bolle med meksikansk chili vil aldri smake så appetittvekkende uten denne aromatisk krydder. Spisskummen er tørkede frø av en blomstrende plante som blomster årlig og tilhører persille familien. Det er sterkt aromatisk og har en litt bitter smak med et nutty smaken. Spisskummen kommer i tre farger, sort, oransje og hvit med svart er den mest brukte. Spisskummen frø er tilsetningsstoffer, også brukt for å formidle en distinkt, og kompleks smak til visse high end gourmet oster. Noen oppskrifter ringe etter bakken spisskummen, som er forberedt fra spisskummen frø. Her vil vi diskutere alt om spisskummen frø vs bakken spisskummen.
Spisskummen Vs Ground Spisskummen: Forklart
De spisskummen har en stripete mønster og er båt shaped that smalner i begge ender. De er besk og litt bitter med en ganske skarp smak. Som det er ganske kraftig krydder, bør den brukes med måte i retter som for mye av spisskummen kan overmanne hele parabolen. Det skal lagres i lufttett containere og plasseres i et kjølig tørt sted som pantry vekk fra sollys. Spisskummen kan lagres i denne måten for opp til seks uker på denne måten og de kan brukes helhet for tempering lentil retter eller som smakstilsetning supper og stuinger. Den beste måten å bruke hele spisskummen frø er å tørke steke frøene i en panne å hente ut sin unike smak og aroma. Tørr steking spisskummen frø vil hjelpe i å slippe oljer i frøene slik at det skal forsterke smaken. If du skal use spisskummen frø tempering, må du første tørr steke spisskummen. Så ta en liten gryte og varm litt vegetabilsk olje. Når oljen har nettopp startet å røyke, fjern kjelen fra varmen og stek spisskummen frø med andre hele krydder som sennep og bukkehornkløver. Hell denne oljen sammen med krydder i supper og stuinger å gi en helt ny smak dimensjon til det.
Bakken spisskummen og frø bestanddel kan bli brakt i de fleste butikker, men det er best å jorde noe av dine egne spisskummen frø. Bakken spisskummen har en veldig intens nutty smaken og en liten mengde går langt. Bakken spisskummen bør også oppbevares i lufttett flasker unna varme og sollys. Bakken spisskummen lagrer ikke samt spisskummen frø, og du kan holde dem inntil 6 til 8 uker. Etter dette bakken spisskummen begynner å miste sin smak og aroma og blir dermed sluttet ubrukelig som et krydder. Så dette var informasjon om spisskummen frø vs bakken spisskummen.
Konvertering spisskummen til Ground Spisskummen
Ett av fordelene med spisskummen frø vs bakken spisskummen er at bakken spisskummen kan brukes som smakstilsetning supper og karriretter og litt av bakken spisskummen er nok for en rett. Det er en god idé å male ditt eget spisskummen pulver fra spisskummen frø og her går jeg fram. For å lage bakken spisskummen må du varme en stekepanne på høy varme. Nå steke spisskummen i skillet på svak varme med å røre det kontinuerlig med en tresleiv. Da spisskummen skifter farge til en mørkere nyanse, og du får en mild aroma overføre frø til en bolle. Pass på å ikke over steke spisskummen frø eller det vil slå bitter. Når ristede spisskummen frø har kjølt ned male dem i en morter før du får en veldig fin pulveraktig konsistens. Les mer på; Spisskummen fordeler, spisskummen Substitute; Så dette var noe av informasjonen angående spisskummen frø vs bakken spisskummen. Noen spisskummen helsemessige fordeler er dens evne til å forbedre fordøyelsen og hindrer oppblåsthet. I tillegg til dette spisskummen frø bidra til å kurere mageknip og hjerte brenne og olje fungerer som et beroligende middel for herding søvnløshet. Dermed er det mange fordeler av å konsumere spisskummen frø foruten sin kulinariske bruker. Enten du bruker hele spisskummen frø eller malt spisskummen, har dette krydderet muligheten til å forbedre smaken av parabolen din.

No comments:

Post a Comment